Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:30:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PayPal stigao u Srbiju!  (Pročitano 83654 puta)
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
Ajmo na drugi nacin, nisam ti ja anea ili neki drugi mod kome mozes da pokazujes svoje kurobecanje sve u 16. Za mene si i dalje onaj isti dupeuvlakacki raner iz perioda kada si bio moderator, a i nakon toga, kada si svaku privatnu poruku zavrsavao sa cveticem. Smile

Samo se ti ne spustaj na moj nivo i sve super. Wink Ako i ti trazis odmor od foruma, samo reci, ionako nisi vise placen da dolazis, pa dolazis...

I da, nazovi ovo ljubomorom, zaviscu, iskompleksiranoscu, kako god, samo prestani da se proseravas ovde.

U PayPalu oduševljeni prijemom u Srbiji

Internet trgovina ima veliki potencijal u Srbiji, rekao predstavnik PayPala. Uskoro mogućnost podizanje novca i u Srbiji, a za nekoliko meseci i naplata usluga.

Prvi čovek PayPala za Srbiju i region izrazio je zadovoljstvo zbog pozitivnih reakcija na početak rada PayPala u našoj zemlji. “Srbija je značajno tržište za PayPal na Balkanu, sa više od tri miliona korisnika interneta”, rekao je Perijat za agenciju Beta.

Kako je naveo, cilj PayPala, koji je od 10. aprila dostupan u Srbiji (ukupno u 193 zemlje), jeste da poveže sve zemlje u svetu i komapnija je zadovoljna što će i korisnici u Srbiji biti deo velike porodice. “Oduševljeni smo pozitivnim reakcijama na početak rada PayPala u Srbiji, koji su mogli da se prate preko komentara na društvenim mrežama”, rekao je Perijat, koji je direktor PayPala za Centralnu, Istočnu Evropu i Balkan.

Dodao je da veruje da e-trgovina ima veliki potencijal u Srbiji. “Plan je da se servis PayPala narednih meseci obezbedi u potpunosti. Ne samo za fizička lica, već i za trgovce, ali za sada nema ništa novo po tom pitanju”, rekao je Perijat.

On je ocenio da je PayPal "dobar most" za srpske potrošače da počnu da koriste povoljnosti globalne e-trgovine, kao i da im se tom uslugom nudi zaštita prilikom onlajn transakcija. Detaljnije o PayPalu u Srbiji možete prčitati u OVOM tekstu.

U prvoj fazi je građanima omogućeno plaćanje i slanje novca u inostranstvo. Najavljeno je da će uskoro biti omogućeno i podizanje novca.

Registracija se obvalja na zvaničnom sajtu ww.paypal.com, čiji korisnici mogu slati novac u svim ponuđenim valutama, ali se za zamenu valuta plaća određena provizija. Kupcima roba i usluga PayPal ne naplaćuje nikakvu proviziju.

Izvor: Mondo

« Poslednja izmena: 13. Apr 2013, 00:41:59 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Crowz,vezano za onaj tvoj odgovor na moj post - ako sam dobro skapirao, ti oćeš da kažeš da trenutno nisu spremni ni narod ni država,jel tako?

A čitajući komentare i pitanja po raznim forumima, i kad vidiš koliko ljudi ne znaju .... izgleda da je PP poranio malo ....  Smile  Smile  Smile

A,jeli,a kako pa mogu da znaju kada nemaju iskustvo,objasni mi?

Naravno da mnogi ne znaju i ne snalaze se kada živimo u Nacionalnom parku Srbija,koji je u mnogim stvarima veća trinaesta rupa nego jedan tupavi Zimbabve.

Kada odeš na net,nađeš super sajt sa nečim što ti treba (recimo neka oprema),vidiš da piše da šalju u inostranstvo, odeš na ''checkout'',kad ono PRC... Ne šalju u Srbiju.Nema objašnjenja zašto,ali ti odmah bude jasno zašto kada vidiš da je jebena Bugarska uključena u listu,a ti nisi.Jer,jebi ga,ti nisi u EU.Ti si automatski niža rasa.Trinaesto prase. The ''outer'' world.

Prošlo vreme,pre PayPala >>> A onda pak odeš na drugi sajt,koji zaista šalje u ceo svet,i to besplatno,ali opet PRC... jer zahteva plaćanje ili kreditnom karticom,ili PayPalom,koga,jebi ga,nema u Srbiji jer alava država koči sve na čemu ne može da se ugradi,a i zato što smo za veći deo sveta,opet, trinaesto prase.

