Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedofilija u školi za glumu  (Pročitano 70410 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Не знам како је случај Обрадовић завршен у кривично-процесном смислу...

А, штампани таблоиди, својим насловима и писањем изазивају мучнину...

@inicio, ако се на варам, Милена Радуловић је наступала и у руској кинематографији?

Глумац Горан Јевтић је осућен на издржавање благе казне. .

radi se prosto o obracunu izmedju raznih struja...

sta je cekala toliko vremena...sta nije mogla da se skonta dal je silovana ili nije...

cekala da napravi karijeru...

prosto...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Глумац Горан Јевтић је осућен на издржавање благе казне. .

Dobro, tu se slažem, ali on inače drži low profil, pa i kada je bilo o "U zemlji Krvi i Meda" on je ćutao, dok je Đuričko dramio i sebe stavio na crnu listu. I slažem se da je previše blago kažnjen, ali šta ćeš - Gay lobby brani svoje.

radi se prosto o obracunu izmedju raznih struja...

sta je cekala toliko vremena...sta nije mogla da se skonta dal je silovana ili nije...

cekala da napravi karijeru...

prosto...

Ja bi da vidim ishod, to što će ova sada da pravi karijeru "ja sam silovana, evo je moja priča na malim ekranima" me podseća na glumca Corey Feldman koji je isto hteo 10 miliona da snimi film, jer je znao za pedofile u Holivudu, pa je hteo da osigura svoju porodicu. Naravno, videlo se iz aviona da mu je karijera u kaljugi i da želi comeback u Svetu Šumu, a silovatelji o kojima se je pričao poput Vajnstina su uhvaćeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
svaka uloga u karijeri moze da se poredi sa jednom psiholoskom traumom...i to znacajnom...

nismo je mi terali da ide u glumice...

da glumi ubicu joj ocigledno ne smeta...

« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 13:06:47 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ако је била напаствована као малолетна, могу да се разуму њени мотиви, а као студенткиња је била у класи Алексићеве жене, што је један од могућих мотива за ћутање, свакако не би била ни прва, а нажалост ни последња жртва, којој је требало снаге да се психички превазиђе трауме, које сваки истражни, кривични и судски процес може да оживи...Затим, у психологији постоји феномен такозваног Стокхолмског синдрома, у Француској је објављена књига ћерке Бернара Кушнера, Фамилија гранде, у којој Камиј Кушнер оптужује свога очуха, Оливијеа Диамела за сексуално злостављање после више од 25 година ћутања и у којој језиво описује дела и декаденцију левичарског буржоаског друштва, у чијем окружењу је одрастала...  
« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 13:08:03 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Ако је била напаствована као малолетна, могу да се разуму њени мотиви, а као студенткиња је била у класи Алексићеве жене, што је један од могућих мотива за ћутање, свакако не би била ни прва, а нажалост ни последња, којој је трабало снаге да се психички превазиђе трауме, које свако сушење може да оживи...Затим, у психологији постоји феномен такозваног Стокхолмског синдрома, у Француској је објављена књига  ћерке Бернара Кушнера, Фамилија гранде, у којој Камиј Кушнер оптужује свога очуха, Оливијеа Диамела за сексуално злостављање после више од 25 година ћутања и у којој језиво описује дела и декаденцију левичарског буржоаског друштва, у чијем окружењу је одрастала...  

zrtva prilikom silovanja dozivi orgazam...

to je jos vise psihicki zbuni...i jos joj je teze da to otkrije nekome...

gledajte ko ce da zameni ovog miku...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 13:08:02 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Vidim da si upućen u slučaj. Smile

Reci nam malo više u vezi medij o kom pričaš, pošto znaš toliko koliko je neki senzacionalistički novinar napisao. Smile

Moj stav govori o tome da ne verujem novinama, rekla kazala i ostalim polu informacijama. Držim jako neutralan stav po pitanju cele stvari, ako je Mika kriv, neka se osudi, ako je kriv i oslobodi se, nije ni prvi ni zadnji. Ako je nevin, neka se oslobodi.  Smile

To što se odjednom, iz vedra neba pojavilo par glumica koje osuđuju ljude prvo ovako, pa onda preko suda meni malo znači. Čitaš moje postove samo površno i na osnovu toga daješ polu mišljenje. Smile

Ali opet, tvoje mišljenje, slažem se da se ne slažemo. Smile
Držiš neutralan stav i u slučaju pahomija?

Izvini ali tvij neutralni stav se ne bavi slučajem optižbi za konkretna silovanja nego uglavnom izlažeš dosta jasan stav u vezi optužbi za silovanja uopšte. U najboljem slučaju mašiš temu a u najgorem....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
evo da pustimo da vidimo kakav ce rezultat da bude...

bice minoran...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Držiš neutralan stav i u slučaju pahomija?

Izvini ali tvij neutralni stav se ne bavi slučajem optižbi za konkretna silovanja nego uglavnom izlažeš dosta jasan stav u vezi optužbi za silovanja uopšte. U najboljem slučaju mašiš temu a u najgorem....

Ne branim ga, ali ne stajem na stranu osoba koje optužuju preko novina, socijalnih mreža i drugog. Zamisli ćerka ti sutradan kaže da je silovana, ti uzmeš pištolj i ubiješ čoveka. I ispadne da je nedužan, a ti si ga osudio i presudio. Šta bi uradio tada i šta bi rekao ćerci svojoj? "Bravo sine, nastavi tako!"? Smile

Ono što radim jeste da dajem stavove bazirano na skeptičnosti. To što ti misliš da ako ne stajem na stranu devojaka koje su optužile, sam na strani Mike. Istina je da nisam ni na čijoj strani, jer čovek je sada u zatvoru, pravi se sudski proces protiv njega i mi samo možemo da posmatramo. Ke sera, sera... Smile

A činjenica da Milena nije sačekala ni da se slučaj reši, već je krenula u pravljenje serije o čoveku, pod vetrom novina i ljudi koji je podržavaju, bez obzira na krivicu čoveka. Taj aspekt ne primećuješ? Smile

zrtva prilikom silovanja dozivi orgazam...

to je jos vise psihicki zbuni...i jos joj je teze da to otkrije nekome...

Jel ovo referenca na Trenutak Istine? Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2021, 13:59:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Izjave Kurira se, inace, visoko kotiraju na listi istinitosti.

Ta naslovnica je bas dobar kako se kroji misljenje javnosti... Ad astra per aspera i nazad.

Komicno je kako ljudi u bas sve poveruju.

"Znam ja"™
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
Izjave Kurira se, inace, visoko kotiraju na listi istinitosti.

Dragan J. Vučićević likes this comment, from his dark castle with a glass of virgin blood in his hand.  Smile

Pošto je i Branka Katić bila kod Mike, verovatno je iskoristila traumatično iskustvo kako bi što uverljivije odglumela scenu:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.