Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedofilija u školi za glumu  (Pročitano 70373 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Držiš neutralan stav i u slučaju pahomija?

Izvini ali tvij neutralni stav se ne bavi slučajem optižbi za konkretna silovanja nego uglavnom izlažeš dosta jasan stav u vezi optužbi za silovanja uopšte. U najboljem slučaju mašiš temu a u najgorem....

Ne branim ga, ali ne stajem na stranu osoba koje optužuju preko novina, socijalnih mreža i drugog. Zamisli ćerka ti sutradan kaže da je silovana, ti uzmeš pištolj i ubiješ čoveka. I ispadne da je nedužan, a ti si ga osudio i presudio. Šta bi uradio tada i šta bi rekao ćerci svojoj? "Bravo sine, nastavi tako!"? Smile

Ono što radim jeste da dajem stavove bazirano na skeptičnosti. To što ti misliš da ako ne stajem na stranu devojaka koje su optužile, sam na strani Mike. Istina je da nisam ni na čijoj strani, jer čovek je sada u zatvoru, pravi se sudski proces protiv njega i mi samo možemo da posmatramo. Ke sera, sera... Smile

A činjenica da Milena nije sačekala ni da se slučaj reši, već je krenula u pravljenje serije o čoveku, pod vetrom novina i ljudi koji je podržavaju, bez obzira na krivicu čoveka. Taj aspekt ne primećuješ? Smile

zrtva prilikom silovanja dozivi orgazam...

to je jos vise psihicki zbuni...i jos joj je teze da to otkrije nekome...

Jel ovo referenca na Trenutak Istine? Smile

to je opste mesto u toj tematici ...nisam ja to izmislio...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Držiš neutralan stav i u slučaju pahomija?

Izvini ali tvij neutralni stav se ne bavi slučajem optižbi za konkretna silovanja nego uglavnom izlažeš dosta jasan stav u vezi optužbi za silovanja uopšte. U najboljem slučaju mašiš temu a u najgorem....

Ono što radim jeste da dajem stavove bazirano na skeptičnosti. To što ti misliš da ako ne stajem na stranu devojaka koje su optužile, sam na strani Mike. Istina je da nisam ni na čijoj strani, jer čovek je sada u zatvoru, pravi se sudski proces protiv njega i mi samo možemo da posmatramo. Ke sera, sera... Smile

ne primecujes da nisi odgovorio na moju primedbu da uglavnom ne govoris o konkretnom slucaju nego o kojecemu drugom?

Da si hteo da izrazis svoj skepticizam to si mogao u jednoj recenici. Ti radis nesto drugo

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
ne primecujes da nisi odgovorio na moju primedbu da uglavnom ne govoris o konkretnom slucaju nego o kojecemu drugom?

Da si hteo da izrazis svoj skepticizam to si mogao u jednoj recenici. Ti radis nesto drugo

Izvini molim te, nisam znao da morao ekskluzivno da pišemo samo o ovom. Smile

Da ne možemo da damo i neke druge primere i da na njima elaboriramo. Smile

Po tebi treba se držati 100 % teme i samo nju komentarisati, bez pisanja o nečemu srodnom, sličnom ili uporednom. Smile

Ti očigledno pokušavaš da budeš moderator na temi. Smile

Samo podsetnik, time što ti mene opominješ praviš off u okviru same teme, tj. ti sam ne komentarišeš temu, već tuđe mišljenje i kako nije u skladu sa temom. Smile

(završen off)

I obavezno treba da sam na strani devojaka koje je Mika (navodno, nedokazano silovao). Sva druga mišljenja su neprihvatljiva, čak i da iste govore neistinu lažu i da se čovek po cenu života osudi na nešto nezasluženo. Jer, to je pravda™.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 17:25:34 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
komentarisem tvoj off zato sto je zlonameran a ne slucajan ili spontan.

Cepaj ti bajo inace...
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pusti to...nego sad kad se skontala da je bila silovana i resila da to predstavi u seriji...

oce da je siluju ponovo u smislu da prezivljava sve to...

ili ako je to za pare onda je to uredu...a kad treba da da izjavu onda nije uredu...

inace ako glumi samu sebe iz proslosti jel se to racuna u ulogu...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
pusti to...nego sad kad se skontala da je bila silovana i resila da to predstavi u seriji...

oce da je siluju ponovo u smislu da prezivljava sve to...

ili ako je to za pare onda je to uredu...a kad treba da da izjavu onda nije uredu...

inace ako glumi samu sebe iz proslosti jel se to racuna u ulogu...

Ima da odglumi kao Mima iz Perfect Blue-a. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
https://www.danas.rs/drustvo/beljanski-svedocenja-zrtava-dovoljna-za-presudu-aleksicu/

Osim iskaza žrtava, dokazi u postupku protiv Miroslava Aleksića, učitelja glume osumnjičenog za seksualno zlostavljanje, mogu biti i izjave različitih svedoka, ali i veštačenja stručnjaka – psihologa i psihijatara koji će ocenjivati verodostojnosti iskaza žrtava ali i osumnjičenog, ističu pravnici koje je Danas konsultovao o mogućem daljem toku krivičnog postupka.

Iako je bilo jako malo sličnih slučajeva u praksi srpskog pravosuđa u kojima su osuđujuće presude donete samo na osnovu iskaza svedoka, što se u pojedinim tabloidima ovih dana navodi kao nešto što ide u prilog Aleksiću, moguće je da, uz pomenute dokaze, on bude osuđen za dela koja mu se stavljaju na teret.

...
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
U prevodu, ti si ga već osudio, kriv je garant, nema šanse da je ishod drugačiji, čak i da jeste, ti ga ne prihvataš, kao Donald Tramp ishod izbora 2021. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja bih pre tebe uporedio sa trampom al nije ni bitno

Ja licno verujem da je kriv. Nije ovo amerika. Ali moje mislenje nema zakonske posledice.

Zao mi je sto tako cesto silovatelji i slicni u Srbiji prolaze nekaznjeno. Pahomije npr. Nezgodno je patrijarhalno drustvo sto se silovanja tie. Jos ako je verski poglavar. Joj. Zastari slucaj lako
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
U nekoliko tužbi, Trampova kampanja i saveznici pružili su više od 100 svedočanstava onih koji su učestvovali u brojanju glasova da bi podržali svoje navode o izbornoj prevari, datih pod zakletvom i kažnjivih zakonom ako se utvrde da nisu istinita...pa ih sudovi navodno nisu ni uzimali u razmatranje.

Sad, pitanje je da li je u ovom slučaju bilo silovanje, zavodjenje i obljuba maloletnog lica, neke druge polne radnje...ili je osveta, nameštaljka i sl. Sačekajmo da sud kaže svoje mišljenje.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 19:45:04 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.