Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 08:02:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Peppersi u Srbiji  (Pročitano 73338 puta)
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
@Pink Floyd

Ne pojavi se ti sinoc...cujem i Kokota se smrzao... Smile
Lepo ja kazem...a,vi po svom... Smile
Ali kao sto rece...ja i ti smo "celo baste" pa cemo se gledati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

He allways took me with a smile when I was down!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Koje su pesme pevali tj svirali???????????
IP sačuvana
social share
Sreca je zadovoljstvo duha!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Svejedno , svima je jasno da nisu cak ni profesionalno odradili ono sto su obecali ... a kamoli sa malo duse ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E50
Evo malo slika...

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(104.97 KB, 500x340)
2.jpg
(39.4 KB, 500x338)
3.jpg
(44.45 KB, 500x331)
5.jpg
(61.5 KB, 500x333)
6.jpg
(71.4 KB, 428x500)
7.jpg
(74.95 KB, 500x406)
11.jpg
(30.12 KB, 500x278)
a.jpg
(73.99 KB, 500x358)
a1.jpg
(57.3 KB, 333x500)
b.jpg
(69.74 KB, 333x500)
c.jpg
(46.73 KB, 500x261)
d.jpg
(56.44 KB, 500x334)
e.jpg
(30.04 KB, 500x137)
g.jpg
(63.03 KB, 500x333)
g.jpg
(63.03 KB, 500x333)
h.jpg
(79.23 KB, 500x318)
j.jpg
(101.28 KB, 500x333)
m.jpg
(75.94 KB, 500x364)
r.jpg
(73.12 KB, 403x500)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 3510i

...normalno da je naplacivan parking...

Slazem se, samo je problem bio sto parking nije postojao vec livada na kojoj su se ostavljala kola.

« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 22:25:14 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
Postoji li jos neka tema sa slikama sa sinocnjeg koncerta ili je ovo jedina? Ne znam da li da kacim svoje slike i snimke ovde ili na nekoj drugoj temi. Ima li ih na nekom sajtu?

Sve u svemu, ovako nesto nam je nedostajalo. Veliki festivali i velika svetska imena. Ko je kriv za organizaciju nikada se nece znati, a nije toliko ni bitno. Bitno je da smo videli RHCP uzivo, makar i na sat vremena  Smile

Zvuk je u "Fan pit"-u bio fenomenalan, pogotovu sto sam gledao snimke koncerata na kojima su zvucali kao sve drugo, samo ne profesionalno. Perfektno odradjenih sat vremena.

Jedina zamerka im se moze uputiti na izbor pesama, jer neke od odsviranih su znali samo najokoreliji obozavaoci (medju kojima nisam ja  Smile )
IP sačuvana
social share
I reject your reality and substitute my own!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam "impresioniran"... Smile komentarima pojedinaca,na racun Gorana Jesica,koga jako dobro poznajem,kako su isli kroz njive(ko im je kriv,kad nisu isli putem)...
Niko da spomene ono sto su svi videli,pred koncert pandura zilion...kad je krenula kisa-nigde ni jednog...(verovatno je i za to Goran kriv... Smile),da regulisu saobracaj,kao sto je to bio slucaj pred koncert-ljudi jednom trakom puta,kola drugom i sve O.K.Oni se sakrili od kise... Smiley 1
Dalje sto se organizacije tice....cujem komentare,daleko,njive...etc...pa gde se u svetu organizuju slicna desavanja-na ledini.
Live Nation,ime govori sve,oni su glavni pa tek onda EXIT,ali "poznavaoci" su odmah za svaki slucaj napljuvali Gorana,iako su u Indjiji bili 1 u zivotu,kao i onaj komentar,da je kupio zemlju,pa prodao i ostale nebuloze(informacije dobijene iz mesnih odbora SRS-a)...normalno da je naplacivan parking,(te pare idu u opstinski budzet)ne razumem sta je tu cudno???
Ne znam,ali za to sto su svirali kratko,sigurno nije kriv G.Jesic,
Organizacija fenomenalna...niko iz iste nije kriv sto su panduri pobegli od kise... Smile
Uostalom...ko nece,sledeci put ne mora ni da dodje iz svojih velegrada u "neku tamo Indjiju" pa jos i da pokisne(za sta je opet kriv Jesic).Koliko sam puta na EXIT-u pokisao,smrzao,kuvao na suncu,po blatu,parking i ne postoji...etc...pa nikad nisam rekao ebes organizaciju.Jeste da se EXIT i ovo ne mogu porediti po tom pitanju,ipak su dve potpuno suprotne stvari,ali ovoliko pljuvanje po organizaciji stvarno nema veze sa mozgom,jos manje sa G.Jesicem.Ali posto vi "znate" da je on lopov...sta da vam kazem... Smile

kakvi radikali sta lupetas, pa ljudima su ukradene svakome po 2.700 din na skroz dzukacki nacin, plus u kom gradu u srbiji je gradski prevoz 100 din. za pet kilometara, u kom gradu je parking u nedodjiji 500 din...to se inace zove lopovluk. jebe mi se za jesica, on je valjda iz ds-a, za njih uvek glasam, ali to ne znaci cu da cutim i da kazem da je bilo ok, kad je bilo raspad totalni, neka se tera i on i njegova nedodjija i neka ne pokusava da pravi metropolu od selendre, jer samo igrom slucaja nije bilo vecih incidenata, u onoj zabiti ne moze ni rostiljada da se organizuje!
to da se u svetu ovakve stvari desavaju van gradova je tacno, ali mi nismo svet, jer u svetu imas voz, metro, autobus,autoputeve, stvaru koje su za nas i dalje misaone imenice.
e sad ako ima seratora sa filozofijom da ne treba sve da se desava u beogradu, to nije moj problem, to problem vlade parlamenta i ostalih sranja, jer da bi postojala kulturna decentralizacija, preduslov je ekonomska decentralizaca. inace masa ljudi iz raznih delova srbije je morala busem prvo da dodje do beograda pa tek onda da krenu putesestvije ka kuci, tj. krevetu, suvoj odeci... da jedno bude jasno ovo nije organizovano u indjiji da bi se popravio muzicki ukus indjijaca, vec da bi se ustele pare za prostor i ostale stvari koje su isle satro o trosku opstine, koje je u stvari platila stoka koji su ostavili da baulja po kuruzu, medju stokom podrazumevam i sebe naravno, jer se kao covek sigurno nisam osecao. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Koncert je bio extra odradjen samo sto su svi ocekivali da traje 2h  Smile a zvuk je odlican bio
Obezbedjenje je uzasno  mogao si nuklearnu bombu da uneses  Smile

Organizacija je stvarno uzasna a pandura je bilo  i za vreme kise a bili su unutar  arene  stojali su u kordonu pored standa gde je prodavana hrana
« Poslednja izmena: 27. Jun 2007, 22:17:17 od KingPin »
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch

Intro
Can't stop
Dani california
Scar tissue
Charlie
John solo SOS(abba)
Snow
Readymade
By the way
Throw away your television
Californication
She's only 18
Right on time
Higher ground
Flea solo
Don't forget me

Bis: Give it away
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 08:02:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.674 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.