Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56759 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
OGORČENA Supruga žrtve: Neko štiti Petru Cvijić

Petra Cvijić mi je ubila domaćina kuće i za to neko mora da odgovara - kaže za „Blic” Vasiljka Bajić, udovica Slobodana Bajića (73).

Vasiljka najavljuje da neće odustati u borbi za pravdu i da će, mada nema novca, podneti žalbu

Supruga tragično nastradalog Slobodana je posle presude kojom se oslobađa odgovornosti optužena Petra Cvijić ostala bez reči.

- Čovek je u Inđiji pregazio psa, pa je odležao tri meseca. Ona ubi čoveka, i ništa! Ne kažem da je to namerno uradila, ali činjenica je to da je Slobodan mrtav i ona ga je ubila - očajna je Vasiljka Bajić.

Juče, na Zadušnice, obišla je grob supruga i, kako kaže, olakšala dušu žaleći mu se.

- Otišla sam i rekla mom Slobodanu da je oslobođena. Pitam se kakvo je ovo sudstvo i zašto ovoliko lažu, pa zar je moguće da za ubistvo čoveka niko neće odgovarati - pita neutešna udovica.

Prema njenim rečima, na ročištu na kom je pročitana presuda Petra Cvijić joj se nije obratila.

- Nije mi rekla ni dobar dan. Pošto je pročitao presudu, sudija je pitao da li se slaže s onim što je čula. Ona je rekla da se slaže. Pitala sam - znači li nekom to što se ja ne slažem, ali odgovor nisam dobila. Od silnog šoka žao mi je što nisam stigla da kažem: „Petra nije kriva, evo ja sam ga ubila, osudite mene.”

Očigledno je da ima podršku nekog ko joj čuva leđa - pogođena presudom objašnjava Vasiljka.

Ogorčena ovakvim sudskim ishodom najavljuje da će se kada zvanično dobije presudu na nju žaliti.

- Žalbu ću podneti i neću odustati. Para nemam, sin i snaja su nezaposleni. Od njih niti očekujem, niti ću im tražiti finansijsku pomoć kako bih ovo isterala do kraja. Imam svoju penziju, pa kolika da je, naći ću način da pravdu zadovoljim. Moj Slobodan je to zaslužio - kaže Vasiljka.

Osvrnuvši se na tragični događaj, ona je dodala da je ubeđena da se Slobodan nije bacio pod auto.

- On je bio visok čovek i kako je moguće da ga je ona sa tako malom brzinom udarila i bacila devet metara uvis? Pa, mene babetinu ne bi oborila, nego je žurila i vozila brže. Tog dana je išla na slavu kod nekog u Železniku, a Slobodanu je bio rođendan - seća se detalja Vasiljka.

Kaže na kraju da joj ostaje nada da će pravda biti zadovoljena.

Preminuo u bolnici
Slobodan Bajić nastradao je u saobraćajnoj nesreći u 9. januara 2012. u Vodovodskoj ulici u Železniku, a od posledica udesa preminuo je dan kasnije u Urgentnom centru u Beogradu. Njega je kolima udarila voditeljka RTS-a Petra Cvijić, koja je u petak, 29. maja oslobođena optužbe.

Tužilaštvo na potezu

Slučaj Petre Cvijić nije okončan jer je tužilaštvo najavilo žalbu Apelacionom sudu. Osnova za žalbu ima jer Drugi osnovni sud nije u ponovljenom suđenju sproveo novu rekonstrukciju nesreće, što je ranije naložio Apelacioni sud.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
mob
Nokia 
Dokaz koliko smo kao drzava kurcina velika. Ljudi ubiju zivotinju pa "odleze" tri meseca , ova ubila coveka nece ni dan  jedan robijati.  Smiley 1 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Иначе...лик је убио четворо људи са аутом и добио је осам година. А није селебрити као Петра и није син Жељка Митровића.

И да...објективна Васељенска је објавила да је Петра љубавница Оверлорда и да ју је он спасио робије. Нема разлога да им не верујемо Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Иначе...лик је убио четворо људи са аутом и добио је осам година. А није селебрити као Петра и није син Жељка Митровића.

kad je to bilo?
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Vaseljenska samo reciklira gradske traceve...

Presuda je... smesna...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.152

kad je to bilo?

Пре пар година. Имаш таквих случајева мали милион. Обични људи, убију неког са аутом и добију пар месеци или годину највише у некој бањи полуотвореног типа. Али...у куће тих жртава не иду новинари Блица да питају како им је.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
SonyEricsson xperia m2
Sto automatski znaci da je ovo ok, jer se i drugima desava?
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
secam se price lika koga je sud gledao da zatvori zato sto je udario i ubio kolima alkosa na autoputu. princip je bio  ''pa zasto nisi zakocio u mestu kad je ovaj izleteo na autoput..?''. jedva se izvukao i dao dosta para fakin advokatu.
a pazi ovo.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Ma ko jebe dedu, nije bio na pesackom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Nek je coveku laka zemlja, ali bilo bi suludo da je drugaciji ishod ispao. Realno, nema ko nije pomislio da od njene kazne i krivice nece biti ni k, samo smo gajili da nadu da ce kakva-takva pravda biti zadovoljena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.