Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73290 puta)
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
nego sta cu, i to u sirokom luku! nego mogli bi sledece godine da dovedete u2 ili madonu na plazu u belegisi, ako ne dodje voz plivaci mogu precicom do kuce.
Nista se ti ne sekiraj...posto ionako neces da dolazis...sta da ti kazem...ispred ambasade i u red za vizu,a mi cemo da se mucimo po lepom plavom Dunavu...etc...ionako smaras vise... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Samo jos jedan detalj... Vratio sam se oko 3 ujutru.. Legnem u krevet i provalim da mi nesto ne dostaje... Nedostajalo je pistanje u uvetu... Pa jbt jebes koncert od koga ti ne pisti u usima 3 dana!!!!
 Smile Smile
A tebi kad sledeci put bude nedostajalo, stavi serpu na glavu i lupi cekicem i pistace ti danima!!!

Evo sada sam gledao na televiziji:
"Izvinjenje stize od Peppersa...
Da su znali gde dolaze i koliki je odziv svirali bi duze... Oni krive organizatore...
Veceras sviraju u Udinama i najavili su koncert od 2:15....
Toliko o organizaciji..."
Ne bi bilo lose da napises malo preciznije gde si ovo cuo.
Kad su vec primetili da nesto nije u redu, mogli su bar malo jos da ostanu na bini.
Ma da su odsvirali samo jos 4-5 pesama, oprostio bih im i losu setlist-u i sve ostalo Smile

Opa.pa ti si neki saljivdzija... Alo o cemu mi pricamo.. Zna se sta je koncert!!! Kakva serpa bre...    Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
ah tugo,ah nesreco  Smile

ne znam kako se chulo na tv-u ali svirali su odlichno tolko kol'ko su svirali,sve ostalo katastrofa.
Smrzo sam se ko pi...,devojka mi se razbolela,ja sam popizdeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Ma pristup svirci im je tako profesionalan da nisu imali ni tonsku probu... Eto koliko ih boli kurac.... Inace,ja ne znam ko je pustio buvu u medije da su u BG-u od cetvrtka... Da snjimaju koncert sa 200 kamera itd... Sad sam saznao sledece: Sleteli su u Surcin u 19 i 50,Krenuli hilokopterom u 20 i 20.. Stigli u Indjiju oko 21h.. Pola sata meditirali(verovatno se drogirali) i izasli na binu... Onda su zavrsili koncert usli u hilikopter i poleteli u ponoc... Znaci ljudi ne znaju ni gde su svirali....
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i
Koncert je inace sniman sa 16 kamera i o sudbini snimka ce da odluce menadzeri benda.Info sa TV Avala na kojoj je bila reportaza o jucerasnjem "spektaklu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4 mini
ma ovo je sve organizator dobro smislio...
najavio je KONCERT RHCP a ne festival,jer da su najavili festival,to onda znaci da ce svirati oko sat vramena jer je to festival a ne samostalan koncert,i da je tako najavljeno,doslo bi oko 20-30 hiljada ljudi i nebi imali profita...tako da su najavili koncert gde se podrazumeva svirka od 2-3 sata....
tako da ljudi moji,organiz.je profitirao,pepersi su dobili 3.5 mil € a nas ko je*e....mi smo i onako samo trazili dobru svirku...a ni to nismo dobili....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

..šic po guzi..

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 868
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@djukster

Jos jedan "poznavalac" situacije u Indjiji... Smile
Ko kaze da od sela pravi metropolu???Sta je lose u tome ako se negde nesto menja,na bolje...
Kazes prevoz 100 dinara...pa??? i sam si rekao da je selendra,zabit...tako da ne mogu biti gradske cene(za tvoju informaciju Lasta je bila Beogradska,pa bi po tvojoj logici sad trebalo napasti BG,zbog toga,ili NS zbog taxija)...ali,bitno je to da i ti "znas" da je to lopovluk...svaka cast majstore...ti,ako si mangup,dogodine u BG-u organizuj nesto,a nas "lopove" iz kojekakvih zabiti...zaobidji... Smile

ja sam konzument, a ne organizator, platio sam provod a dobio horor, ne samo ja nego i mnogi drugi. po toj tvojoj logici, ako ti uvalje budjavu pleskavicu na kiosku treba da je pojedes sa osmehom, ako ne znas da napravis bolju. Smile
inace nije lose kad se nesto menja, pozeljno je na bolje, trebali su jasno da kazu da hoce malo da experimentisu i da ce sve da funkcionise, a mozda i nece, pa bi svako za sebe odlucio da li da ide ili ne.
Smile

@niko79,

ne treba biti nikakav "poznavalac situacije u indjiji", za ono što je jebeno očigledno. toliko hiljada ljudi je poniženo (kisni stoko i bauljaj po mraku) i namagračeno (u najmanju ruku delo obmane i širenja lažnih vesti jer organiz. je tačno znao koliko minuta je platio).
IP sačuvana
social share
Trust No One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
meni bilo ekstra na koncertu ... ali falilo jos barem 2-3 pesme da odsviraju .... vratio sam se kuci u 5 sati ... nije bilo guzve ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
I ko ce da odgovara za sav taj haos,sreca sto nema mrtvih,a mozda se to zataskuje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ljudi dajte neki link za download certa ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 20:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.