Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 346884 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
A u sta gledas dal da flesujes ili ne,u pasulj,karte ili solju mozda!?  Smile Stvarno ne znam cemu toliko razmisljanje dal vredi sam pokusati ili dati 15-20 eura drugom!?Ako imas m... i znas da je 95% ljudi uspesno zavrsilo,hoces i ti da probas,onda sta cekas!?Ako te strah od onih 5% onda nemoj i gotovo,NIKO tbe ne tera,mi vam samo dajemo sve na tacni AKO budete mozda hteli da pokusate,svojevoljno i uz razumevanje postojeceg rizika!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
E pa bas je sve na tacni,a i kvalitetno odradjeno!Jos jednom,svaka cast za tutorial! Smile Smile Smile
Danas (sad vec juce) sam sa v5 flashovo na 6.03.08 ne zato sto sam primecivao neke probleme....inace je fon nov nedelju dana,nego me smaralo to sto je bio TIM-ov software u njemu.Pratio sam uputstva i sve je lepo bilo zavrseno.Otarasio sam se TIm-a i sad sam srecan
Eto to je jedan moj povod zasto sam flashovao...
Ako pratis uputstvo,nemam problema!

for Cigla tel
for  Lomnica
for Aco Kuna ....i njegov Theme za telefon (onaj XP)
for everyone else who helped!
« Poslednja izmena: 02. Jul 2006, 00:09:44 od archermac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson w950i
Evo ja se spremam da instaliram programe i flesujem svoju 6680 danas/sutra pišem šta se dogodilo  Smile
IP sačuvana
social share
..::So long and thanks for all the fish::..
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam uspješno flashao nokiu 6280 i zatim 6680 ali nisam stavio dobar jezik na 6680 pa sam ju nanovo flasnio sa najnovijim softwerom i ono stade na 97% i ispiše mi da upalim telefon ali ništa od toga.
Telefon kada pritisnem dugme za paljenje ispiše nokia na ekranu ali bez pozadinskog svjetla i nakon nekoliko sekundi nestane sada ga ne mogu više flashati.
Phoenix pronađe nešto kada mob spojim na usb  ali ne može da prepozna telefon?
« Poslednja izmena: 01. Jul 2006, 02:17:22 od bobikobic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Gotov jeeee!!  Smiley 1
Moje saucesce,uprskao si stvar,sta da ti radimo sad,ne mozemo jos da flesujemo dead s60 phonove,bar se jos niko nije pohvalio da je uspeo u tome!?Ajd sad ti pomozi meni da ja pomognem vama,skinuo sam flash file za 6280 i ne mogu da se snadjem koje fajlove da upakujem i upload-ujem da bi bilo lakse onima koji ce tek da flesuju,pa mi trebaju TACNE oznake fajlova kad odaberes country code Serbia za 6280!?Ako se ne secas,povezi ga kao da ces da flesujes,odaberi country code i kad on sam popuni Image file i PPM file polja,samo prepisi ima fajla doslovce kako stoji tamo!?Ajd pliz pa da upload-ujem za ostale!  Smile
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson w950i
Ljudi jel se gube kontakti i poruke prilikom flesovanja? I poruke i kontaktiti su mi na telefonu ne na mmc!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S6 White
Ljudi jel se gube kontakti i poruke prilikom flesovanja? I poruke i kontaktiti su mi na telefonu ne na mmc!?

Gube se svi ti podaci...zato prebaci sve to na MMC i naravno izvadis MMC iz fona kad ga flashujes... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson w950i
E to sam hteo da čujem. Imam preko 1200 dragih poruka od devojke u telefonu i dosta kontakata, pa da ne radim bzv. backup, ako mogu da se sačuvaju, sad ću to da prebacim na mmc i da flešujem. Sinoć nisam mogao bio sam preumoran..

Čujemo se!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson w950i
E ne mogu nigde da nadjem frimware za 6680 onaj od 100-ak mb sa EURO....jel može mala pomoć odakle da ga skinem... nema ni na i-phone.org Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N80IE Black
Aj mi reci samo sto nas tako smaras!?!?  Smile Jesam izdangubio silno vreme i protok da vam poskidam sve to,izvadim po 2 potrebna fajl,zapakujem i uploadujem da bi ste skidali samo ono sto vam treba a ne do 5 puta veci fajl za 5 puta duze vreme i troseci 5 puta vise para (ako niste na pretplati)!?
Ako ti ono na prvoj strani nije dosta,onda nemoj ni da flesujes,u pravu je Cigla_tel.,neki stvarno nece da pogledaju ni ono sto im je servirano vec na prvoj strani nego odmah preskoce sve i pitaju na zadnjoj strani treda ono sto je vec objasnjeno na prvoj i jos nekoliko (desetina) puta prezvakano do sada!!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.