Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Phoenix Firmware Update software sa USB DKU kablom!  (Pročitano 324623 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ljudi, zna li neko zasto mi se ova greska pojavljuje pri instaliranju?
Molio bi vas za pomoc!
Sve sam lepo uradio i opet nece da instalira firmware
Evo slike:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Da, proverio sam, radi i FE i PE, samo moras da zahtevas "Properties(#)" - FE , tj. "Show details(5)" - PE.
A ostaje ono sto je Cigla rekao za 6630, steta, mada ne velika, *ebiga kad sam perfekcionista pa volim da su te sitnice svaka na svom mestu.  Smile
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ljudi, zna li neko zasto mi se ova greska pojavljuje pri instaliranju?
Molio bi vas za pomoc!
Sve sam lepo uradio i opet nece da instalira firmware
Evo slike:

Pa lepo ti piše da treba prvo da instaliraš osnovni paket - ovo što si ti probao da instaliraš je samo update za osnovni paket i zato neće.
P.S. osnovni paket je težak oko 100 i kusur Mb. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6233
Stefane, mislim da je Cigla u par prethodnih postova zakljucio da ne mozes ovim postupkom "raditi" nista sem bb5 telefona. Telefon koji ti pokusavas da "odradis" je RH-51 (7610), nije bb5 tel, vec dct4.
Moguce da je to razlog greske.
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Edit: moja greška! Smile
Pogrešno sam protumačio nazive firmvera zato sam ispravio svoj post.
Objašnjenje zašto neće da se instalira firmver je dobio gore a to da li će hteti na DCT4 seriji..... Smile ......kod mene nije hteo ni da prijavi svoje postojanje i čisto sumnjam da može DKU kablom nešto što nije BB5!!!
« Poslednja izmena: 25. Maj 2006, 11:56:39 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Ahaa...
Ok, hvala vam onda...
Videcu nesto drugo...

Inace taj paket sto sam krenuo da instaliram ima 99mb...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
definitivno jeste samo za bb5 telefone, na jednom stranom forumu postoji slicna tema koja se zove "how to upgrade your bb5 phone"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Mislim da nije moguce instalirati Symbian 8 na Symbian 7 telefonu i iz jednog drugog,mozda i ozbiljnijeg razloga,a to je hardverska zahtevnost,nesto slicno kao kad bi na PI hteli da instalirate Windows XP,samo sto je to jos drasticnije nego kod kompjutera jer se,po MOM misljenju,Symbian verzija kreira mnogo strozije oko hardvera nego sto je to slucaj kod kompjutera!
A sto se tice verzije Symbian-a,i dalje ostajem pri misljenju da se ona ne menja pri flesovanju,bilo da se i on flesuje zajedno sa firmware-om ili ne,jer i pre i posle flesovanja imate OS 8.0a,ne menja si nista ni na trecoj decimali (8,004a na primer)!
Ovo je opet samo MOJE misljenje,nista ne tvrdim da mora da je tako ili nikako drugacije!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Au al ste duhoviti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630

A sto se tice verzije Symbian-a,i dalje ostajem pri misljenju da se ona ne menja pri flesovanju,bilo da se i on flesuje zajedno sa firmware-om ili ne,jer i pre i posle flesovanja imate OS 8.0a,ne menja si nista ni na trecoj decimali (8,004a na primer)!
Ovo je opet samo MOJE misljenje,nista ne tvrdim da mora da je tako ili nikako drugacije!
Pozdrav Smile

I ja sam teko mislio ali sada me buni velicina od 30 i kusur Mb, zasto toliko veliko, sam firmware nije toliko velik pa sto ce mu onda toliko memorije? Verovatno za Symbian, stvarno je zbunjujuce
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N80IE Black
Mozda im je tako lakse,sa verzijom firmware-a isporuce i Symbian,cisto da osveze sistem da ne bi imali problema sa novim firmware-om a starim i prenatrpanim Symbianom,ovako samo urade hard reset na silu!
A to sto je veliki fajl uopste nije njihov problem,oni nisu ni mislili da ovo koriste obicni korisnici vec Nokia ovlasteni servisi,koji ionako treba da imaju vrhunsku opremu i vezu sa Nokia serverom,a ne samo data kabal,P2 i dial up konekciju!
Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 283
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.