I reci mi,kako ti onda očekuješ da ljudi budu upoznati s time? U zemlji koju Evropa ne priznaje, i u kojoj svaki put kad samo kad šalješ email nekom prodavcu,se pitaš dal ćeš ikad dobiti odgovor,a kamoli kad bi da naručiš nešto preko neta.

Mislim da u Srbiji ljudi generalno više zaziru od kupovine preko neta,nego od ilegalne nabavke oružja na primer.
I ti sad očekuješ da budu upoznati sa time... Oće to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
wau koji marketing  Smile bravo što nisu stavili orla sa polomljenim kljunom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
srbija do pejpala  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
A,jeli,a kako pa mogu da znaju kada nemaju iskustvo,objasni mi?

Treba ti iskustvo da pročitaš šta ti piše i to da uradiš?

Pitanje "Gde je CVV kod?" (ne samo na ovom forumu, mada je i ovde neko pitao)

i postaviš link

https://www.google.com/search?q=cvv+code&client=firefox-a&hs=yww&rls=org.mozilla:en-US:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=vxJpUZ2wOMiSOPSEgcAH&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1920&bih=912

i dobiješ na PM nije mi jasna slika, i gde je taj kod?

NIKO neće da ČITA, da se MALO makar potrudi da uradi nešto sam ... samo što ne napišu "dodji kod mene da mi uradiš" ... Ne samo za PP, za sve što malo treba uključiti mozak. Ne samo na netu, i u svakodnevnom životu.
Sve se vraća na onu "osnovna i funkcionalna pismenost!" nam je na nuli.

Imaju tutorial "step by step", totalno i maksmialno uprošćeno, neko se potrudio da to odradi, i onda uleti sa pitanjem "A kako ja to da uradim?"

"Kako da obrišem ono što sam kupio, stalno mi izalzi upozorenje da ne zaboravim da platim?"

"Sve sam registrovao i uradio, i šta sad? Kako ja to mogu da koristim?" čuo za PP, ali nema pojam čemu služi

"Izvinite, slučajno sam kupio, nisam nameravao!" Poruka koju sam dobio na sajtu koji služi za prodaju, a treba 3x (tri puta) da potvrdiš da kupuješ i da prihvataš uslove!"

"Dete je licitiralo, nije znalo!" da, jeste....

JA: "Šaljem samo posle uplate, zbog loših iskustava, poštom, CITYem, i PostEkspresom." ON: - "Dobro, pošalji mi AKSom pouzećem!" I onda nisam siguran da li me zeza ili je nepismeni debil?

A čega se sve ne naslučam u pošti, banci, u poreskoj upravi, dok čekam red .... ČUDO...

Čovek da se pobije sa obezbedjenjem jer neće u pošti da mu isplati pare koje mu je neko poslao na PEĐA, a u LK mu stoji Predrag ... islužbenica mu kaže da mu u LK Predrag, i da ne sme da mu isplati, jer nisu podaci tačni. Da pošiljalac mora da isprav. I on pravi scenu, jer ne zna šta je ime a šta nadimak? I što je najgore, 80 posto ljudi će da kaže da je ON bio u pravu.

Citat
Kada odeš na net,nađeš super sajt sa nečim što ti treba (recimo neka oprema),vidiš da piše da šalju u inostranstvo, odeš na ''checkout'',kad ono PRC... Ne šalju u Srbiju.Nema objašnjenja zašto,ali ti odmah bude jasno zašto kada vidiš da je jebena Bugarska uključena u listu,a ti nisi.Jer,jebi ga,ti nisi u EU.Ti si automatski niža rasa.Trinaesto prase. The ''outer'' world.

Prošlo vreme,pre PayPala >>> A onda pak odeš na drugi sajt,koji zaista šalje u ceo svet,i to besplatno,ali opet PRC... jer zahteva plaćanje ili kreditnom karticom,ili PayPalom,koga,jebi ga,nema u Srbiji jer alava država koči sve na čemu ne može da se ugradi,a i zato što smo za veći deo sveta,opet, trinaesto prase.

Za plaćanje karticom NIKAD nije bio problem, debitnu deviznu izdaje svaka banka. Kao što sam već pisao , a i još neko ovde, kome je PP trebao, taj ga je napravio.

