Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:41:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PayPal stigao u Srbiju!  (Pročitano 83626 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG 
sad videh na intezinom sajtu da mi je potreban tekuci tamo, a to mi nikako ne odgovara, samo mi je bitno da ima 3 je**ne cifre pozadi da mogu da otvorim nalog na pp

За интрнет картицу ти је потребно 10 минута у банци да потпишеш неколико папира, за 10 дана дођеш по картицу и то је то. Добијеш девизни рачун без икаквог одржавања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
hladan tus za mene, drpio sa, zeninu visa electron karticu i kao napaljen majmun skocio za komp, kad ne lezi vraze na kartici nemam neki security code od 3 cifre, jel moze neko da mi kaze koju debitnu karticu da otvorim koja provereno radi

imaš, to je cvv kod, sa druge strane kartice ....

https://www.google.com/search?q=cvv+code&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=WLFlUbjrHaqP7Ab9r4D4BA&biw=1920&bih=912&sei=WrFlUfywIdLX7Abm04CYCA

A za ubuduće, bolje izvadi internet karticu, totalno je za dzabe ...

Anea, radi to bezkontaktno od početka, ali retko gde ....

« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 20:40:03 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Tja... ja je setam okolo... i ili nece ili ne znaju.. poslednja nada mi je C&A.. ali cu morati da razbijam kupovinu na vise manjih.... ali, nema veze...  Smile

Repetitio est mater studiorum... Na kraju cu da budem kao jedan drug koji objasnjava radnici u banci kako da aktivira karticu, jer  ona ne zna...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Moraju da imaju ona najnovija sokoćala koja to podržavaju, a većina prdodavnica ima od pre x godina ... a inteza traži da se plati, ili da se kupi ... dok neke banke daju džabe, ali to je jako retko ....

Zar nema na sajtu inteze neki spisal, ilinešto?

Citat
Beskontaktno plaćanje

Brzo i jednostavno plaćanje na prodajnim mestima opremljenim beskontaktnom tehnologijom.

Evo, sad sam pitao ženu, radi u prodavnici koja ima intezino sokoćalo ... donosili su im novo sokoćali, ali nije moglo da proradi zbog nekih smetnji u telefonskim vezama, pa su im vratili staro sokoćalo ...  Smile  Smile

Ja i dalje koristim DINU, vezana za isti račun, nema PIN, samo potpis ... i rekli mi kad mi davali Inspre, kad istekne DINA, neće je više obnavljati  Smile Smile

A imao sam u jednom trenutku za isti račun vezane tri kartice, DINU, MAESTRO i onda ovu VISA INSPIRE
« Poslednja izmena: 10. Apr 2013, 21:12:44 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Pa imaju, ali ne moze da se uspostavi veza... Lily i Maxi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Al će sad pojedini privatnici (mislim na one sitne,i koji prodaju nešto ređu robu) da kukaju što više neće moći da se ugrađuju...

Meehehehehehehe...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Cestito  Smile,
vo Makedonija ke si cekame uste eden vek da dojde Paypal  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
POSLE GODINA ČEKANJA, SERVIS ZA INTERNET PLAĆANJE U SRBIJI
"Pejpal" dozvolio registraciju, kupovina skoro nemoguća

Danijel Farkaš    | 11. 04. 2013. - 06:23h | Foto: RAS   

Najpoznatiji servis za plaćanje preko interneta konačno je dostupan korisnicima u Srbiji. Registrovanje na „Pejpal“ postalo je dostupno u noći između 9. i 10. aprila, ali kupovina prvog dana je bila skoro nemoguća.

Za pravljenje naloga potrebno je da se na zvaničnom sajtu unesu osnovni podaci korisnika, kao i informacije o platnim karticama koje će koristiti za kupovinu. Od kartica u Srbiji validne su „maestro“, „amerikan ekspres“ i „viza“. Nakon što se napravi nalog, moguća je kupovina skoro svakog brenda i usluge koja prima „Pejpal“ naplate.

