Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 323530 puta)
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630, N79
pa 300-400 mb sam ja skinuo

znaci mogu samo da sanjam novi softwer Smile Smile Smile Smile Smile Smile

jel neko dobre volje (a da je iz novog sada) da mi ove programe nareze na cd, oduzio bi mu se??? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Koliko vidim po komentarima, jedino vlasnici N70 (da ne kazem N serije) primecuju drasticna unapredjenja. Lomnica je negde na nekoj strani prokomentarisao da sto se tice 6630 nema nikakvih znacajnih poboljsanja.
Npr, kosa mi se digla na glavi kad sam video da nekima ulazi/izlazi iz tema po 10-20sec, ili izbacuje iz galerije. Na 6630 koji ja imam ulazak/izlazak iz teme ne traje duze od 1-2sec, a u galeriju sa oko 90 slika u najvecoj rezoluciji ulazi za par sekundi. I to sa starijim fw (4rka). Sta li ce tek biti sa 6com, ako uopste bude nekog poboljsanja za 6630! Ludnica! Smiley

Dakle, ovo je dobra stvar sto su ljudi poceli da pricaju svoja zapazanja posle fleshovanja...to ce mnogo znaciti korisnicima i novopecenim flesherima, zato podrzavam obicaj da ljudi iznesu svoja iskustva i zapazanja u radu telefona posle flesha. Bilo bi dobro da se iznese i podatak o kolicini zauzete memorije, broju fajlova ubacenih na tel (slike,klipovi,aplikacije,kontakti...) kad se pominju podaci o brzini rada telefona.

Npr, meni se desilo pre samo par sati da sam pripremio sve, iscitao sve, i prakticno je trebalo da sledeceg minuta krenem u avanturu sa fleshovanjem, i onda mi djavo ne dade mira, dodjoh na forum da vidim sta ima novo jos, i tu vidim onaj komentar lomnice_city-ja - i tada rekoh, cekaj malo decko, da li je rizik adekvatan onome sto dobijas? Govorim o telefonu N6630, i zato su komentari uspesnih fleshera od velikog znacaja za nas koji se jos lomimo i dvoumimo da to uradimo (a pre ili kasnije moracemo verovatno).

Poz
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
znaci mogu samo da sanjam novi softwer Smile Smile Smile Smile Smile Smile

jel neko dobre volje (a da je iz novog sada) da mi ove programe nareze na cd, oduzio bi mu se??? Smile Smile

Ja sam iz Beograda i imam sav potreban softver za fleshovanje skinut na kompu, i vise od toga. Ako se ne snadjes, javi nekako, pa cu ti narezati i poslati poshtom na adresu. To je ono sto ja mogu da ti ponudim.Samo, molim te, uz odobrenje admina i moderatora da ova poruka ostane, pusti mi svoju adresu kao privatnu poruku. Ovo ti kazem, zato sto ne zelim da nekim postupcima ugrozimo pravila foruma. Molio bih i admina za savet, sta u ovim slucajevima da se radi, jel dozvoljene privatne poruke, i upucivanje na priv poruke?
Hvala
Poz
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Nisam primetio nikakvu znacajniju promenu osim sto mi je sada unbranded cist firmware, sto se tice brzine cini mi se da sa temama brze radi a galerija kao da je ista ili mozda malo brza, skoro neprimetno ali to mozda moze da se postigne i klasicnim resetovanjem telefona na fabricka setovanja, ni sa starim 5.03.08 fw nisam imao problema a videcemo koliko ce stabilno ovaj raditi, najvise sam ga flesovao zbog poboljsanog zvuka u slusalici, tako barem pise na listi ispravljenih stvari u novom fw ali ja nisam primetio nikakvu razliku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Poz, ljudi!

Sad gledam moj DKU 2 kabel, pa sam primetio da mi je zadnji pin (iglica) na dzeksni koja ide u telefon nije napolju, nego je u ravni sa plastikom  Smile, jel moze neko da pogleda na svom kablu da li su sve iglice napolju, pa da mi javi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ko uci znace, ko krade imace...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1810
Zastava Bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N7.0 tdi
imas ukupno 6 "iglica" dve su izbacene vise dok ostale 4, ali nijedna nije ravna sa plastikom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Hvala ti na inf. Marko. Onda cu malo sacekati sa fleshovanjem, posto mi se ta 6-ta iglica kanda zaglavila, a nema sanse da je izcackam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Nisam primetio nikakvu znacajniju promenu osim sto mi je sada unbranded cist firmware, sto se tice brzine cini mi se da sa temama brze radi a galerija kao da je ista ili mozda malo brza, skoro neprimetno ali to mozda moze da se postigne i klasicnim resetovanjem telefona na fabricka setovanja, ni sa starim 5.03.08 fw nisam imao problema a videcemo koliko ce stabilno ovaj raditi, najvise sam ga flesovao zbog poboljsanog zvuka u slusalici, tako barem pise na listi ispravljenih stvari u novom fw ali ja nisam primetio nikakvu razliku

Druze, gde si nasao tu listu ispravljenih stvari, bas me nesto interesuje?
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E61
Ja sa timovim 5.03.08 na 6630 nisam imao skoro nikakvih  problema osim sl 2: sporo mi je izlazilo iz tema i seckao zoom prilikom video zapisa.Sada su oba problema resena i telefon radi savrseno  Smile
ps.nisam primetio ubrzanje rada u galeriji,mada mi ni pre nije sporo radilo,dok evo vidim da neki nisu imali problema sa sporim izlaskom iz tema,znaci vrlo individualno.Naravoucenije je: ako nemate probleme sa fonom,nemojte ga flesovati i rizikovati!
IP sačuvana
social share
I have my fears,but they don't have me...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
.Naravo ucenije je: ako nemate probleme sa fonom,nemojte ga flesovati i rizikovati!

Kao sto ja nisam imao ali ebiga to je bilo jace od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.