Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 323854 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Druze, gde si nasao tu listu ispravljenih stvari, bas me nesto interesuje?
Pa našao je u istoj ovoj temi koju treba da pročitaš od početka do kraja da bi uspešno flešovao telefon!
To kod tebe izgleda nije slučaj?!?
Jer da si to kojim slučajem uradio shvatio bi da sam lično postavio novine u firmverima za najpopularnije telefone koji se ovde spominju i flešuju(6670/7610/6630/6680/n70) u ovoj temi.

I posle kukate kako vam nije uspeo fleš???

Kako da vam i uspe kad vas mrzi i ovu temu da prelistate(da ne govorimo o čitanju iste)?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
2 Scratchius: Izvini ali stvarno se nisam mogao setiti nick-a a procitao sam oko 20 strana posle tvog posta!Ne kazem da si lazov ali ako NIKO nije uspeo da upgrade-uje softver i time dekodira softver ali NIKO NA SVETU,cisto sumnjam da si i ti!Upgrade-om se samo prepisuje novi softver preko starog,a da se radi full erase ovako ne moze,mada sam primetio da Phoenix nesto kao brise ali... nije to to!!

2 JaneA: Sta te je to u mom komentaru odvratilo,to sto nisam lepo ukljucio da se puni (stavio sam kabal pod uglom od oko 90 stepeni) pa nije punio prvu noc!?Sad je punio kako treba i sve je u redu,uz to i nesto brze radi,lepsa je slika na kameri,posebno ona zuta boja koja je ranije bila stvarno prejaka!Uz to sam i dobio podrsku za AD-15 adapter i sad cu da uzivam samo da odaberem neke sluske,a naravno kao zescem patrioti mi MNOOOOGO znaci sto imam Srpski,iako sam uvek iz Engleskog imao 5,ali Srpski je najlepsi,pisi brate kako citas i citaj kako se pise,genijalno!!  Smile
A ja inace imam 6680 a ne 6630,da ne bude zabune!

2 Mirza: Uploadovao sam ti Hrvatski za 6680 ali nece da mi da link,zavrsio se upload i samo stoji li stoji,nikako da mi pokaze na kom linku se nalazi fajl!?!?A nisam se setio da ubacim svoju e-mail adresu da mi posalju link,poslacu ga sutra ponovo,ne vidim na oci vise koliko sam umoran a kod kuce sam pa imam samo dial-up pa upload traje pola sata!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Jedno pitanje dali svima stoji verzija "phoenix_service_sw_uploaded by platijet_2006_04_6_130" a ne "Phoenix 2006 v.12_5_136 " koji se nalazi na download strani.Sad sam ponovo krenuo sa skidam u nadi da cu dobiti  taj novi 12.5.136 ali nista dobio sam ovu verziju koju imam.Dali se definitivno radi o 04.6.130 ili 12.5.136.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ljudi, posto sam ja vec jednom uspesno flesovao telefon pre par dana, zanima me, da li treba sad opet ponoviti ceo isti postupak, da se ponovo sve ono instalira ili onaj crack i dalje radi i moze da se koristi kako je sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi, posto sam ja vec jednom uspesno flesovao telefon pre par dana, zanima me, da li treba sad opet ponoviti ceo isti postupak, da se ponovo sve ono instalira ili onaj crack i dalje radi i moze da se koristi kako je sad?
I mene zanima zašto nisi pročitao ponovo temu od početka i našao bi sam odgovor umesto što tražiš da ti na tacni neko sve servira jer tebe mrzi da sam pronalaziš sebi odgovore?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Pisalo je na vise mestra, ali nisam nasao konkretno nista
Nasao sam samo ovo:
Upozorenje!!!

Posle gašenja PC-a potrebno je ponovo izvršiti sledeću proceduru(tj., ponovnu instalaciju):
1.-phoenix_service_sw_2004_39_7_70  + Crack
2.-phoenix_service_sw_2006_12_5_136

Ali cekao sam da neko to potvrdi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Druze, gde si nasao tu listu ispravljenih stvari, bas me nesto interesuje?
Pa našao je u istoj ovoj temi koju treba da pročitaš od početka do kraja da bi uspešno flešovao telefon!
To kod tebe izgleda nije slučaj?!?
Jer da si to kojim slučajem uradio shvatio bi da sam lično postavio novine u firmverima za najpopularnije telefone koji se ovde spominju i flešuju(6670/7610/6630/6680/n70) u ovoj temi.

