Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 07:56:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136648 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 66
Zastava R Srpska- Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E66
moja V kuca je u znaku vage  tj. veci delom u  skorpiji a od planeta su tu Sunce, Merkur i Venera, ima u natalnoj u indexu,
poprilicno je istina za gore navedeno,  sto sam procitala za karakteristike planeta koje su u mojoj kuci, mada me interesuje sta mi jos planete mogu reci za ovu kucu tj. za brak i desu  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2008, 19:24:50 od btanja »
IP sačuvana
social share
"... i ništa neće dušu da zanjiše
nit u drhtaj može da svali
ko je ljubio taj ne ljubi više

izgorelog niko nezapali..." Sergej Jesenji[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
da najvise nas definitivno ljubav muci, procitah ovaj tekst koji je makishon izvukla i tacno tako, posto moje 5 polje pocinje u znaku jarca, i tacno je tako kad je ljubav u pitanju. bolje receno nikako, a opet mene to cudi jer je vladar mog 5 odnosno saturn u vagi u 2 kuci, a venera u 12 u lavu, opet lav je lepa pozicija za venerau, a i saturn je u vagi dobro postavljen. ali kod mene bas slabo, tacno jedna sudbinska ljubav, koja me uzasno muci, i tako sve u krug, bar da se ohladim, pa da mi bude lakse, ali slabo
pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
venera u 12 u lavu, opet lav je lepa pozicija za veneru

Nisam bas sigurna da je 12. kuca dobra za veneru. To je kuca tajni, zatvorenih institucija pa se moze odnositi na mogucnost zabranjenih, tajnih ljubavi; ili pak, na ljubav koju upoznajes u nekoj instituciji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
montegrina ja nisam lepo napisala, mislila sam da je lepo sto je venera u lavu, a znam za 12, nego nsiam lepo napisala, Smiley))
hehe, biser
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Moja peta kuca pocinje na 5. stepenu strelca, a zavrsava se na 11. stepenu jarca.
U petoj kuci mi je neptun na 20 stepeni strelca i mesec na nultom stepenu jarca.
Da li se iz ovoga vidi i pol deteta? I kako se tumaci ta moja peta kuca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
AndjelaNS

Postavi kartu u Indexu, ili ostavi podatke o rodjenju pa cemo ti napraviti kartu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
21.03.1979.  Kula  13:30  Ovan - Lav

Postavila sam pitanje na ovoj temi jer sam u devetom mesecu trudnoce, pa me interesuje da li se i kroz ovu kucu moze videti nesto vezano za dete... ili samo za vec rodjenu decu. ( Ovo mi je prva trudnoca) I da li se sam porodjaj gleda kroz ovu kucu, ili kroz osmu ( s obzirom da ce mi raditi najverovatnije carski rez ovih dana, a u osmoj kuci imam marsa) ... malo sam uplasena...

Ako neko nadje malo slobodnog vremena da se pozabavi sa tim pitanjem, bila bih mu zahvalna....

Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ajde neka netko bude srce pa nek mi kaže nešto za moju 5. kuću. karta je gdje su i sve ostale...
IP sačuvana
social share

Respect and fear is what I earned
Belgrade: regulisana velicina fonta slova u potpisu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ajde neka netko bude srce pa nek mi kaže nešto za moju 5. kuću. karta je gdje su i sve ostale...

Vladar 5. u 1. kuci u Vasem horoskopu ukazuje na to da ste veoma privlacna osoba, zaljubljive prirode. Moze se reci da ste u ljubavi sasvim otvoreni i da lako uspostavljate kontakte. Tezite vezama sa jakim i hrabrim partnerima i ne volite osobe koje su neodlucne i slabe kao licnosti. Tacka srece tj. Fortuna u ovom polju govori o uspehu u ljubavi, sto je potvrdjeno i kroz poziciju Jupitera na vrhu iste kuce.
Simbolika koju bi trebalo da izbegavate je vezana za los aspekt Meseca i Saturna - znaci, budite oprezniji kada su u pitanju partneri koji su od Vas mnogo stariji i ne obnavljajte stare veze.

astrolog Vera Jovanovic
kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Da li moze neko da pogleda moje 5. polje . Natalna karta mi se nalazi na 29.strani indexa.Hvala unapred  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 40 41 43 44 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 07:56:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.