Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Uz to jel postoji spisak osnivaca ovog udruzenja, cisto da utvrdimo koliki ste Srbi?
Vidis zajebao si se lecka...ja nisam spominjao stabla i drvorede...vec jednostavno spisak ljudi koji stoje iza ovog udruzenja. Znas kako da bi podrzao nekoga valjda moras i da znas nesto o njemu a valjda je osnovno da znas necije ime i prezime ili je ipak bolje da palamudimo kako smo mi oslobodioci od zle komunisticke velikoustaske bande i mi smo na tajnom zadatku spasenja nase Srbije zato smo underkover... Ili je mozda osnivac neki Saban Kuratovic
Подржавају се идеје а не људи. Него, ти баш хоћеш да нас ликвидирају из ОЗНЕ па треба можда и фотографије да качимо по интернету са копијама личних карата и пасоша. Ти си очито мало времена провео у Србији и Титославији.
Vidis ideja potekne odnekud, i nije isto kada treba da podrzim ideju neke Uje, Siptara ili Srbina ma koliko god ona dobra bila... Jer takvom logikom Vase postojanje je totalno debilno
Па ево ти Ђинђић и Шешељ заједно па подржи њих. А ту ти је и Вучић заједно са Томом, Дачићем и Чедом. Све проверени Срби још од Св. Саве па наовамо. Чанак је ту ко дукат у чесници.
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Probaj na cirilici
« Poslednja izmena: 13. Feb 2014, 10:41:31 od vanyo »
Подржавају се идеје а не људи. Него, ти баш хоћеш да нас ликвидирају из ОЗНЕ па треба можда и фотографије да качимо по интернету са копијама личних карата и пасоша. Ти си очито мало времена провео у Србији и Титославији.