Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:32:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136634 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ajde neka netko bude srce pa nek mi kaže nešto za moju 5. kuću. karta je gdje su i sve ostale...

Vladar 5. u 1. kuci u Vasem horoskopu ukazuje na to da ste veoma privlacna osoba, zaljubljive prirode. Moze se reci da ste u ljubavi sasvim otvoreni i da lako uspostavljate kontakte. Tezite vezama sa jakim i hrabrim partnerima i ne volite osobe koje su neodlucne i slabe kao licnosti. Tacka srece tj. Fortuna u ovom polju govori o uspehu u ljubavi, sto je potvrdjeno i kroz poziciju Jupitera na vrhu iste kuce.
Simbolika koju bi trebalo da izbegavate je vezana za los aspekt Meseca i Saturna - znaci, budite oprezniji kada su u pitanju partneri koji su od Vas mnogo stariji i ne obnavljajte stare veze.

astrolog Vera Jovanovic
kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)

nhf, ali sve je suprotno ^^
« Poslednja izmena: 12. Dec 2008, 23:08:23 od Astarte »
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 122
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li neko moze da portumaci 5. kucu mog muza , 25.08.1967 20:17 Sarajevo.... dvoje dece  Smile
Po ovome sto pise ispada nepovoljno, Jupiter afliktovan sa obe planete iz 7 kuce  Smile 

« Poslednja izmena: 12. Dec 2008, 23:36:22 od 514 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Moja 5 kuca je prazna tj nema ni jedne planete u njoj. Ali se bas nesto nerazumem oko tih konjukcija i ostalog.
      Ako hocete pogledaj te moju natalnu kartu medju ostalim kartama na Anica76 to je moja natalna karta.
Nije ni  cudo sto mi je polje prazno kad mi je i srce prazno vec odavno. Hval unapred
« Poslednja izmena: 17. Dec 2008, 23:45:51 od macko76 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
evo podataka moje zene..................v kuca pocinje sa skorpijon a zavrsava sa strelcem.............prisutan je neptun ............neptun je u kvadratu sa marsom..trouglu sa mesecom,venerom i saturnom.......................................ovo ispada vrlo losa kombinacija za decu..................da li je tacno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma, ne mora da znaci da je losa kombinacija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
moze li neko da pogleda moju 5. kucu   
30.03.1972. 09:30 Podgorica
0van-blizanac
Smile
IP sačuvana
social share
http://img222.imageshack.us/img222/9817/mirkawi9.gif
Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sta bi trebalo da znaci 5 planeta u petoj kuci? (Sunce, Venera, Saturn, Uran i Neptun)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Sta bi trebalo da znaci 5 planeta u petoj kuci? (Sunce, Venera, Saturn, Uran i Neptun)

Stelijum, sada gledas i znak u kom su te planete, da li je neka u egzaltaciji ili padu i kakve aspekte prave sa ostalim planetama natala.
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vladar 5. kuca je retrogradni Neptun u 1. kuci u Strijelcu. Merkur je u Ovnu u 5. kuci u konjukciji sa Kironom. Merkur pravi kvadrat sa Jupiterom u Jarcu u 2. kuci, opoziciju sa retro Uranom u 11. kuci i trigon sa Neptunom vladarmo 5. kuce. Vrh 5. kuce je u Ribama.

Ako bi neko mogao da prokomentarise moju 5. kucu. Ljubav i djeca. nisam udata i nemam djece, trenutno mi se dopada jedan Rak.
 hvala

http://i231.photobucket.com/albums/ee258/Kora89/kori88.gif

« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 01:07:16 od Kora197 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li neko moze da mi odgovori sta znaci imati uran u skorpiji u 5.  polju?Tacnije,uran je na 20. stepenu skorpije. Molim vas i zahvaljujem se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:32:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.