Сви Словени воде порекло са Балкана. Ми смо ту где нам је и место.
Чекај само да цитирам са твог сајта колико ово што радиш нема никакве везе са тим што причаш, већ псеудоисторију и неко измишљено удружење неких Срба у изгнанству користиш као маску за интернет кампању против Вучића, очигледно као активиста ДСС-а.
Citat
Александар Вучић да се чисти из Србије заједно са својом пречанском окупаторском фукаром у своје родне Херцегбосне, Крајине и Горе Црне па тамо сви скупа нека деле лекције својим земама ко треба, а ко нетреба да изађе на изборе. Србијанско Косово и Метохију да оставе на миру јер није њихово већ наше.
На предстојећим парламентарним изборима у Остацима Србије ПФАСС подржава ДСС и Војислава Коштуницу.
Сем тога, не знам да ли мислиш да смо ми овде пасли траву па да не можемо да проверимо датуме, качиш нека саопштења и програме под датумима из 2013. а сајт ти је направљен 7.2.2014, недељу дана након што су расписани избори.
Тренутни сајт који ради је нови. Стари је престао са радом из одређених разлога.
Аха, па је зато и ФБ страница направљена пре 5 дана, имали сте техничких проблема са хостингом на Фејсбуку. Кога бре фарбаш ти.
---------------------
Можеш да одговориш на више порука у истој поруци, то је оно што ти се говори већ 7 пута. Дугме измени се налази у горњем десном углу сваке твоје поруке.
Jos da je branio Ne zna ni pusku ko covek da drzi... I svi oni koji imaju sliku sas kalanjikov su branili Srbiju
Најбоље су је одбранили баш они који су држали уместо пушке оловке и шољице за кафу типа Милош Васић, Чеда Јовановић, Соња Шлихт, Ћурувија... А да Воја незна да држи пушку како треба је тачно. Вероватно да незна ни да је откочи и репетира за разлику од Тачија који је прошао све војне обуке у кампу за терористе у Северној Шипнији пре него што је започео са терором