Ne nekapiras ti neke stvari...dizem nogu na one koji Hrvatsku nazivaju pro-ustaskom zemljom, koja siri pro-ustasku propagandu, koja Hrvatsku naziva NDH itd. ili mene naziva Ustasom...ja mislim da ti to razumijes...valjda! Sa svim ovdje mogu normalno pricati, koji se meni ne obracaju sa ej ustasa, ili tim glupostima....
A tebe nazivam nacionalistom,fasistom kako god, kada mi i ti pocinjes sa onim glupim proustaskim propagandama...i
Kao sto rekoh... nije dozvoljeno pricati o Hrvatskoj, ali je dozvoljeno pljuvati po Srbiji i Srbima...
Ne nekapiras ti neke stvari...dizem nogu na one koji Hrvatsku nazivaju pro-ustaskom zemljom, koja siri pro-ustasku propagandu, koja Hrvatsku naziva NDH itd. ili mene naziva Ustasom...ja mislim da ti to razumijes...valjda! Sa svim ovdje mogu normalno pricati, koji se meni ne obracaju sa ej ustasa, ili tim glupostima....
A tebe nazivam nacionalistom,fasistom kako god, kada mi i ti pocinjes sa onim glupim proustaskim propagandama...i
Kao sto rekoh... nije dozvoljeno pricati o Hrvatskoj, ali je dozvoljeno pljuvati po Srbiji i Srbima...
Jawohl Herr Tiger Das ist gut!
Пази како говори немачки?! Мора да је мечкарио и по швабији?!
Ja svaki napad na Srbe, Bosnjake ili druge turiste, manjine, Crkve djamije ne dozivljavam kao nesto fino nego kao sramota za Hrvatsku.... vi ako ocekivate da ja nesto drugo kazem ja to ne mogu... a ako vam je to premalo onda sorry momci! Takve treba u zatvor pa neka se u Lepoglavi druze sa isto misljenicima...
Ja mogu moj doprinos da dajem kada sam u Hrvatskoj pa da pomognem nekim Srbima koji se plase kada prvi puta dodju, nije prvi puta bilo da sam to dozivio.... kasnje se uglavnom opuste i uzivaju ...
Ne, ozbiljno... Mladic je zlocinac, Gotovina je heroj...
Kakvo licemerje i bezobrazluk...
Hrvatska nije pro-ustaska i genocidna tvorevina iako je dobar deo svoje sopstvene populacije satrla u Drugom svetskom ratu, a ostatak 1991-1995?
Genijalno.. aplauz za momka koji je sisao sa uma i drzavu koja se gusi u krvi...
Anea čini mi se da ti baš ulaziš u off. Isto kao što mi svoje generale smatramo herojima vi smatrate svojima. Onda tu povuci paralelu i reci da licemjerstvo ne vrijedi i za tebe?