Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Петиција за споменик Милошевићу  (Pročitano 22718 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ne znam zašto Hoze insinuira da je Miloševića postavio ili oborio Zapad, kada dobro znamo da su održavani izbori.

Prvo je krajem 1980-ih S.M. bio široko popularan, ali već 2000. je jedan broj ljudi bio raspoložen za promene.

Hoću reći da je presuda na kraju bila u rukama birača, a ne Vašingtona.
To što je neko postavljao reklame Otpora, ne znači da ste bili obavezni da se na njih i primite.

Pametni ljudi ne prihvataju apsurdne ideje samo zato što se one besprekidno propagiraju.
Evo recimo vi godinama pričate da "vlada glad," a ja vam i dalje ne verujem ič.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Eto, jedna pametna ideja. Umesto tih silnih krsteva po Srbiji nek dignu par spomenika uglednom socijalisti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Eto, jedna pametna ideja. Umesto tih silnih krsteva po Srbiji nek dignu par spomenika uglednom socijalisti  Smile

којем социјалисти? ђинђићу...тадићу....кркобабићу....чанку? Smile Smile Smile

предлажем да се чанак некако дисквалификује...требало би много материјала за његов споменик...банкротирала би држава Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 13:41:06 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ne znam zašto Hoze insinuira da je Miloševića postavio ili oborio Zapad, kada dobro znamo da su održavani izbori.

Prvo je krajem 1980-ih S.M. bio široko popularan, ali već 2000. je jedan broj ljudi bio raspoložen za promene.

Hoću reći da je presuda na kraju bila u rukama birača, a ne Vašingtona.
To što je neko postavljao reklame Otpora, ne znači da ste bili obavezni da se na njih i primite.

Pametni ljudi ne prihvataju apsurdne ideje samo zato što se one besprekidno propagiraju.
Evo recimo vi godinama pričate da "vlada glad," a ja vam i dalje ne verujem ič.

A,jel,bili neki izbori u Srbiji u to vreme? Smile
I to ne 1x? Valjda je biracima Zapad bacao svilene bombone iz aeroplana
ili cepelina da ga biraju. Ne bih znala  zasto su ga inace birali.

Pa Zapad nama postavlja politicke garniture jos od 1941.
Diktatore,despote,vodje naroda,kroji nam sudbine,oduzima
vecita ognjista,daje neke kredite.

Ja ne znam da je iko u zadnjih 70 godina u Srbiji vladao,
ovako ili onako, a da ga nekakav Zapad nije ustolicio.

Neki su doduse 1948 bili za Rusiju, ali ih je hvala dragom Bogu Tito
malo urazimio.

Srbi su sve deblji i deblji tako da ne moze da bude govora o gladi.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 16:16:42 od Rayela »
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

којем социјалисти? ђинђићу...тадићу....кркобабићу....чанку? Smile Smile Smile

предлажем да се чанак некако дисквалификује...требало би много материјала за његов споменик...банкротирала би држава Smile Smile Smile

Tesko, Vojvodina je vecinom pescano tlo, potonulo bi to brzo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
@zile,
...izgubices opkladu,ali i kad izgubis sta da ti se uzme?
kako vidim,tebi ne smeta to sto znas,da su Slobu na vlast doveli isti oni koji su ga 12 god.kasnije i obarali sa vlasti?ti isti su mogli tako i tvog tatu,da dovedu na vlast,a od tebe da naprave Marka?
znaci,prvo je bio potreban neko,ko ce se kasnije rusiti?ja sam nekad razmisljao kao ti,isto.ali,kad su se maske skinule,svatio sam,da na tom maskembalu,jedino taj nesrecnik nije imao masku.dakle na mestu Slobodana,mogao je biti bilo ko od  nas,bilo ko!
nego ono dobro ti je sad,hm?uzivancija!jos se bavis [b]otporom
ili si se naotporisao i sad ti je svega preko glave?
zile,aj ne jedi govna vise,pored fabrike plazme,leba ti. Smile

