Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Petra Cvijić kolima usmrtila pešaka  (Pročitano 56732 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 743
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Mora se utvrditi brzina
„Da je vozila 50 kilometara na sat, koliko je i dozvoljeno na tom delu puta, smrt pešaka bi najverovatnije nastupila odmah, na licu mesta. S obzirom na to da je pešak preminuo u Urgentnom centru, automobil kojim je upravljala verovatno se kretao sporije od 50 kilometara na čas. Utvrđivanje uslova ove nesreće veoma je komplikovano. Mora se uraditi niz stvari - od brzine kojom seautomobilkretao, brzine kretanja pešaka, osvetljenja u ulici, boje odeće koju je pešak imao“, kaže Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 10:45:12 od bucacuvar »
IP sačuvana
social share
[font=Verdana][/font]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
zaista saucesce porodici stradalog.i na stranu to sto se meni svidja petra,toliko,da bih odlezao to za nju.
medjutim,velike su sanse,da petra bude oslobodjena.ako vestaci utvrde,da je vozila u skladu sa sob.propisima,da nije bila pod dejstvom opijata,ako izjave svedoka budu u korist petre(da je pesak istrcao na put ne obracajuci paznju na ostale ucesnike saobracaja)i posto je zrtva bila ziva nakon nesrece i odvezena u bolnicu ziva,te preminula ne usled zadobijenih povreda,vec,kako sam negde procitao,usled infrakta.velike su sanse,da petra bude oslobodjena.medjutim,ako i bude osudjena na neku od kazni,predvidjenim zakonom o bezbednosti saobracaja,to nece biti kazna izdrzavanja kazne u nekom od KPD,vec nosenjem narukvice.ona ima sve uslove,da dobije narukvicu i da na taj nacin kazna bude sprovedena po slovu zakona.
za one zlurade,koji bi da bicuju,vesaju,osudjuju na godine zatvora.zelim da kazem,da deda mraz ne postoji,decu ne donose rode,brus li ne moze jednim udarcem da srusi soliter i ako onanisu nece oslepeti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
ona ima sve uslove,da dobije narukvicu

позната, лепа и сексипилна илити по српски јебозовна ...  Smile

бајдвеј и ја контам да решетака видети неће.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 10:59:06 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21556
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
"" Bio je u teškom stanju, ali ništa nije ukazivalo na to da bi sve moglo tragično da se završi. Slobodan Bajić je čekao na pregled unutrašnjih organa na skeneru i iz predostrožnosti je bio prebačen u šok-sobu. Ipak, posle nekoliko sati pacijent je umro. Verujemo da je u pitanju kontuzija srca ili infarkt, ali će to tek obdukcijom biti precizno utvrđeno - kaže Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.""

У посту број 48 прочитао сам ово. Пацијент је након неколико САТИ умро док је чекао тамо неки скенер...
а шта су лекари радили тих неколико сати?!

Дали је заиста Петра крива што је човек умро?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 12.0a1
mob
Nokia C5-00
Колико ја видим, овде ће сву кривицу свалити на тамо неки скенер, како је кренуло...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Opera 11.60
mob
Nokia 6280
@dimekoza

Da kriva je nazalost! Moj prijatelj je udario coveka koji je pretrcavao ulicu van pesackog prelaza, vozio je kamion i udario ga u glavu onim kamionskim retrovizorom! Odmah ga je odvezao u bolnicu i posle 3 sata je lik isdahnuo! Bio je u padinjaku dobio je 6 meseci!

I takodje mislim da tuzilac za ubistvo nece pristati na narukvicu! Spas joj je u advokatima ali da bude spremna na robiju unapred!

PS: U kakve sise ima!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
...............
..............................

I takodje mislim da tuzilac za ubistvo nece pristati na narukvicu! Spas joj je u advokatima ali da bude spremna na robiju unapred!

......
pazi,moj jedan prijatelj,nosi narukvicu a sudjen je po starom zakonu,kada narukvica,kao opcija nije postojala.
u dogovoru sa tuziocem i priznanjem krivice,postignut je dogovor pred sudom,da mu se odobri narukvica.
narukvicu je dobio i nakon mesec dana od kacenja,podneo je zahtev da mu dozvole,da ide na posao-odobreno.
covek ide od 07h do 15h svaki dan na posao.
drugi poznanik,iz dela teska saob.nesreca sa smrtnim posledicama,sudjen po novom zakonu,kriv.takodje dobio resenje da kaznu odsluzi noseci narukvicu,mislim da je kazna do 1 god.ceka se zalba tuzioca na irecenu kaznu.
dakle u prvon slucaju,covek se nagodio za varijantu,a u drugom sudija je sudio prema zakonu,koji to omogucava.

...............................

reci brate,mmm?i oci,i oci ....brrr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21556
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
@dimekoza

Da kriva je nazalost! Moj prijatelj je udario coveka koji je pretrcavao ulicu van pesackog prelaza, vozio je kamion i udario ga u glavu onim kamionskim retrovizorom! Odmah ga je odvezao u bolnicu i posle 3 sata je lik isdahnuo! Bio je u padinjaku dobio je 6 meseci!

Ne znam sve cinjenice, ali zasto svi isklucuju greske lekara? Da je Petra udarila coveka to je cinjenica, ali da je covek preziveo bila bi skroz druga situacija, a ovako je mnogo ozbiljnije. Ne kazem da su lekari krivi, ali i to je moguce, svi prebacuju krivicu ili na Petri ili na coveka koji je umro, a cinjenica je da covek nije umro na licu mesta nego nakon nekoliko sati u bolnici, to se mozda moglo spreciti...
Nadam se da ce nadlezni organi, i advokati  sve detaljno ispitati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
pa to ce da utvrde vestaci medicinari i vestaci saobracajci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
еј ... немојте кривити лекаре тек тако ... можда је у питању нека сисата јебозовна докторка са брррр очима ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.341 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.