Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56748 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
ja ne znam da li si toliko gloop pa da toliko masis poentu. nije bilo autobusa, nije on niodkuda iskocio. ta nije deda divokoza. sta ti nije jasno?

Ja mislim da jeste deda divokoza.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Pa nju nije osudio apelacioni sud, on se time ne bavi  Smile
Kada dodje do njega ima da je osudi na 5 godina zatvora, ili da joj pokojnik plati odsetu zbog pretrpljenog straha  Smile Smile
Ih nisi valjda zbog mene promenio stranu  Smile
Vidis da su popu potvrdili kaznu...sta oces  Smile Smile Smile Smile

Opet ne čitaš lepo.  Smile Rekoh ''Apelacioni sud i uopšte naše pravosuđe''. U ovom slučaju A sud nije imao šta da radi jer nije bilo osude,ali da jeste,radio bi itekako.
I da,između ostalog i zbog tebe sam promenio stranu.  Smile Pa mislim ako Srbinu sa Kosova ne smeta što šačica jada oslobađa tri koljača, koji su poklali desetine Kosovskih Srba, presude od 140 godina... nakon što su odležali 6 meseci u pritvoru... što bi onda meni smetalo? Pa zar nije tako? Smiley Molim lepo.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Voditeljka Petra Cvijić uskoro se, posle dve godine, vraća pred kamere RTS-a. Naime, voditeljka još uvek čeka zvaničnu odluku urednika informativnog programa Nenada Stefanovića, dok Nikola Mirkov kaže da ne postoje nikakve prepreke da Petra ponovo počne da vodi “Dnevnik”.

- Glavnu reč ima urednik Nenad Stefanović, koji treba da prelomi. Koliko ja znam, za to nema nikakvih prepreka, tako da ne vidim zašto se to uskoro ne bi dogodilo – rekao je za Informer Nikola Mirkov, v. d. direktora Javnog servira.

Petra nije želela da komentariše ove informacije.

Podsetimo, sud je nedavno oslobodio voditeljku, jer su veštaci utvrdili da nije udarila Slobodana Bajića na pešačkom prelazu. Nakon toga, odučeno je da je pokojnik kriv što je pregažen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50165
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Свако мора да одговара за властите поступке. Пјешак искључиво на властиту одговорност прелази ван пјешачког и на црвено. Возач такође одговара за прекорачење брзине или вожњу у пијаном стању. Пјешак и возач су изједначени у правима и обавезима. Ако се једној страни у процесу не може доказати кривица она мора да се ослободи.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2014, 21:26:03 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
koja filozofija.
bla, truc...nista.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
izgleda da je jos nekom sumnjiv slucaj 'dede divokoze koji iz autobusa skace na haubu petre cvijic'... Smile
jebiga a taman je pljusnula pare i poduvala par kita i sad sve ispocetka...nema srece petra pa to ti je.. Smile

Petri Cvijić novo suđenje za gaženje penzionera

Tamara Marković-Subota | 25. 05. 2014. - 20:52h | Foto: D. Milenković, E. Čonkić | Komentara: 44

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je voditeljka RTS oslobođena krivice za smrt pešaka Slobodana Bajića (73).

Istom odlukom donetom 15. aprila ovaj predmet koji su tokom suđenja pratile brojne nelogičnosti, kontroverze, suprotna svedočenja svedoka i veštaka vraćen je prvostepenom sudu na ponovno suđenje.

Apelacioni sud u rešenju navodi da u obrazloženju prvostepene presude sud nije dao odgovarajuće, prihvatljive razloge da nema dokaza da je okrivljena Petra Cvijić izvršila krivično delo za koje je optužena.

Poginuo na rođendan
Slobodan Bajić je kobnog dana otišao da plati račun za telefon i da prošeta. Tog dana mu je bio rođendan. Umro je u Urgentnom centru dva sata posle udesa.

Naime, kako navodi Apelacioni sud, pešak je odbačen čitavih 10 metara prema skicama mesta nesreće, a saobraćajno-tehničkim veštačenjima nije odgovoreno da li je to bilo moguće u uslovima kretanja okrivljene brzinom od 50 do 57 kilometara na sat, kao uostalom i o tome da li je utvrđena brzina kretanja okrivljene bila prilagođena saobraćajnoj situaciji - noćni uslovi vožnje, dva autobuska stajališta i približavanje pešačkom prelazu.

Takođe, navodi sud, osnovano se u žalbi tužioca ukazuje da se skice mesta gde je došlo do prvog kontakta vozila okrivljene sa telom Bajića u bitnom ne slažu u navedenim veštačenjima.

Petra Cvijić

U ponovljenom postupku rešenjem Apelacionog suda je naloženo prvostepenom sudu da otkloni navedene nedostatke, eventualno i rekonstrukcijom događaja, kako bi bio u mogućnosti da izvede pravilan zaključak o postojanju ili nepostojanju krivičnog dela koje se okrivljenoj stavlja na teret i njene krivice.
Voditeljka RTS je 23. maja prošle godine prvostepenom presudom oslobođena optužbe za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Petra Mora da bude osuđena
- Znam da ona nije namerno udarila mog muža, ali trebalo je da kaže istinu, a ne da izmišlja autobus! Petra je, da je pravde i zakona, morala da bude osuđena. Zbog toga ću se boriti da dokažem da moj Sloba nije jedini krivac za to što se dogodilo - rekla je Vasilija.

Ona je optužena da je 9. januara 2012. godine u Žarkovu u Vodovodskoj ulici “opel korsom” udarila Bajića koji je prelazio kolovoz i koji je od zadobijenih teških povreda preminuo nekoliko sati kasnije. Cvijićeva je tvrdila da je Bajića udarila deset metara pre pešačkog prelaza, da se on pojavio iza autobusa i da je pokušala da ga izbegne, ali nije uspela. Sumnju u njen iskaz uneli su pojedini svedoci koji su tvrdili da se uopšte ne sećaju autobusa.

I veštaci su iznosili različite verzije događaja.

Prema jednoj, Bajić je bio na pešačkom prelazu, dok prema drugoj nije, ali su tvrdili da je Cvijićeva morala da uoči pešaka. Preokret je nastao i nekoliko sati uoči izricanja presude, kada je tužilac pristao na deset puta manju kaznu za Petru Cvijić, pa je umesto zaprećene kazne do 12 godina, iznenada tražio da se voditeljka kazni sa 10 meseci zatvora.

Na kraju izricanje prvostepene presude održano je dva sata ranije nego što je bilo najavljeno, i to u tajnosti, bez medija i supruge poginulog Bajića, Vasilije.

- Kako je moguće da je moj suprug kriv za to što je poginuo? Ne verujem da se ovo dešava - izjavila je udovica Slobodana Bajića kada je čula da je prvostepenom presudom voditeljka RTS oslobođena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 323
OS
Windows XP
Browser
Chrome 34.0.1847.132
"Kako je moguće da je moj suprug kriv za to što je poginuo?" E pa baba ako tvoj muz padne sa zgrade jel je kriv beton sto ga je zadrzao ili on sam sto nije pazio? A ovaj apelacioni sluzi samo da tera kontru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
jeste, jeste...'samo zato sluzi apelacioni sud'... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Safari 537.75.14
mob
I-mate 30 Pro
a taman je bila slobodna...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
i meni srce krvari zbog nje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.