I kako misliš nema objašjenja zašto? Sami sebe smo doveli na crnu listu, još 90ih, sa nestajanjem paketa i ostalo i zloupotrebom sistema gde je mušterija u pravu, pa kad jednom pošalje u Srbiju, ovaj odavde prijavi da nije dobio, iako jeste, pa mu onaj pošalje ponovo, pa kad i drugi tako uradi, i treći, onda će taj naravno da prestane da šalje u Srbiju, jer , majku mu, ta Srbija je izgleda crna rupa, kad SAMO TAMO nestaju paketi ... što stvarno, opet od strane Srbacarinika ili Srbapoštara, ili i stigne, ali Srbklijent hoće da izvuče još jedan fraj.
Naravno da POSTOJI objašnjenje, nije to tek tako napamet napravljeno.

Ljudi NEĆE da rade protiv sebe, koliko god to tebi bilo nejasno, neće da rizikuju sa nama. A ima i zašto. Napisah ti gore.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2013, 10:36:46 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Izvini,molim te,gospodine Savršeni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Kupovina preko Pejpala do 50 evra bez carine

M.R.    | 13. 04. 2013. - 09:09h | Foto: V. Lalić   
Građani koji budu kupovali na internetu i plaćali preko Pejpala, za robu iz inostranstva neće morati da plaćaju carinu ako je vrednosti do 50 evra kada je kupuju od pravnih lica. Ukoliko kupuju od fizičkih lica, granica za plaćanje carine povećava se na 70 evra, navode u Upravi carina.

Ukoliko građani preko interneta kupuju vredniju robu, primenjuje se jedinstvena carinska stopa od 10 odsto, a na ocarinjenu vrednost obračunava se određena stopa PDV-a, koja je osam ili 20 odsto.

Za pošiljke čija vrednost ne prelazi 3.000 evra, a šalju ih fizička lica, primenjuje se carinska stopa od 10 odsto.

Ukoliko se radi o vrednijim pošiljkama, ili ih naručuju pravna lica, onda je obavezno podneti deklaraciju u pisanom obliku (JCI), čime se započinje redovno carinjenje po stopi utvrđenoj Zakonom o carinskoj tarifi. Još nije poznato da li će se limit za carinjenje pošiljki menjati u korist kupaca zbog početka rada Pejpala.

Uprava carina navodi da se za poštanske pošiljke koje podležu naplati uvoznih dažbina, carinska osnovica uvećava za troškove transporta i poštarine. Ako pošiljka stigne brzom poštom carini se po stopi propisanoj Zakonom o carinskoj tarifi, a ne po carinskoj stopi od 10 odsto.

Korisnici u Srbiji za sada mogu samo da kupuju, ali ne i da primaju uplate na Pejpal nalog, ali će i to biti moguće u narednom periodu. Za primanje novca provizija je tri odsto, a slanje je besplatno. Plaćanje za sada može da se obavlja samo u stranoj valuti, dok će u dinarima moći kada Pejpal napravi ugovor sa nekom od naših banaka.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Magic hoce da kaze da je nenormalno da neko ima karticu i placa s njom ne zna koje su joj sve mogucnosti...

Takodje, stvarno se ispostavilo da su svi koji su kukali kako nemamo paypal u Srbiji i koji su na taj nacin radili vec pronasli nacin da tu prepreku savladaju...

I opet, PayPal je privatna kompanija koja se vodi iskljucivo sopstvenim interesima... To kukanje da smo ili nismo svet je kao kukanje kako nismo svet jer nemamo restorane Burger King...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2013, 13:32:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Izvini,molim te,gospodine Savršeni...

Uopšte ne kažem da sam ja savršen, nego da su ljudi TOTALNO nezainteresovani da bilo šta nauče, probaju, potrude se ... sve misle da neko njima mora nešto da "ugadja" i "završava" ...

zar ti i ova tvoja rečenica ne govori isto?

Citat
Mislim da u Srbiji ljudi generalno više zaziru od kupovine preko neta,nego od ilegalne nabavke oružja na primer.

Šta ti to govori?

Anea je shvatila suštinu, samo ja volim naširoko, u detalje, i primere. Evo ti još jedan citat :

Citat
Te 2 kartice imam ali ih ni ne koristim, jer koliko sam shvatio kada sam ih dobijao njih koristim za placanje na rate kada kupujem nesto

Znači, on je u banci potpisao, plaća godišnje članarine, ima ih ko zna od kada, i NE ZNA kako i čemu služe revolving kartica. (inače najveća pljačla i prevara bankarskog sistema, gora od svakog kredita, a o tome spremam poseban tekst.)

Za naš narod su samo čekovi, i ništa drugo Smiley Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
U redu,sve to stoji.Ali nekako imam utisak da nije mnogo drugačije u jednoj ALJbaniji...  Smile

Ukratko,ono što ja hoću da kažem je da su za celu ovu situaciju su podjednako krivi i narod i država.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 10:30:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.