Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:20:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Patriotizam" Srba iz dijaspore  (Pročitano 17365 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zemljo slavnih vitezova, Lazara i Milosa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
M.R.K
Ne seri. To ako smo mi u dijaspori ne znaci da ne volimo nasu zemlju niti da ne ne brinemo za nju. Ali nasa zemlja nam ne pruza nikakav bolji zivot i zbog kako politickih, socijalnih, ratnih i verskih situacija mnogi su prisiljeni da napuste sve sto imaju i da odu u tudju zemlju cije sunce najgore pece.
Ja koji sam ziveo skoro dve decenije u Srbiji koji citam i pisem Srpski jezik imam pravo da kazem sta mislim bez obzira koliko se ti ne slagao sa nama dijasporasima. Sloga spasava jebalo mater. TI i jos gomila maloumnika kojima su usta puna besa jer smo mi negde druge a ti tamo ste pravi primer zasto normalni ljudi napustaju svoje kuce. Ko ce da izadje na kraj sa ludima? Niko. Pola od vas bi ratovalo za Kosovo i ne bi izgubili samo Kosovo vec i celu Srbiju, a meni je dosta rata i gluposti. Nasi preci su zarad otazbine srljali u propast i fakticki skakali na bajonete i metke, zarad cega? Zarad toga da se svi  u Srbiji medjusobno poubijaju jer su jedni na jednoj strani a drugi na drugoj.
Zbog takvih kao ti ja zalim sto sam SRBIN, jer kad mrzis brata svoga i zelis mu zlo, onda nisi covek.
Razmisli malo zasto ti pljujes na nas koji smo negde drugde. Da li zbog toga sto mi imamo drugaciji pogled na svet ili zato sto nam ti zavidis na nekom nivou.

Zabole me ako popijem ban za ovo, al moram. Ti si idiot. Nisi cak ni govno nego brabonjak. Ti si Srbin sto znas da pises srpski, a ja nisam jer ne zelim da me o srbiji uci neko ko i ne zivi u njioj. Polovina moje rodbine je iz RS, tako da ne prdi. Klosaru...
Ja ti nisam rekao da nisi Srbin, ti nama kazes da nismo SRBI. Ti si neki stvarno tupi klinac. Nisam veci idiot od tebe, u tome si ti shampion.
I sta sad to treba da znaci sto su oni iz RS? Nije moja krivica sto nigde nisu otisli i sto su ostali.
I molim te operi usta, takav septicki zadah odavno nisam osetio. Smile Smile

Nadji post u kome sam rekao da srbi iz dijaspore nisu srbi. Ako nisi u stanju onda cuti i ne prdi vise... Sto se tice odlaska iz Republike Srpske, oni nisu otisli jer postuju svoje korene i ostace tamo gde su im pradedovi ziveli. Za razliku od "patriota iz dijaspore" koje sam spominjao. Da pojasnim jer idioti ne shvataju bas najbolje ne mislim na sve srbe, vec odredjeni deo koji bi bio u stanju da izvali glupost kao sto je
Citat
Nije moja krivica sto nigde nisu otisli i sto su ostali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Obadva drzavljansta su srpska. To "bosansko" punim imenom glasi: drzavljansvo Republike Srpske - Bosna i Hercegovina
Obrni okreni, BIH ti je tu.
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 00:38:09 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Tako je, oni su na svome (nezavisna država BIH).
Pitaj bosanske Srbe sa foruma koje državljanstvo imaju.
Uskoro ce biti u prilici da imaju dvojno, tako da, na tvoju zalost, vise necemo biti dijaspora...

Eto, imaćeš i BIH i Srpsko. Opet ti je Bosna država (opet je ima). Odrekni se ti lepo tog državljanstva pa da vidimo, a dotle šuti.

Suti... ohoho...lepoto...
Pa, od kada se to suti u Srbiji...
Ja kontam da se cuti...

