Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56758 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
 Smile mislis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava Bec
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
PETRI CVIJIĆ PRETI 12 GODINA ROBIJE

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

133704.jpg
(46.95 KB, 632x421)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6280
@upap

Ja takodje poznajem brdo ljudi! Oko petoro njih! I svi su dobili tvorza! Niko nije dobio narukvicu! Ako je tako kao sto ti pricas onda ce dobiti narukvicu mada mi je to sumnjivo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6280

A jeeestee sada!

Necemo da preterujemo

Mozda bi dobila toliko da kaze sudiji da je htela da ga ubije i da je to uradila namerno i da se pojavi bez advokata i da joj nije zao to sto je uradila i da se vratila u rikverc i da ga zgazila jos par puta za svaki slucaj i da je planirala to da uradi jos odavno! Ma da! hehe  Smile Smile

I da dobije tvorza, dobice ljudi 6 meseci i to je! Mada kakvi su zakoni danas vidim da ce da zavrsi kao ceca
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 12:54:33 od CveMilos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
axaxaxaxa 12 godina..Jbg, ko ti kriv Petra sto nisi ministar poljoprivrede ili Luka Karadzic  Smile

Moj bivsi drug jbt izb'o decka na smrt pre 5 godina i evo setka se po kraju...

A ova jadna Petra radi posten posao i da dobije 12 godina...
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 12:59:38 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
Žena je udarila autom starijeg čovjeka. sigurno nije ustala tog jutra i rekla-odo' da pregazim dekicu,nego se tako desilo. i sigurno joj je teško,jer mora da živi sa tim do kraja života.
ipak,važnija činjenica je da je nečiji život upravo ugašen i postoje zakoni,bili poznati ili ne. za*ebi narukvice i modne detalje,neka odgovara kao bilo ko kom se tako nešto desilo
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
E ja sam za to da ne odgovara... Ako vec zakon ne moze da bude jednak za sve, onda nek bezakonje bude jednako za sve... Protiv sam bilo cega sto je selektivno, kad je ova oblast u pitanju.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Nokia 
super,ajmo da gazimo sve pred sobom ? ja nemam položen vozački ali šta ima veze,nosiću narukvicu
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
@upap

Ja takodje poznajem brdo ljudi! Oko petoro njih! I svi su dobili tvorza! Niko nije dobio narukvicu! Ako je tako kao sto ti pricas onda ce dobiti narukvicu mada mi je to sumnjivo!  Smile
nacelnik uprave za izvrsenje krivicnih sankcija,tacnije sef narukvasa mi je drug.ljudi iz njegovog odeljenja idu po srbiji i kace narukvice ljudima.on je uputio mog druga,na koji nacin,da aplicira za narukvicu i ako je sudjen po starom zakonu.tako je drug i uradio preko svog advokata i dobio je.
prioritet za narukvice imaju sledeci prekrsioci KZRS:
1.oni koji imaju kombinaciju preko drzave,slucaj kene,koji ne izdrzava kazu,vec se nalazi u kucnom pritvoru(pod istragom je spec.suda).zamisli,covek se sumnjici da je ostetio drzavu za nekoliko stotina miliona evra i sedi kuci sa narukvicom na nozi,dok istrazni sudija spec.suda u beogradu "istrazuje".
2.sva lica koja su prvi put kaznjavana do jedne godine zatvorske kazne,koja moze da se preinaci u narukvicu
...imas zakon na sajtu mprs.o narukvicama,koji se jos dopunjuje.za sada imaju jednostavniji sistem,koji ima bazu koja je prikacena na tel.liniju osudjenika i domet u kojem sme da se krece,koji se podesava,prilikom kacenja.
noviji sistem,koji ce od ove godine biti u funkciji,pokazivace dezurnom gde je lice u svakom trenutku,dakle moci ce da vrse nadzor nad licima i koje imaju tretman da rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Tema puna pickopacenika... zamisli, voditeljka jos i lepa, ma oslobodite je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.