Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:28:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73390 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Iako sam kuci stigao mrtav izmrcvaren u 4 ujutru, jedino mi je zao sto svirka nije trajala duze! Pepersi su svirali pod punim gasom, sve moje zamerke idu organizaciji i onim likovima sto su izjavljivali za novine da ce RHCP svirati bar dva sata!
Imao sam na komp-u neku verziju Tell me baby live, koja svuci jako lose i plasio sam se da ne budu na tom nivou.. medjutim odusevili su me, koncert je bio pun energije i ostaje samo zal za ne otpevanim pesmama Under The Brigde i Desecration Smile! (fenomenalna pesma sa novog albuma..)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Evo sada sam gledao na televiziji:
"Izvinjenje stize od Peppersa...
Da su znali gde dolaze i koliki je odziv svirali bi duze... Oni krive organizatore...
Veceras sviraju u Udinama i najavili su koncert od 2:15....
Toliko o organizaciji..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Da su znali gde dolaze i koliki je odziv svirali bi duze... Oni krive organizatore...

Gde su to izjavili?

Inace...

Krenuo iz Vrsca u 8 ujutru.. stigao u Indjiju, pa organizovanim busem do tamo.. cekali da se otvore kapije,a to je kasnilo 45 minuta.. usao u fan-pit i tamo bio do kraja koncerta..
redom... Ritam nereda je otprasio odlicno.. specijalni gost je bio Cane... odlican pocetak, bez obzira sto sam bio mokar do gole koze..
Sledeci Edo Maajka.. publika smorena, ali on odlican.. bar sto se tice zezanja sa publikom..
Kiril.. fenomenalan
Kasabian.. jebeno odlicni.. steta sto publika nije njih cekala nego Pepperse.. sjajna komunikacija.. odlicno odradjeno sve..
I onda.. cekanje na Pepperse... i cekanje.. i jos malo cekanja.. i izlaze.. odlican pocetak.. komunikacija sa publikom ocajna.. nekoliko bzvz pesama.. Flea i John jako dobri.. I nista.. izlaze na bis.. i sve cekamo jos 3-4 pesme.. Under the bridge i Otherside, bar ja.. A oni odsvirali Give it away, pesmu kojom uvek zavrsavaju nastup.. I onda krecu flase.. da nije bilo ljudi koji bacaju flase, ko zna kada bih izasao. Onda pocinje kisa.. ne mogu da nadjem autobus kojim cu se vratiti... par minuta stopirao do BGa, posto sam video da mi to nece puno pomoci, krenuo prema stanici.. Oni isti organizovani autobusi do stanice koji su bili 100 dinara kada smo isli, sada su bili 500...i bili su prepuni Smile .. i tako.. sat vremena pesacenja po autoputu kasnije, nailazim nekim cudom na svoj bus.. iz Indjije smo izasli oko 3.. u Vrscu bili oko 6 ujutru.. Sve u svemu.. da li bih isao opet.. ne znam... kazem da ne bih, ali znajuci sebe, verovatno bih otisao Smile ..
Zao bi je sto se nisam nasao sa niko79 Smile .. Ko me je*e kad sam kreten, pa sam bio u trecem redu, odakle nisam mogao da se izvucem, pa sve i da sam mogao da se teleportujem.. sada se samo nadam da nisam zaradio upalu pluca ili nesto drugo posto sam celu noc sedeo u busu u mokroj odeci.. a u busu radila klima.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Evo i nekih klipova sa koncerta

« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 18:39:29 od Delija_NS_MZ »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Motorola a925
Samo jos jedan detalj... Vratio sam se oko 3 ujutru.. Legnem u krevet i provalim da mi nesto ne dostaje... Nedostajalo je pistanje u uvetu... Pa jbt jebes koncert od koga ti ne pisti u usima 3 dana!!!!
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam kralj,ja sam lopov i gad..lancima okovan mrzim tvoj svet.. Umno poremecen,novcem opterecan...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Samo jos jedan detalj... Vratio sam se oko 3 ujutru.. Legnem u krevet i provalim da mi nesto ne dostaje... Nedostajalo je pistanje u uvetu... Pa jbt jebes koncert od koga ti ne pisti u usima 3 dana!!!!
 Smile Smile

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Gde su to izjavili?

Na RTS-u Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Kul fraza na latinskom! :)

Zodijak
Pol
Poruke 10007
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile Smile
A tebi kad sledeci put bude nedostajalo, stavi serpu na glavu i lupi cekicem i pistace ti danima!!!

Ne bi bilo lose da napises malo preciznije gde si ovo cuo.
Kad su vec primetili da nesto nije u redu, mogli su bar malo jos da ostanu na bini.
Ma da su odsvirali samo jos 4-5 pesama, oprostio bih im i losu setlist-u i sve ostalo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
 Smile Smile
A tebi kad sledeci put bude nedostajalo, stavi serpu na glavu i lupi cekicem i pistace ti danima!!!

Ne bi bilo lose da napises malo preciznije gde si ovo cuo.
Kad su vec primetili da nesto nije u redu, mogli su bar malo jos da ostanu na bini.
Ma da su odsvirali samo jos 4-5 pesama, oprostio bih im i losu setlist-u i sve ostalo Smile

^^^^^ Napisao sam gore...
Emisiju vodi ona krava koja me strasno nervira... (bem li ga ako znam kako se zove.... Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
sad mi zao sto ne odoh na metaliku pre... nista, idemo na tool sad  Smile
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 23:28:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.