@Teodora eto vidis zato ti kazem neznas kako je u HR sada... znam barem 10 porodica iz Srbije koji idu svake godine u HR, pa ih nitko nije verbalno vrijedjao a ni ti drugacije nekako maltretirao...
Ствар је у томе што бих ЈА почела да се качим и да провоцирам.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
@Teodora eto vidis zato ti kazem neznas kako je u HR sada... znam barem 10 porodica iz Srbije koji idu svake godine u HR, pa ih nitko nije verbalno vrijedjao a ni ti drugacije nekako maltretirao...
Ствар је у томе што бих ЈА почела да се качим и да провоцирам.
Onda odmaraj na forumu
Немој се зезати са Теодором, накачиће ти целу Земунску општину на леђа.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Ne nekapiras ti neke stvari...dizem nogu na one koji Hrvatsku nazivaju pro-ustaskom zemljom, koja siri pro-ustasku propagandu, koja Hrvatsku naziva NDH itd. ili mene naziva Ustasom...ja mislim da ti to razumijes...valjda! Sa svim ovdje mogu normalno pricati, koji se meni ne obracaju sa ej ustasa, ili tim glupostima....
A tebe nazivam nacionalistom,fasistom kako god, kada mi i ti pocinjes sa onim glupim proustaskim propagandama...i
Kao sto rekoh... nije dozvoljeno pricati o Hrvatskoj, ali je dozvoljeno pljuvati po Srbiji i Srbima...
Znaci mora covijek biti oficir armije Republike Srbije da postane heroj jednog naroda....svasta i ovdje da se cuje.... ja koliko znam od Srbije se trazi da izruci Mladic a ne od Bosne ili Hrvatske, takodje i Goran Hadzic draga Anea... a taj isti general Mladic je dobijao novac, pa poslje penziju od drzave Srbije...
Anea razlika izmedju Gotovine i Mladica je ta sto je ovaj zaustavio rat, i omogucio da se vrati 170.000 nesrba u dio jedne priznate drzave, iz kojeg su protjerani svi koji nisu bili Srbi, i sada sjedi haagu i za ono odgovara sto ga optuzuju, pa kako ispadne nek ispadne... a Mladic je napravio genocid nad muslimanima koji su bili u zoni unprofora, a isto to je zelio i u Bihacu da napravi...
Ta ista populacija koja je po tebi satrla Hrvatska je od 91-95 napravila Ovcaru, progon, 13.500 ubijenih Hrvata i onda na kraju jos im je ponudjen plan za autonomiju...