Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Петиција за споменик Милошевићу  (Pročitano 22741 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Naravno da cemo mu podici spomenik , a ,,Otporase ,, cemo u zasluzeni bajbok .  Smile
Neeeee,otporase cemo naterati da ofarbaju sve bandere od terazija do slavije,na koje cemo ih potom javno obesiti.Gde da ih hranis po zatvorima i branis,da ne budu je*ani! Smile
A na mesto avalskog tornja,napravicemo Slobi jos veci spomenik,tako da mu avalski toranj dodje kao cackalica.U inat,bre! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Naravno da cemo mu podici spomenik , a ,,Otporase ,, cemo u zasluzeni bajbok .  Smile
Neeeee,otporase cemo naterati da ofarbaju sve bandere od terazija do slavije,na koje cemo ih potom javno obesiti.Gde da ih hranis po zatvorima i branis,da ne budu je*ani! Smile
A na mesto avalskog tornja,napravicemo Slobi jos veci spomenik,tako da mu avalski toranj dodje kao cackalica.U inat,bre! Smile

E u inat da ovom otporasu popusite kurac pravoslavni.

Kurac moj vi znate kako je bilo lepo u Srbiji devedesetih i kurac moj vi znate kako se zivelo od danas do sutra i kurac moj vi znate koliko je narodu stvarno dokurcio taj za ciji cete spomenik da (valjda) ulozite dobrovoljni prilog.
Jebem vas neobavestene!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
paaa... nisu ti oni krivi što se nisi snašao kao čeda, đilas, srđan milivojević i slišni otporaši.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
paaa... nisu ti oni krivi što se nisi snašao kao čeda, đilas, srđan milivojević i slišni otporaši.

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Naravno da cemo mu podici spomenik , a ,,Otporase ,, cemo u zasluzeni bajbok . Smile

Kurac moj vi znate kako je bilo lepo u Srbiji devedesetih i kurac moj vi znate kako se zivelo od danas do sutra i kurac moj vi znate koliko je narodu stvarno dokurcio taj za ciji cete spomenik da (valjda) ulozite dobrovoljni prilog.
Jebem vas neobavestene!
zile srbine,napusi celu srbiju!
ti ono bese iz pozarevca,a?
i u vreme bambilenda,bio si otporas?
mislim da ste bas u to vreme u bambilendu,vi bambilendski otporasi i srusili Slobu,ili mozda gresim?to i nije vise vazno,ko ga je srusio.bitno je da ste ga srusili,i Srbija od tada ide samo krupnim koracima napred.
pod Slobom smo bili 12 godina,od kojih je vec posle 4 godine pocelo da mu se radi o glavi.a ovi sto ih dovedoste evo vladaju punih 10 godina,i ne vidi se kraj ovoj demokratskoj tiraniji?
posto ti napusi pola Srbije,da te pitam nesto.mislis li da isti oni koji su vas organizovali,pod firmom otpor.nisu mogli mnogo ranije da smaknu sa vlasti tiranina i diktatora,kakvim je predstavljen Sloba?ili se moralo cekati sve te godine,embargo,ratovi,stradanja,izbeglice,bombardovanja?deluje kao da se taj zapad sve vreme pripremao za okrsaj sa Slobom i njegovim rezimom?kad ono 05.10.2000 god. nesto malo suzavaca,dzo bagerista,i druzine sastavljene od grupe gradjana,srusise Slobu?kakav je to diktator bio,strasan.i..........? sta dalje?sta ti kao veteran tog pokreta predlazes?ili ti je sad bolje,ono lakse je,mislim mozes da putujes ono da vidis Evropu,i tako mnogo toga...mislim bolje je,ali......?sta znam,sta ti mislis?ti imas nekako bolji osecaj za to,i tako to...... Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11

Jebem vas neobavestene!

fin neki mladić   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung neki
Naravno da cemo mu podici spomenik , a ,,Otporase ,, cemo u zasluzeni bajbok . Smile

