Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:47:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PayPal stigao u Srbiju!  (Pročitano 83721 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Za to je kriva iskljucivo drzava i Dinkic...  Smile

S druge strane su gradjani koje mrzi da se informisu, tako da ce biti krajnje zanimljivo kada duznicka kriza zvekne punom silinom i krenu plenidbe i naplata hipoteka... Samo ce krokodilske suze da se liju...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2013, 14:07:59 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Pa i ja mislim da je država većinski kriva,al reko aj da uzmemo u obzir i tu činjenicu da narod ne poznaje sve to dovoljno.

Bilo bi dobro kada bi se u srednjim školama učilo o tim pravno-birotehničkim stvarima,samo tim osnovnim,da čovek može da se snađe. Doduše,valjda ima nešto u građanskom vaspitanju,ali kolko znam,to se uvek odradi vrlo ofrlje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
To ti je dobra ideja .. ja recimo mog starijeg klinca (ima 10, mladji ima 6, pa je još rano) uvek i svuda "vučem" sa sobom kad idem ... ne svaki put normalno, ali malo malo pa ga povedem ... da zna šta je uplatnica, da zna gde plaća račun, da zna kako funkcionišu neke stvari bez kojih jednostavno više ne može da se živi...

Npr stalno kudim moju taštu, koju sam par puta i sam vozio u poštu da digne penziju, zašto ne uzme karticu za bankomat? ima 55 godina, ume da ukuca PIN i iznos ... na kraju urodilo plodom, kad legnu penzije, njih 50 čeka u glavnoj pošti, a mi stanemo na bankomat i završi za 5 minuta. Umesto da se 45 minuta gura u redu.

Kad je moj otac u 55 godina (tad kad sam mu otvarao) naučio da korsiti i mejl, i net, i NIS karticu za plaćanje goriva, onda ne može da mi kaže neko od 20-25 da ne ume, ne može ne može da shvati ... kad ameri koriste, onda .... Smiley Smiley Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nece, mrzi ih...

Moja majka isto koristi sve tekovine savremenog drustva... od svoje 52-53 godine Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Nece, mrzi ih...
ali stvarno moji bi pre dozvolili da ih bijes nego da izvuku karticu za bankomat ili ne daj boze da nauce da surfuju netom,mada dobro keva ima fejsbuk i tako to ali cale kaze da mu te pizdarije nisu potrebne,on ne zna da posalje ni poruku s telefona na telefon  Smile
a o necemu "ozbiljnijem" ne mogu ni da pricam s njim  Smile
neka ih kad su stoka neka se guraju i biju sa penzosima po postama i bankama  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Nece, mrzi ih...

Misliš mrzi decu ili mrzi roditelje?

To ti je dobra ideja .. ja recimo mog starijeg klinca (ima 10, mladji ima 6, pa je još rano) uvek i svuda "vučem" sa sobom kad idem ... ne svaki put normalno, ali malo malo pa ga povedem ... da zna šta je uplatnica, da zna gde plaća račun, da zna kako funkcionišu neke stvari bez kojih jednostavno više ne može da se živi...

Npr stalno kudim moju taštu, koju sam par puta i sam vozio u poštu da digne penziju, zašto ne uzme karticu za bankomat? ima 55 godina, ume da ukuca PIN i iznos ... na kraju urodilo plodom, kad legnu penzije, njih 50 čeka u glavnoj pošti, a mi stanemo na bankomat i završi za 5 minuta. Umesto da se 45 minuta gura u redu.

Kad je moj otac u 55 godina (tad kad sam mu otvarao) naučio da korsiti i mejl, i net, i NIS karticu za plaćanje goriva, onda ne može da mi kaže neko od 20-25 da ne ume, ne može ne može da shvati ... kad ameri koriste, onda .... Smiley Smiley Smiley

Pametno,pametno. Smiley
Ja tek sad vidim koliko mi tu iskustva i znanja fali.Doduše,meni su moji i objašnjavali ponešto,ali naravno,bez ponavljanja sve zaboraviš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
HTC One
Ne mislim da je cak ni do toga sto ih ne zanima vec sto svi kukaju na stanje u drzavi a svi imaju vremena da prosetaju do banke/poste i cekaju u redu da podignu pare i plate racune. Da stvarno imaju obaveze, naucili bi se za cas.

Da ne placam racune online izludeo bih kada bih jos morao i do banke i da cekam u redu. I ovako mi uvek nedostaje par sati dnevno.

Takodje je i istina da ljudi kojima je PP stvarno potreban odavno koriste isti... a uz linkovanje Visa Virtual koja se moze otvoriti na Entropay resava se i problem primanja novca. Jedino sto bi primanje novca na srpski PP smanjilo ukupne provizije. Ako primas dolare onda ide konverzija u evro po PP kursu gde u startu gubis 5+ evra (zavisi od iznosa)... onda ide fiksna naknada koju PP uzima za povlacenje sredstva... i onda ide provizija za povlacenje sa Entropay na domacu Visa karticu... ovaj poslednji korak bi se izbegao kada bi se mogle primati pare na srpski PP.

Mada, najlakse je kritikovati i govoriti kako su svi glupi, jadni i ne zasluzuju ni ovo sto imaju. Malo teze ali mnogo korisnije je napisati jedan opsirniji tekst i pojasniti kako najlakse koristiti nesto i u koje svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
ima li neko ko se bavi porucivanjem preko pay pal-a, imam jednu pastu sa ebay uk..ne znam koliko bi kostalo

http://www.ebay.co.uk/itm/Weleda-Salt-Toothpaste-/260917948855?pt=UK_HealthBeauty_DentalCare_RL&hash=item3cbfebf1b7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Cena + 3.6 funti za troskove. Ako narucujes vise od jedne, cena postarine je 3.6 funti+2funte za svaku narednu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Anea...da li je cena oko 800dinara za sve ovo. Ovo je bas dobra pasta za zube Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 08:47:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.352 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.