Tokom jučerašnjeg dana bilo je nekih komplikacija prilikom pokušaja kupovine, a prema našim izvorima to se dogodilo zbog velikog broja prijava koje su dospele iz Srbije, a u bankama su nam rekli da je sistem bio više puta pred pucanjem. To je uzrokovalo kašnjenje verifikacija i samim tim onemogućavalo je kupovinu.

Ujedno korisnici u Srbiji mogu da koriste „Pejpal“ za prebacivanje novca u inostranstvo, jedino je onemogućeno primanje uplata iz inostranstva kao fizičko lice. Očekuje se da sledeći korak bude upravo regulisanje ovog problema.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
Vau, dosao je pejpal, al problem sa primanjem novca. Nisam znao da 90% ljudi "sa interneta" u Srbiji prima brdo kesa odnekle, pa im je ta opcija preko potrebna, odnosno, nepostojanje iste, ponistava kompletan ugodjaj. Smile

I ovo sto je dobijeno je previse.

vo Makedonija ke si cekame uste eden vek da dojde Paypal  Smile

Ke bide be batko, ke bide. Zapadot ke daruva PP, se e mozno.  Smile

Moze li neko da mi pomogne i objasni detaljnije koriscenje Pay Pala?

http://forum.burek.com/online-trgovina-moneybookers-paypal-google-checkout-t126629.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Vau, dosao je pejpal, al problem sa primanjem novca. Nisam znao da 90% ljudi "sa interneta" u Srbiji prima brdo kesa odnekle, pa im je ta opcija preko potrebna, odnosno, nepostojanje iste, ponistava kompletan ugodjaj. Smile

I ovo sto je dobijeno je previse.

A što je previše? Zašto mi uvek moramo da budemo neka niža rasa i zadnja rupa na svirali?

Što reče faraon - ne d'o Bog da ovde uđe nešto a da ''poštena'' država to ne isprati.I da sve to ne ispregleda ''prepoštena'' carina,koja radi po fazonu ''carina ti iznosi onoliko koliko se digne cariniku koji pregleda''.

Još sad čitam komentar jednog prijatelja koji je danas prvo ostao bez svog accounta.Nije mogao da se uloguje,a nije mogao ni da ode na stranicu za resetovanje lozinke.I onda se baktao s time pola dana i zvao tech. support,da bi mu treća osoba s kojom je pričao (prve dve nisu imale veze sa životom,a kamoli engleskim) između redova rekla nešto u fazonu ''čim ste se vi Srbi nakačili,sve je počelo da puca''.

Jbg,jesmo mi umetnici zajeba,ali ovaj put to nije samo naš problem,bar ne problem običnog naroda.Da alava država nije svirala kurcu sve ove godine i kočila uvođenje,a i da je PayPal to malo bolje odradio,ne bi ni bilo toga.

I naravno da poništava ugođaj,jer ljudi imaju stvari koje im ne trebaju,a koje mogu da prodaju i zarade fine pare.Ne radi se o milionerima i biznismenima (oni ne posluju preko PayPala,oni imaju Kipar,javna nabavke i Železnice Srbije za takve stvari),nego o običnim ljudima koji imaju nešto što bi da prodaju i zarade nešto para.Malo po malo,skupi se.I 20 evra zarade za nešto što ti više ne treba,znači.
Ali ne... ne d'o Bog da nešto pređe kljakavu granicu banana države Srbije a da se njena vlast i carinici ne ugrade u to...

P.S. Nemoj da shvatiš ovo kao neko brecanje-nije ništa protiv tebe,naprotiv,verujem da ti znaš i više o ovome nego ja i prihvatiću sva objašnjenja.Ali mi je muka da budem iza jbne ALJbanije u mnogim stvarima samo zato što nezasita država ne može da se suzdrži od guljenja kože narodu i skidanja kajmaka sa ama baš svake pare koje se dočepa.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2013, 03:08:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:41:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.