Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pedofilija u školi za glumu  (Pročitano 70392 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Niko ne veruje u to. Evropljani su povremeno ubijali jevreje dva milenijuma i diskriminisali ih skoro sve to vreme. Hitler je vrhunac jednog trenda. Nacizam je vrhunska teorija zavere

Tacno Dabara. EU u raznim njenim oblicima je ubijala i klala Jevreje, Srbe i ostale nepodobne.
Najpoznatija verzija EU je onda izmedju '41 i '45.
Novijva verzija je uglavnom ubijala opet Srbe ali je prosirila svoja interesovanja i na Libijsku decu i sl.

Svi su sve klali kad su mogli ako su mogli
Srbe su klali i Srbi su klali, Jevreje su klali i jevreji su klali...
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Niko nije zasluzio da bude ubejen na osnovu verske ili nacionalne pripadnosti. Pa ni Jevreji.

Iako su izuzetno antipaticna grupacija naroda, da ne upotrebim grublju rec.
To je neki moj subjektivan utisak na osnovu iskustva i rada sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
rasista..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
О, не, да се разумемо нешто, нисам ја никакав нео-нациста, далеко било. Мени је у крви да презирем било какав облик социјализма, тако да и нацизам и комунизам доживљавам као највеће зло које је ову планету задесило. Само износим своја запажања.

Komunizam i nacizam su dva ekstrema leve i desne političke skale. Mada opet, čini mi se da i to po tom pitanju nisi daleko od ekstrema, bazirano na tvojim komentarima. Upamti, nijedan ekstrem nije dobar.

Svi su sve klali kad su mogli ako su mogli
Srbe su klali i Srbi su klali, Jevreje su klali i jevreji su klali...

Šala na stranu, primetio sam da se vataš nekih političkih priča pre 300 godina, poput Vojslava Šešelja, čim te neko inspiriše ili istu prepoznaš u nečijem komentaru, bilo da je dato kao poređenje ili ovako.

To da li je Danijela Jevrejka, pa je zato radila šta jeste je isto kao i za Madlen Olbrajt, nema vezu sa vezom. Loš čovek je loš čovek, bilo kojeg pola, nacionalnosti, rase, veroispovesti itd. Žena je đubre, koja je zarad dobijanja vize/državljanstva rešila da glumi žrtvu i optuži nedužnog čoveka (u ovom trenutku, dok se ne dokaže). A sve je to uradila jer se inspirisala sa gomilom sličnih koje su (u ovom trenutku nedužnog dok se ne dokaže) napale drugog čoveka za silovanje, sve kroz medije i žutu štampu i iznoseći dokaze koji su na klimavim nogama. I svima njima se njima daje mediski prostor, svima njima se daju sva prava i negiraju nelogičnosti u izjavama. A sa druge strane Draganu Marinkoviću Maci se zamera što je napao "nedužnu" Mariju Karan, jer je koristio psovke u frustraciji.

Smile Smile Smile

(na normalnom, modernom forumu bi to lepo linkovao video ili tvit, međutim ovde ne)

Smile Smile Smile

I još na temu:

LEČIĆ O MERIMI: Drugog muškarca je optužila za silovanje u mladosti, a sada prebacila na mene - Odbio sam njen poljubac

« Poslednja izmena: 14. Nov 2021, 11:59:41 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Да ли се сећате, када сам писао у коментарима на овој теми, да ми је сумњива хронологија догађаја Мериме Исаковића и да сам се питао, када је, аман, у доба СФРЈ, она уписала Земунску Гимназију, а када се могла уписати на факултет? И да ми је ило сумњиво да је у оно време, тако млада могла да се уписује у средњу школу, према њеној такозваној исповести, нарочито зато што је још, при томе, морала да понавља, прву годину студија на ФДУ, док је 1978. године, у позну јесен, била на другој години, како тврди сама ММерима Исаковић. Да понављам и цитирам своје питање, које сам једном приликом у коментару написао???

Нисам то писао случајно, упало ми је у очи када сам читао њен чланак у Недељнику. Први од неколико у низу, мислим да сам и одломке куцао и цитирао лично...

Citat
- Merima je najverovatnije već imala napisanu priču o navodnom silovanju ili pokušaju silovanja iz te godine, ako ne na papiru, u glavi sigurno. Ali mislim da je imala i na papiru... Kada je dobila priliku da „uskoči“ u kampanju koja je osmišljena i vođena protiv mene, ona je u tih mesec dana pripreme sa "Nedeljnikom", prekrajala tu svoju izvornu priču, kako bi je prilagodila onome što je trebalo i meni kao napasniku. Prepravila je svašta, pa su joj očigledno promakli ovi detalji koje sam naveo. Znam da je te iste godine optužila drugog muškarca iz naše profesije da ju je silovao. O tome je pričala tada još osobama iz svog okruženja. Ista godina, ali drugi muškarac. Znam na koga je mislila, a zna i ona.

Ја сам ове детаље још у априлу месецу приметио Smile Smile Smile

И, додао како је згодно и подесно некога оптужити за силовање, када више нема никога од сведока да потврди њену причу, о којој је ћутала, као 43 године, јер су обоје ''сведока'' у међувремену умрли...

Међутим, Недељник је, без иједног извора осим тврдњи једне особе, објавио 20 страница текста, који нико није могао да потврди, чак је написала како се поверила Драгану Николићу, који је, гле чуда, мртав и не може да посведочи да ли је лагала или говорила истину.

Друга особа, која је наводно знала за покушај Лечићевог силовања се звала Радмила, и погађате, није ни она више међу живима...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2021, 00:43:54 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
bravo ti si genije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mislim da mi taj lik nije ni do ramena
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
mob
Sony 

Nisam ja izneo optužbe. Ja im verujem

Citat
Podsećamo, NVO "Žene u crnom" poznata je po antisrpskim stavovima i tvrdnjama da su "Srbi u Srebrenici počinili genocid".

Da, definitivno dabasha, nema sumnje. Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2021, 14:16:28 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja im verujem ti im ne verujes... u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.