Znaci... i ti si dosljak...  Smile
Mi banaćani kažemo dođoš a ne došljak, došljak je izraz koji se koristi južno od Save i Dunava.
Rekao sam šuti, možda će pre razumeti bosanski nego srpski.

njak... samo se ti vadi... ti si samo jos jedna trula jabuka u kotarici...   Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
eto sta su ti srbi ....

niko ovde nije pitao ko su srbi u dijaspori stvarno rade ... da li uopste pomazu srbiji i ako, ko su ti ljudi ...

njima je "rak rana" zato sto su otisli i "ostavili" svoju otadzbinu, ljubomorni samo zato sto nisu imali hrabrosti i sami da odu ... pa se preseravaju o nekom patriotizmu ...

ako cemo o patriotizmu, hajmo onda poceti od 1989 .. godine ...

a nastavite s ovakivm sranjima, o srbima u dijaspori, a siptari skupljaju pare i pripremaju odvajanje i juzne srbije ...

a vi nastavite o kosovu .... i izgubicete i sandzak ....
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Obadva drzavljansta su srpska. To "bosansko" punim imenom glasi: drzavljansvo Republike Srpske - Bosna i Hercegovina
Pa sta s tim...

Valjda: "izgubicemo', kukate sto vas iz dijaspore ne prihvatamo, a ovamo, sami se ogradujete od nas...
« Poslednja izmena: 05. Apr 2008, 00:43:15 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zemljo slavnih vitezova, Lazara i Milosa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
eto sta su ti srbi ....

niko ovde nije pitao ko su srbi u dijaspori stvarno rade ... da li uopste pomazu srbiji i ako, ko su ti ljudi ...

njima je "rak rana" zato sto su otisli i "ostavili" svoju otadzbinu, ljubomorni samo zato sto nisu imali hrabrosti i sami da odu ... pa se preseravaju o nekom patriotizmu ...

ako cemo o patriotizmu, hajmo onda poceti od 1989 .. godine ...

a nastavite s ovakivm sranjima, o srbima u dijaspori, a siptari skupljaju pare i pripremaju odvajanje i juzne srbije ...

Mislim da je ovim postom pojasnila sta sam hteo reci ovom temom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Tako je, oni su na svome (nezavisna država BIH).
Pitaj bosanske Srbe sa foruma koje državljanstvo imaju.
Uskoro ce biti u prilici da imaju dvojno, tako da, na tvoju zalost, vise necemo biti dijaspora...

Eto, imaćeš i BIH i Srpsko. Opet ti je Bosna država (opet je ima). Odrekni se ti lepo tog državljanstva pa da vidimo, a dotle šuti.

Suti... ohoho...lepoto...
Pa, od kada se to suti u Srbiji...
Ja kontam da se cuti...

Znaci... i ti si dosljak...  Smile
Mi banaćani kažemo dođoš a ne došljak, došljak je izraz koji se koristi južno od Save i Dunava.
Rekao sam šuti, možda će pre razumeti bosanski nego srpski.

njak... samo se ti vadi... ti si samo jos jedna trula jabuka u kotarici...   Smile
Ohoho, evo vređanja. Jeli to odlika "vaskoliko svete srpske učene rase"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@M.R.K
Ne treba da ostanu da budu ubijeni, time bi pokazali da postuju korene i vole Srbiju. Ako je tako sto ne trcis da branis Kosovo, idi lepo pa se bori za nesto sto je uzaludno. Razuman covek ce da shvati kada je nesto moguce a kada je nesto ne moguce.
Procitaj svoj uvod. U njemu napadas sve nas koji smo u drugoj zemlji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Citat
Pa sta s tim...

Valjda: "izgubicemo', kukate sto vas iz dijaspore ne prihvatamo, a ovamo, sami se ogradujete od nas...

bilo upuceno sa srbe iz srbije, oni koji ne znaju za rat u hrv. i bosni, oni koji kazu branicemo kosovo svetu srpsku zemlju, a da pri tom ne znaju za pravoslavne manastire u hrvatskoj, jer nikad nisu ni culi za njih ... i boli ih za njima,

a sto bi ti mene prihvatio??? zar nisi i ti u dijaspori?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@banacanin

rodjena sam u Hrvatskoj... imam hrvatsko i srpsko drzavljanstvo... tako da.. molim te... ne palamudi...

sto bi se ja odrekla drzavljanstva zemlje iz koje sam oterana, a u kojoj su moji ziveli 300 godina?
sto da pomazem daljem etnickom ciscenju?

e, bas necu... a i necu zbog vas koji do 1991. niste ni znali da Srba ima preko Drine...  Smile

E tu sam te čekao.
Ako si rođena u Hrvatskoj, ona je tvoja matica. Ja to i govorim. Voli svoju domovinu Hrvatsku, drugu zemlju nemaš.
Zapetljala si se kao pile u kučine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 15:20:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.