I posle kukate kako vam nije uspeo fleš???

Kako da vam i uspe kad vas mrzi i ovu temu da prelistate(da ne govorimo o čitanju iste)?!?

Delimicno si u pravu,Ciglo, pa da i ja tebi kazem nesto, jer sam pratio tvoje postove u prethodnim stranicama.

Da tema ima 10-15 stranica, pa bi tovoje primedbe stajale na mestu, a ja nisam pitao: Ej, brate, kako se fleshuje telefon? - sto bi bila ludost i tvoj odgovor (na granici vredjanja!) bi bio na mestu. Ja sam pitao konkretnu stvar, koja se mozda nalazila na bog te pita kojoj stranici, u bog te pita koliko velikoj poruci, u bog te pita kom pasusu...nebitno je potpuno.

Pa da li ti stvarno ocekujes da ljudi popamte sve sitnice sa ovih 90ak stranica? Covece bozji, sta bi ti bilo od teme kad bi svi cekali da procitaju (danima i danima) sve i da popamte sve sitnice i informacije? Pa ti si moderator, izmedju ostalog, trebas i KULTURNO da resis problemcice ove vrste kojih ce uvek biti.Kad se pojavi takvo pitanje, pustis kulturno link do te stranice u temi u odgovoru, ljubazno se zahvalzis na poseti i diskretno skrenes paznju korisniku da za detaljnije informacije o tome, procita celu temu. Ti ces bre covece poceti jos malo da psujes ljude ovde, a da mozes verovatno bi ih i tukao! Ne valja to, momce...

Jel ti hoces da razjuris ljude sa ovog foruma? Jebote, ne shvatam te covece, potpuno si u pravu kad kazes (i ti, i svi ostali) da treba procitati pazljivo temu o kojoj je rec, ali ovo sto sam ja pitao ( a pratio sam temu, nisam jedini) je nijansa zbog koje ruku na srce uopste ne traba da citas svih 90-100-200 ili 500 stranica sutra!
Pomisli covece, dodje novi korisnik, vidi temu na forumu, bude interesantna i do jaja tema (sto i jeste), i prvo sto mu logicno i normalno padne na pamet to je da pita: Cekaj, zasto bih radio fleshovanje, sta dobijam time, kakve su promene? I ti ga onda sacekas maltene dranjem i teranjem u 3 lepe da procita svih 100 stranica (za sada)!? Pobogu covece, sidji na zemlju! Moras da "filtriras" poruke, pitanja, odgovore i da se prilagodjavas, zato si i moderator uostalom.

A da zelis efikasno da resis problem, ti bi na pocetku teme kod uputstva stavio par (pazi samo su par recenica u pitanju!) recenica sta se dobija apgrejdom softvera da ljudi znaju sta ih ocekuje. Time ces resiti problemcic, a ovde ce ostati prostora za kvalitetnije rasprave i utiske.

I nisi naravno u pravu da to sto neko ne procita sve stranice, ne uradi fleshovanje dobro, a ako procita sve, onda ce da mu se posreci jelte. Procitaj onda i ti malo postove pa ces videti da je pratiti procedura jos najmanji problem, veci je problem to sto flesheri ne rade fleshovanje na identicnim masinama, vec svako sna vom kompu sa svim prednostima i manama, a to onda vise nema veze sa iscitavanjem 100 ili 1000 stranica teme.

I naravno, nisi u pravu ni za mrzovolju, necu da se osvrcem na tu opasku, ko zna, shvatice. Smiley

Izvini na odgovoru, ali covece, ti si jedini lik ovde (pored ace i jos par njih) koji "drze" ovu temu i sve sto je uradjeno oko nje i zbog nje, pa ljudi od vas ocekuju najvecu pomoc i susretljivost, pa zato filtrirajte malo svoje odgovore i poruke clanovima. Najlakse je reci, ej procitaj 100 stranica i onda se javi. Malo je neozbiljan takav odgovor.