Jebem vas neobavestene!
zile srbine,napusi celu srbiju!
ti ono bese iz pozarevca,a?
i u vreme bambilenda,bio si otporas?
mislim da ste bas u to vreme u bambilendu,vi bambilendski otporasi i srusili Slobu,ili mozda gresim?to i nije vise vazno,ko ga je srusio.bitno je da ste ga srusili,i Srbija od tada ide samo krupnim koracima napred.
pod Slobom smo bili 12 godina,od kojih je vec posle 4 godine pocelo da mu se radi o glavi.a ovi sto ih dovedoste evo vladaju punih 10 godina,i ne vidi se kraj ovoj demokratskoj tiraniji?
posto ti napusi pola Srbije,da te pitam nesto.mislis li da isti oni koji su vas organizovali,pod firmom otpor.nisu mogli mnogo ranije da smaknu sa vlasti tiranina i diktatora,kakvim je predstavljen Sloba?ili se moralo cekati sve te godine,embargo,ratovi,stradanja,izbeglice,bombardovanja?deluje kao da se taj zapad sve vreme pripremao za okrsaj sa Slobom i njegovim rezimom?kad ono 05.10.2000 god. nesto malo suzavaca,dzo bagerista,i druzine sastavljene od grupe gradjana,srusise Slobu?kakav je to diktator bio,strasan.i..........? sta dalje?sta ti kao veteran tog pokreta predlazes?ili ti je sad bolje,ono lakse je,mislim mozes da putujes ono da vidis Evropu,i tako mnogo toga...mislim bolje je,ali......?sta znam,sta ti mislis?ti imas nekako bolji osecaj za to,i tako to...... Smile?

Ajde lepo priznaj da si devedesetih bio u SPS-u pa si sad, kad vam je i jedini idol posle slobe (Dacic) presao na drugu stranu malo razocaran i izgubljen. Priznaj, bice ti lakse.
Sto se tice Pozarevca, markolend je napravljen kao zabava za budale u vreme kad je u Pozarevcu radio jedino Bambi i nista drugo (pardon, radila je policija, Zabela i naravno Madona).
E sad, dali je sloba mogao da padne ranije i nije od neke vaznosti. Oni su ga i doveli na vlast i oborili kad im je to odgovaralo. Dokle da idemo logikom da je neprijatelj mog neprijatelja i moj neprijatelj. Zdrava logika kaze drugacije.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@zile,
...izgubices opkladu,ali i kad izgubis sta da ti se uzme?
kako vidim,tebi ne smeta to sto znas,da su Slobu na vlast doveli isti oni koji su ga 12 god.kasnije i obarali sa vlasti?ti isti su mogli tako i tvog tatu,da dovedu na vlast,a od tebe da naprave Marka?
znaci,prvo je bio potreban neko,ko ce se kasnije rusiti?ja sam nekad razmisljao kao ti,isto.ali,kad su se maske skinule,svatio sam,da na tom maskembalu,jedino taj nesrecnik nije imao masku.dakle na mestu Slobodana,mogao je biti bilo ko od  nas,bilo ko!
nego ono dobro ti je sad,hm?uzivancija!jos se bavis [b]otporom
ili si se naotporisao i sad ti je svega preko glave?
zile,aj ne jedi govna vise,pored fabrike plazme,leba ti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Ne znam zašto Hoze insinuira da je Miloševića postavio ili oborio Zapad, kada dobro znamo da su održavani izbori.

Prvo je krajem 1980-ih S.M. bio široko popularan, ali već 2000. je jedan broj ljudi bio raspoložen za promene.

Hoću reći da je presuda na kraju bila u rukama birača, a ne Vašingtona.
To što je neko postavljao reklame Otpora, ne znači da ste bili obavezni da se na njih i primite.

Pametni ljudi ne prihvataju apsurdne ideje samo zato što se one besprekidno propagiraju.
Evo recimo vi godinama pričate da "vlada glad," a ja vam i dalje ne verujem ič.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Citat
Hoću reći da je presuda na kraju bila u rukama birača, a ne Vašingtona.

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.