Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:08:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peta kuca -ljubavi i djece  (Pročitano 136662 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
http://img161.imageshack.us/my.php?image=mjx0.png

a meni u vagi? sta li bi to znacilo?

Vrh pete kuce u znakuVage:
Prijatni i sarmantni znak Vage, koji uvek tezi partnerstvu, kada se nadje na vrhu 5 kuce, moze doneti veci broj veza, koje odisu senzualnoscu. Ipak, Vaga je simbol braka, pa ova kombinacija mesa bracnu i predbracnu ljubav. Moguc je ulazak u brak zbog trudnoce, kao i afere u toku braka. Naravno, to bi morali da nam potvrde i drugi faktori, a pre svega, posmatramo Veneru kao vladar znaka Vage.

Pluton u petoj kući

Osobe koje mogu postati opsednute ljubavnom vezom. Sklone su mnogim erotskim pustolovinama, pa i nastranostima u seksu. Manipulišu sa partnerom i svaka veza ostavlja tragove na njima. Ljubavne zgode determinišu njihov život i mogu biti fatalne donoseći im nesreću. Vezane su za decu i imaju potrebu da im pruže najbolje. Zbog toga mogu preopteretiti sebe. Veoma su kreativne i dinamičnog karaktera. Treba da se čuvaju poroka kockanja.

VLADAR PETE U DEVETOJ KUĆI voli život. Voli putovanja u daleke krajeve radi zadovoljstva. Ima talenat za književnost, filozofiju ili religiju, pravo, možda i sport. Odličan je učitelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
i meni nema nijedna planeta u petoj-tu su vodolija i ribe,al ne znam koja je na vrhu i to(slabo se razumijem  Smile ) ,pa ako nije problem pogledajte moju kartu i reci te mi shta znachi moje 5.polje? hvala!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
i meni nema nijedna planeta u petoj-tu su vodolija i ribe,al ne znam koja je na vrhu i to(slabo se razumijem  Smile ) ,pa ako nije problem pogledajte moju kartu i reci te mi shta znachi moje 5.polje? hvala!

Mogucnost da deca budu buntovnici. Treba da se nauce disciplini jos od malih nogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ah,divota... znachi moram da imam mnooogo strpljenja,povjerenja i bez stegi ,bash kao moji roditelji...uvjek sam im se divila na tome..u suprotnom,sigurno bih bila veeeeliki buntovnik....karma... Wink grasias!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Na astro.com sam vidjela da mi je  5.kuca u Ribama - prazna je. Vladar Riba, Neptun u drugom polju, u Strijelcu je u trigonu sa Venerom i Saturnom, te u kvadratu sa Merkurom i Suncem. Jupiter je u 8. polju u konjunkciji sa Marsom te u trigonu sa Uranom i Ascendentom.

Mene brine to 8. polje i kvadrati Neptuna. Ljubavni zivot je do sada bio dosta konfuzan. Mozda i zato sto nerijetko idealiziram partnere. Inace me privlace osobe koje posjeduju neku neobicnu , umjetnicku crtu i koji su intenzivne, tajanstvene prirode. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Summmerbreeeze, tek je jutros stigao odgovor od astrologa...malo si čekala ali je zato odgovor opširan Smiley

Vrh 5. kuce se nalazi na 22 stepenu Riba sto ukazuje na tajne veze, ali I na idealizaciju partnera. I sve ono sto si napisala. 5. kuca se nastavlja u znak Ovna sto dodatno opisuje tvoje veze kao nagle, neocekivane, sa mladjim osobama itd. Jupiter kao vladar 5. kuce nalazi se na 2. stepenu analogno znaku Bika, u znaku Raka, gde je Jupiter egzalitran I pokazuje svoje dobre osobine. Ali I zelju za domom , porodicom I zajednickim zivotom. Jupiter se nalazi u 8. kuci sto cesto moze da ukaze na strstvene veze, odnosno da su ljubav I seks veoma povezani. To cesto znaci I da svoje veze stalno odbacujes, 8. kuca je kao slivnik gde sve odlazi ako se stalno ne menja I ne transformise.

Jupiter je u konjunkciji sa Marsom koji se nalazi na 1. stepenu znaka Raka gde je Mars u padu I pokazuje svoje lose osobine. Taj Mars kao da je progutao Jupitera I taj mladic moze biti malo nezgodniji, nagao I sklon spekulacijama I aferama. Vladar je 6. kuce koja se povezuje sa poslom pa taj mladic moze dolaziti sa posla, ili preko posla kako tvog tako I njegovog. Afera na poslu sa nekim ko vec ima porodicu sve je u Raku. Mars je vladar Ascendenta sto predstavlja tebe, U marsu zivi Uran koji opet ukazuje na nestabilnost u tom odnosu. I da je ta osoba sklona slobodi I razvodu.

Uran se nalazi na tvom Ascendentu I govori da ti nisi obicna osoba I da si sklona I astrologiji. Imas potrebu za slobodom.