Pozdravljam te i u zdravlje. Svaka cast na tvom trudu i strpljenju. Bez ljutnje molim. Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
2 JaneA: Sta te je to u mom komentaru odvratilo,to sto nisam lepo ukljucio da se puni (stavio sam kabal pod uglom od oko 90 stepeni) pa nije punio prvu noc!?Sad je punio kako treba i sve je u redu,uz to i nesto brze radi,lepsa je slika na kameri,posebno ona zuta boja koja je ranije bila stvarno prejaka!Uz to sam i dobio podrsku za AD-15 adapter i sad cu da uzivam samo da odaberem neke sluske,a naravno kao zescem patrioti mi MNOOOOGO znaci sto imam Srpski,iako sam uvek iz Engleskog imao 5,ali Srpski je najlepsi,pisi brate kako citas i citaj kako se pise,genijalno!!  Smile
A ja inace imam 6680 a ne 6630,da ne bude zabune!

Ma nista ozbiljno, sve je u redu sto kazes, nego mi je zapala za oko tvoja recenica da se nista ozbiljnije u brzini rada telefona ne dobija, i da ce se ljudi razocarati ako ocekuju nesto bog te pita sta, imajuci u vidu rizik pri fleshovanju. Dakle, nema veze veze ni sa pinjacem, ni sa AD-15, ni srpskim menijem...sve je to u redu sto kazes, primljeno je k znanju. Smiley
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
na ovom linku je ima 2 pdf fajla gde je slikovito objasnjeno povezivanje phoenix-a, i postupak dizanja "mrtvog" fona RM-1.

E sad meni nije jasno, kod povezivanja je objasnjeno da Phoenix instalise ADL Loader kod prvog flesovanja:
"17. During very first USB flashing Phoenix installs ADL loaders and it may take some time. Progress bar stops in 6% and stays there for a while. This is a normal procedure and phone should not be removed during ADL driver installation."
Kod mene kod pokusaja flashovanja isto process stane na 6% i dobijem gresku da nema tog loadera, instalaciju po tutorjalu sam uradio vec 4 puta i opet isto, a uopste se ne pojavljuje instalacija ADL driver-a
 ima li neko neki predlog?

[Edit by Cigla tel.: Svaka poruka cija je svrha iskljucivo reklama komercijalnih sadrzaja, drugih foruma, drugih sajtova krsi Pravilnik Burek Foruma, i bice cenzurisana i reciklirana.]

« Poslednja izmena: 20. Maj 2006, 20:33:22 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
@JaneA: Jel ti hoces da razjuris ljude sa ovog foruma? Jebote, ne shvatam te covece, potpuno si u pravu kad kazes (i ti, i svi ostali) da treba procitati pazljivo temu o kojoj je rec, ali ovo sto sam ja pitao ( a pratio sam temu, nisam jedini) je nijansa zbog koje ruku na srce uopste ne traba da citas svih 90-100-200 ili 500 stranica sutra!
Ako je to sitnica zbog koje nema potrebe pročitati celu temu onda sam ja teška budala i naivko koji se trudi na svaki način da vam ovde ugodi i pomogne i na kraju niko ni da uvaži moj trud i zalaganje već mrtav ladan to preskače i traži od drugih članova da mu ponovo postuju isto ono što sam ja skupljao satima samo radi vas!

I posle svega toga opet kažeš da je moj post gore "na granici uvredljivosti"!!!
Pa za koga uvredljivo? Za tebe i slične kojima sam hteo da pomognem time da ne bi jurcali po netu za takvom informacijom ili za mene koji je izgleda sve to radio dzabe bez ikakvog razloga, samo gubio vreme jer niko nije ni obraćao pažnju na tako nešto?!?

Stvarno više neću definitivno da vam iznosim nikakve detalje ne samo u ovoj temi već bilo kojoj jer opet ispade da ja time nekoga vredjam. Onda se snalazite sami i budite zadovoljni i neuvredjeni!

Hvala!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.