Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 323725 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Znam da si imao I-Wind softvare,ali ne znam kako si debrandirao svoj telefon,posto vidim da si prvi probao flesovanje preko Phoenix-a,ali koliko znam on ne menja product code sam od sebe,pa ako si prvo skinuo TIM softver preko nekog box-a u servisu,pri cemu su ti promenili product code onda je logicno da sada dobijas Srpski!
Ili si mozda to sam uradio,mislim da znam i kako pomocu Phoenix-a,znas ono,izabere se u CODE: Serbia,naravno ko ima EURO.exe pack,Phoenix popuni sve,kad pritisnete Start on upozori da se ne slaze novi product code sa postojecim,i onda to ostane trajno vezano za telefon i uvek ce ga NUS prepoznavati kao iz Srbije i davati mu Srpski kao jezik menija,miliiiiiiiina!!  Smile
Ako bi ste se igrali,kao sto cu i ja,pa ne zelite da vam slucajno NUS da brandiran softver (ako vam je telefon skidan sa mreze) a da posle morate da ga nosite u servis,mozete vratiti genericki softver i Srpski preko Phoenix-a,a ja sam vam nasao link za download najnovije verzije,a dobra vest za one sa dial-upom je da je iseckan na 19 delova-> http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/N70/
Pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 6131/N70/N95
is it Music Edition software?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
4. Restartujte komp. Posle restarta  ispisace se dvije poruke desk key not found - oba puta (o.k.). Može se desiti da pocne da registruje razne dll-ove, na kraju izbaci poruku: "Registration Failure. One or more components didn't registrate. Check the log". Ovo je normalno i to ne treba da brine!

Kod mene je sve uredu do ove tacke, kada se komp upali ne izbacuje nista, a u program ne mogu da udjem jel izbacuje neku poruku... na koji klikcem OK ali nista...

Sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Znam da si imao I-Wind softvare,ali ne znam kako si debrandirao svoj telefon,posto vidim da si prvi probao flesovanje preko Phoenix-a,ali koliko znam on ne menja product code sam od sebe,pa ako si prvo skinuo TIM softver preko nekog box-a u servisu,pri cemu su ti promenili product code onda je logicno da sada dobijas Srpski!
Ili si mozda to sam uradio,mislim da znam i kako pomocu Phoenix-a,znas ono,izabere se u CODE: Serbia,naravno ko ima EURO.exe pack,Phoenix popuni sve,kad pritisnete Start on upozori da se ne slaze novi product code sa postojecim,i onda to ostane trajno vezano za telefon i uvek ce ga NUS prepoznavati kao iz Srbije i davati mu Srpski kao jezik menija,miliiiiiiiina!!  Smile
Ako bi ste se igrali,kao sto cu i ja,pa ne zelite da vam slucajno NUS da brandiran softver (ako vam je telefon skidan sa mreze) a da posle morate da ga nosite u servis,mozete vratiti genericki softver i Srpski preko Phoenix-a,a ja sam vam nasao link za download najnovije verzije,a dobra vest za one sa dial-upom je da je iseckan na 19 delova-> http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/N70/
Pozdrav Smile

neznam koliko se razumemo ..ja kad sam kupio telefoni bio je sa Tim onda sa Phoenix-a sam ja Flesao kod kuce bes srpski jazik onda sam opet  flesao i stavio srpski pa onda onaj  I-Wind ali bes srpski i sada preko ovog Official Nokia Firmware Update software  dobio sam srpski ...e sad vi kako hocete zakljucati jer i ja neznam gde je fora na sve ovo sto se kod mene desava  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Koji paket jezika da izaberem sa one liste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
kako mislis ne mogu te razumem ,,,ali normalno sta tebi odgovara to izberi ali sigurno ce da ima i Engreski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Mislim gde ima srpski... nevidim nigde da pise serbian...

edit:
ja izabrao:Balkans / Stainless... i kad kliknem na Start kaze: Error
The chosen product code is different from the one scanned from the phone
Do you want to continue flashing?
« Poslednja izmena: 14. Okt 2006, 14:07:47 od Darker102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
@Darker102, ovo je zaista "geografija" za tebe i samim tim ako nisi lepo izučio glavne gradove bolje nemoj da cimaš i sebe i nas. Lepo poseti servis, plati 15€ i uživaj u novom firmveru.
Ako na prvoj strani nije objašnjeno kako i ako i same slike koje je postavio @aco_kuna nisu dovoljne onda stvarno neznam da li postoji neko mesto na internetu gde ima bolje uputstvo.
Ako se ne možeš snaći onda rekoh - idi u servis i uživaj!

Ako dovoljno poznaješ srpski jezik, da li ti ovo nešto razjašnjava:
Citat
- kad sve prodje u redu i telefon bude prepoznat treba kliknuti na jezičak Flashing/SW Update(Ukoliko ste skinuli paket sa romovima i instalirali .exe fajl, onda je samo potrebno na vrhu u opciji code izabrati jezik a ostala polja sa cor i v29... fajlovima ce se sama popuniti)!!!

Verujem da je tutorijal na prvoj strani vrlo dobro pisan ... ali neko treba i doslovce da ga pročita!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
nadji ti gde na prvoj stranici izbacuje onu gresku sto meni izbacuje pa javi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
nadji ti gde na prvoj stranici izbacuje onu gresku sto meni izbacuje pa javi.
Ako misliš na grešku: "The chosen product code is different from the one scanned from the phone
Do you want to continue flashing?"
, to je sasvim normalno i to je objašnjeno bar na 50 mesta. Znači, samo treba kliknuti "Yes" i ići dalje.
Ako misliš na:
Citat
Kod mene je sve uredu do ove tacke, kada se komp upali ne izbacuje nista, a u program ne mogu da udjem jel izbacuje neku poruku
onda lepo i napiši doslovce koju ti to poruku izbacuje jer niko ovde nije vidovit i treba da pretpostavlja ili pogadja šta ti izbacuje.

Ja lepo na prvoj strani napisao: "...Može se desiti da pocne da registruje razne dll-ove..." ali ne mora. Znači posle ovoga ide instalacija Nokia_Conn_Cable_Driver i Phoenix 2006.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2006, 14:26:41 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 211 212 214 215 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.