Jupiter je u trigonu sa Uranom sto je veoma povoljno za dobitke na lutriji ili na naglu I neocekivanu srecu, imas kod da mozes dobiti tudji novac ali ne bih iskljucila ni nesto sto je povezano sa nekretninama.

Taj aspekat moze da ukaze na slobodnu vezu ili vezu sa osobom koja ne zivi u istom gradu kao I  ti. Nekada to mogu biti veze sa prijateljima, kolegama, razvedenim osobama. A nekad I zajednicki zivot pre braka. Jedno ne iskljucuje drugo. Dispozitor Jupitera je Mesec koji se nalazi na 16. stepenu  znaka Bika , u 7. kuci sto dalje opisuje sta ce biti sa Jupiterom kao vladarem 5. kuce.

Drugi vladar 5. kuce je Neptun koji se nalazi na 13 stepenu znaka Strelca – afere, inostranstvo, obrazovanje, u 2. kuci – novac.

Neptun je u sekstilu sa Plutonom sto je suvladar tvog Ascendenta I predstavlja tebe ali I jednu fatalnu vezu, magnetna privlacnost. Pluton se nalazi u 11. kuci I u Njemu zivi Uran koji daje neatabilnost, prijateljstvo itd.

Neptun je u trigonu sa Venerom sto su cesto platnoske ljubavi, ili cak zaljubljensot u poznatu licnost, ili u osobe koje poseduju sklonost ka umetnosti.

Neptun u kvadratu sa Merkurom koji se nalazi u znaku Device ukazuje na vezu sa mladjom osobom, pedantnom, pametnom tajna veza ali I razocaranje, samo ce pametno da te prevari. Povezan je sa poslom I prijateljstvom – nalazi se u 10 kuci a vladar je 11. kuce. Retrogradan je sto znaci da on ima proslost, ili nesto krije od tebe, moze se nesto ponavljati kao da budete 2 puta u vezi, ali Merkur nema dispozitora, takoda se nece promeniti.  Moze biti veoma ambiciozan I uspesan.

Neptun u kvadratu sa Suncem koje se nalazi na 10 stepenu – posao karijera, znaka Device – posao, u 10. kuci posao, moze biti I slabijeg zdravlja,  u konjunkciji sa Merkurom moze da ukaze da vec ima dete, da ulazite u tajnu vezu kvadrat Neptun, da on krije da ima dete, tajna trudnoca ili tajno dete tu moras ti da pazis. Pritom ne mislim samo na tu vezu. I on te moze razocarati jer si sklona da ga previse idealizujes sto te naravno vodi u razocaranje. Dispozitor Neptuna je Jupiter to  je ono sto ce biti sa Neptunom.

Nadam se da sam ti pomogla.

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Draga Makišon!

Hvala  ti najljepša, puno si mi pomogla!  Smile

Cinjenica jeste da ja jako idealiziram sve ljude i da se cesto zaljubljujem  Smile , ali i jednako brzo odljubljujem, pa zato, najcesce i izbjegavam veze jer, poznajuci sebe, ne bi to nicem vodilo, a i moja sloboda mi je jako vazna, kako emocionalna tako i ona uma.

Trenutno jesam u vezi sa osobom koja je mladja od mene i koja je umjetnickih sklonosti
Smile Smile. Vidjecemo sta ce dalje biti, ali nadam se da ce biti jedno lijepo iskustvo.

U svakom slucaju,  hvala puno, puno!
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 14:42:01 od summerbreeze »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8218
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Moja peta kuca je isto tako prazna, da li to simbolizuje teskoce?

Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_04_ana_misic_hp_35292_31882.gif
(27.88 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Ко те воли данас, тај те воли. Јер зна да си мати; јер пре нас ни поља ни кршеви голи не могаше другом свесну љубав дати.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Moja peta kuca je isto tako prazna, da li to simbolizuje teskoce?

Cak i onda kada je neka astroloska kuca prazna, to ne znaci da desavanja nema ili da je to pokazatelj problema, vec je posmatra pozicija vladara tog polja, njegovi aspekti, dispozitor.
U Vasem slucaju polje ljubavi nalazi se u znaku Bika, sto govori o potrebi za stabilnoscu u kontaktima sa suprotnim polom. Venera u Lavu u 8. kuci, kao vladar 5. polja, govori o strastvenom delu Vase licnosti i o potrebi da jasno izrazavate sopstvena osecanja.
Kako Vam je Venera ukljucena u planetarnu konfiguraciju T kvadrata ( u koju su ukljuceni Mars i Mesec) cesto nesvesno privlacite osobe koje nisu za Vas. Budite selektivniji u emotivnom pogledu.

astrolog Vera Jovanovic
kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
meni je jupiter u 5 kuci u biku a inace sam jarac.nikakvu mi srecu taj jupiter u 5 kuci nije donio.posebno na polju ljubavi.jos mi je jupiter i vladar podznaka strijelca.nidje veze.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2008, 12:00:19 od ennzo8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:08:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.