Vidis Hoze, nikada u zivotu nisam imao ambicija da se bavim visokom politikom (a ni moj otac, bogu 'fala), a i da jesam to se sigurno nebi svodilo na forumska serendanja.
Znaci, krajem osamdesetih su cetiri coveka dovedena na vlast u cetiri kljucne republike bivse Jugoslavije sa zadatkom da je rasture. Kad su to zavrsili istekao im je rok trajanja. Jednostavno tako.
Taj tvoj "bez maske" je samo jedan posao uradio kako treba, a to je bilo slabljenje Srbije na svakom planu. Toliko o njegovoj masci.
Crni djavo da je dosao da ga skloni imao bi moju podrsku i to nema apsolutno nikakve veze sa ovima koji su sada na vlasti.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zile,
Bogu hvala,sto ti i takvi kao ti postojite samo u ovom virtualnom svetu.
Inace ste u realnom svetu,mali izobliceni ljudi,pakosni i na komsijsku pudlicu.ti ces citav svoj zivot kriviti Slobodana,za sve tvoje frustracije i licne neuspehe.on ce ti biti kriv i kad postanes impotentni coveculjak,on ce ti biti kriv i kad zimi auto ne bude hteo da ti pali,on ce ti biti kriv i kad te tvoja deca budu pitala¨zile,sta si radio citav zivot?borio se protiv tog tvog Slobodana,a?¨
ja ga nisam voleo,zbog njega i njegovih jastreba mnogo je propatio srpski narod.dok je narod patio,jastrebovi su kljucali crveno meso,a narod je kljucao njihova govna.ali kad svatis,da se sve to moglo izbeci,da se taj 05.10.2000 mogao desiti,mozda i 05.10.1993 ili 94 ili 95 ili 98?ne desio se bas te 2000 godine,a zasto?to te ne interesuje!?Sloba,Sloba....i samo to ponavljate kao neku specijalnu mantru?uporedi otporasice njega i njegove i ove vase.gde ste sad?gde vam je pesnica,a?u bulju ste je gurnuli,radi jaceg osecaja,ili zbog cega vec!
zile,idi jedi plazmu.kad jedes govna,umazes i usi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Slusaj seronja, muka mi je da se raspravljam sa nadobudnim klincima koji se kriju iza kojekakvih nikova i avatara.
Iz vecine tvojih postova se vidi da kad nemas vise argumenata okreces na vredjanje i to je stvar koja moze da sluzi na cast tvojim roditeljima, mada ni oni verovatno nisu nista bolji od tebe jer takvog izroda normalni ljudi tesko da mogu da naprave.
Eno ti govnetov grob u sred Pozarevca pa ga lepo iskopaj i onda se po njemu poseri ili ga izljubi, samo se otkaci od mene i komentarisanja stvari o kojima nista ne znas, a posebno od komentarisanja Otpora i ljudi kojima je ta ideja davala jedinu nadu u tih nekoliko godina.
Sikter.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2010, 23:42:17 od zille »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zile
ti bas vise volis govna od plazme?
slusaj iskompleksirana nakazice.po godinama mogu da ti budem mamin svaler,a ne krijem se iza nicega,a pogotovo ne iza neke udruge lokalnih pickica,koje su na pomen imena Marko preskakali ograde i skakali u reke.splacinice mala devedesetih godina si blejao po coskovima i mastao kako da odes do bilo kojeg grada iz tog bambilenda.otporasice ,ajde idi trazi od mame da ti neku kintu od penzije i skokni do prve cvecare i kupi jednu suzu i da si je odneo odmah na Slobin grob,poklonio se i izvinuo mu se,brzo!salim se zikice,nemoj nigde da ides,a pogotovo od mame da trazis bilo kakvu lovu,zajebavam se malo sa tobom.
i zapamti,pusti govna,bucaj PLAZMU ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Sta god da napises tvoje ponasanje govori upravo suprotno.
Sigurno da si samo jedan nesrecni klinac koji je od caleta slusao kako je to lepo bilo devedesetih kad si mogao da prosvercujes u gepeku keca cak dva bidona benzina i da ti kapne sto marona u dzep. Teska patologija.
Ako stvarno imas godina toliko koliko tvrdis samo mogu da te priupitam u kojoj si ti bre drzavi ziveo i otkud ta potreba da budes dezurni mudroser.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.