Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 324205 puta)
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
znači FExplorerom nemožeš restartovati fon , šteta , sporiji blutut i slanje fajlova (dali i sa kablom???) brže kretanje kroz meni  a sporije baratanje kroz fajlove ???

kakav je to bezveze update...

Aco prijatelju iznesi još koji utisak , ovo me nimalo nije impresioniralo do sad...baš se dvoumim dali da radim update jer moja V 5.0609.2.0.1 radi sasvim OK  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Jeste brzi. I to poprilicno. Ali sam primjetio da su nesto seprkali po file sistemu. Mnogo mi sporije kopira nesto i barata sa fajlovima mnoooogo sporije! E sada moguce je da ce to i da ispravi neka sledeca verzija Fexplorera! Smile
Pa kako je onda brži majku mu ako sporije kopira, sporije barata sa fajlovima, sporiji mu je bluetooth,...?!?

Gde je onda "brzi I to poprilicno"?!? Na 100 metara u bacanju u dalj??? Smile

Zašto ste svi tako kontradiktorni???? Smile

Kretanje kroz menije, otvaranje programa, zatvaranje istih je ubrzalo i to prilicno! Za samo kopiranje fajlova i menadzment istih mislim ipak da je i do samog Fexplorera! Nisam siguran. Prije mi se inace TomTom otvarao po minut sada je u nekoliko sekundi otvoren. Nisam primjetio da mi je BT sporiji. Bas sam prebacivao nesto i cini mei se da je isto kao i prije.
Jel' dovoljno?

PS. Samo da jos nabacam nekog softvera na njega pa cemo tek znati tamo oko utorka je li se isplatio ovaj update! Smile

PS_2: Evo gledam kod mene sada radi Fexplorer kako treba! Ipak se fajlovi kopiraju kako treba. Izgleda da je to sve isto!
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 20:12:04 od vbjelic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
za restartovanja ne moze za sada sa nijedan program a bogami ni sa onaj sto je Aplikacija  Restart

mislim da brzina samog telefona kretanje po Meni i  u  Galerija pa i po Applikacijama mislim da je isto da nema razlike

ja nisam primetijo da je sporo sa kopiranje Fajlova  u Fexplorer to mora da ste poglesili

jedina mana za sada po meni ja to sto nemoze se Restartovati drugo je sve OK
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 19:55:55 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
ja pitah nesto nekolko stranica unazad, al niko ne odgovori pa da pitam opet  Smile

da li se sve iz telefona brise ubacivanjem novog firmware-a?
I ako se brise preko ko programa mogu sacuvati imenik i poruke....?
@Darker102, ajd budi dobar pa pitaj ovo isto u temi predvidjenoj za takve namene da ovde ne razvodnjavamo temu:
Top: Pitanja u vezi Symbian programa ~ Questions about symbian programs

P.S. @Darker102, koliko god ti bio tvrdoglav ja sam još gori! Ako ne razumeš ono što sam ti pisao na Srpskom jer hoćeš da ti napišem ponovo na nekom drugom jeziku?!?

P.S. Svima:

Ovde se raspravlja o upgrade Nokia firmware preko USB DKU kabla, ako vam je do rasprave o tome kako se radi upgrade firmvera preko Nokia oficijelnog sajta onda za tu namenu imate temu:
http://forum.burek.com/index.php/topic,144591.0.html - Official Nokia Firmware Update software

Hvala na razumevanju!

a moje pitanje "da li se sve iz telefona brise ubacivanjem novog firmware-a?" ima veze sa gografijom a ne sa da li se sve iz telefona brise ubacivanjem novog firmware-a?

ako ti tako kazes onda neka bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ne razumem kakva sad geofrafija i ostalo,ali lepo je napisano vise puta da je ovo proces promene softvera i lepo se vidi na screenshotovima da Phoenix radi"erase"necega i da flesovanje traje oko 4 do 5 minuta sto samo,logicno,navodi na zakljucak da se tu nesto vise kuva od update-ovanja nekoliko zastarelih fajlova novim i namece se zakljucak da nije badava napisano,vise desetina puta,da se uradi bekap svega iz telefonske memorije (sta mislis zasto?) pa ukapiraj dalje sam!!  Smile
Poceh update,i kad mi,jedva,nekako prepozna telefon i rece da ima update,odustah jer mi ADSL zeza (umrtvi se download) a i ne bih jos da reskiram da izgubim Srpski posto nisam siguran zasto je aco_kuna dobio opet Srpski a ne TIM brendiran paket!?
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ja nisam ugasio telefon ,nisam izvadio MMC ,nisam izvadio  Karticu ,,telefon je bio ukljucan ..Mozda zato sam i dobio Srpski jer automacki pronage sa koim Operatorom  i takav softver dobijas,,,  ali to samo mozda sta ja znam  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Ne,svi tvrde da proveravaju product code telefona i na osnovu toga daju odgovarajucu verziju softvera,pa samim tim mislim da je jedina mogucnost da su KONACNO (izvinjavam se ali ovo moram ekstra da naglasim) odustali od provere i daju ti lepo ono sto vec imas unutra,samo updejtovano naravno!  Smile 
Ako jos neko moze da potvrdi da je zadrzao Srpski a nije ga imao po default-u (jos bolje ako je telefon skidan sa neke mreze pa mu je nabacen Srpski pomocu Phoenix-a) pa cu odraditi i ja update,ovako mi se ne igra sa tim jer me nervira Engleski na telefonu kad imam Srpski,dovoljno mi je sto ceo svet govori Engleski,ja bas hocu svoj jezik,bez igranja Phoenix-om!
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ne,svi tvrde da proveravaju product code telefona i na osnovu toga daju odgovarajucu verziju softvera,pa samim tim mislim da je jedina mogucnost da su KONACNO (izvinjavam se ali ovo moram ekstra da naglasim) odustali od provere i daju ti lepo ono sto vec imas unutra,samo updejtovano naravno!  Smile 
Ako jos neko moze da potvrdi da je zadrzao Srpski a nije ga imao po default-u (jos bolje ako je telefon skidan sa neke mreze pa mu je nabacen Srpski pomocu Phoenix-a) pa cu odraditi i ja update,ovako mi se ne igra sa tim jer me nervira Engleski na telefonu kad imam Srpski,dovoljno mi je sto ceo svet govori Engleski,ja bas hocu svoj jezik,bez igranja Phoenix-om!
Pozdrav Smile

ako nisi sledeo temu prije nekoliko posta ja sam imao onaj I-Wind i tamo nisam imao srpski a sad imam vratise malo nazat  videces

imao sam

Englis
Francais
Deutsch
Espanol
Italiano

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

index.jpeg
(50.76 KB, 176x208)
indexdd.jpeg
(30.13 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 13. Okt 2006, 22:43:11 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC ONE
dakle ljudi kakav je zaključak dali se usplati raditi update softvera t.j.zameniti V 5.0609.2.0.1 sa ovom novom ?  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kad sam instalirao ovaj  I-Wind primetio sam mnogo razlika i telefon je bio ekstra  ,a sada sa ovome osta je mi isti samo sto ne mogu uraditi Restart a i Blutut kao da je nezabelezitelno sporiji najverojatnije  kao sto sada je kod tebe jer ja kad sam instalirao  I-Wind najvise se primetio o Blutut razlika koja se mnogo primetila
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.169 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.