Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 05:36:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40136 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Prijateljska ispravka... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Примери екстремне толеранције истакнутог члана ЛДП-а

Kada balkanska bezrepa stoka pocne da se ponasa civilizovano, kada prestane da se kolje i sahranjuje svakih 50 godina, kada prestane da slavi mediokritete, debile i zlocince kao vrhunske umove, kada pocnu da cene obrazovanje i uspeh, kada prestanu da kisele kupus po podrumima zgrada i setaju po prljavim ulazima i da idu na 15 sprat peske jer su pokvareni liftovi, kada prestanu da istresaju mrve kroz prozor, kupaju se nedeljom i peru zube samo pre izlaska u grad( ili ni tada) onda ce zasluziti da dobije neki drugi epitet. Eraserhead

Ovo vasljivo pleme kada dokaze da je civilizovano nece vise biti tako nazivano

A skinuli smo ga tek onda kada su Ameri dali debele pare da bude skinut, malo vas izbombardova

Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa.

Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. Eraserhead

Samo kreten moze da slavi novu godinu 13. januara. Eraserhead

И још многе глупости посланичког кандидата ЛДП-а, кликнути овде

Makro,

Ja znam dobro cime se ti sluzis, pa niko nije naivan  Smile Smile

60% toga si sam izmislio, 30% dodao (spletkario Smile ) i onih 10% je upgradeovana istina Smile  Smile

Pa mojne da me teras sta su rekli tvoji igraci .... mis'im niko iz LDP-a nije "moj" Smile, ali mojne da se lagimo  Smile

E jesi Makro  Smile ... stvarno ti stoji taj nik  Smile

Tolerancija se uci, isto kao i demokratija ... ovde su te dve stvari jos uvek u "pionirskom" stadijumu. To sto je tebi tolerancija zadnja rupa na svirali Smile je vrlo ozbiljan problem  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
"Da li znas da ceo svet zivi i lebdi zahvaljujuci Americi ... hteo ti to da priznas ili ne." maleckO glavitj
иде у потпис  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
I treba ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Eh,pa može neko i iz Ldp-a da pukne i jebe mamu po spisku.Marko je u peščaniku pobesneo kao nikad u životu.Tek da znate-niko se ne loži više na Gandi metode.
Bude li bilo ugrožavanja života i opasnosti po civilizovane ljude od strane hitlerovaca koji na trgovina dižu ruke u nacistički pozdrav-dakle,bude li se sa pretnji krenulo u makljanje spreman sam da lično olupam par patrijotskih glava bezbolkom.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Eh,pa može neko i iz Ldp-a da pukne i jebe mamu po spisku.Marko je u peščaniku pobesneo kao nikad u životu.Tek da znate-niko se ne loži više na Gandi metode.
 Bude li bilo ugrožavanja života i opasnosti po civilizovane ljude od strane hitlerovaca koji na trgovina dižu ruke u nacistički pozdrav-dakle,bude li se sa pretnji krenulo u makljanje spreman sam da lično olupam par patrijotskih glava bezbolkom.
peace Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile.....go veg Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

tvoj post odise mirom i ljubavlju na sve strane......svestan sam ja da si ti jak samo na tastaturi Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Prijateljska ispravka... Smile

Kad napravim gresku , ja se izvinim . Ja sa tobom nisam neprijatelj , ni sa bilo kim sa foruma , mozemo da se slazemo ili ne , ali to nije razlog da smatram neprijateljem niti da mrzim bilo koga . Meni je licno vazno ko je kakav covek , a koje je nacije , u kojoj stranci , kog opredeljenja , to j enjegov problem . Mozemo da se slazemo ili ne , ali to nije razlog da se mrzimo .

Taxtex , ti si zivi dokaz tolerancije i mirotvorstva . Bejzbolkom u glavu , bas pacificisticki . Samo me jedna stvar zanima , posto sam cuo da su ti protiv pescanika protestvovali , ali da nikog nisu fizicki napali , po cemu je tvoje pravo da protestvujes vece od njihovog ? Ili po cemu je pravo Omladine DS-a da prekine promociju knjige koja o Djindjicu govori kao o kriminalcu vece od prava Nove Srbije da prekine emisiju koja po njihovom shvatanju pljuje celu zemlju i ceo narod ? Kakvi su to dvostruki arsini ? Kada je nesto legitimno pravo politicke borbe , a kada je nesto primitivizam i udar na slobodu govora i medija ? Jel je to tako samo kad se obija o vasu glavu , a kad se obija o tudju , onda nije ?

Ako si tolerantan i mirotvorac , onda budi to do kraja . Ako postujes svoje pravo na protest i slobodu govora , nemas pravo da ugrozavas tudje . A vi iz LDP-a , nezavisnih medija , nevladinih organizacija ste u tome majstori . Na zalost , takve su i vecina stranaka i u vlasti i u opoziciji , pravo ih interesuje samo kada su oni ugrozeni .
« Poslednja izmena: 11. Dec 2007, 18:58:59 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Smile Smile Smile Smile
Citat
svestan sam ja da si ti jak samo na tastaturi
и тастатура има два краја,а тек бејзбол палица  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Taxtex , ti si zivi dokaz tolerancije i mirotvorstva . Bejzbolkom u glavu , bas pacificisticki . Samo me jedna stvar zanima , posto sam cuo da su ti protiv pescanika protestvovali , ali da nikog nisu fizicki napali , po cemu je tvoje pravo da protestvujes vece od njihovog ? Ili po cemu je pravo Omladine DS-a da prekine promociju knjige koja o Djindjicu govori kao o kriminalcu vece od prava Nove Srbije da prekine emisiju koja po njihovom shvatanju pljuje celu zemlju i ceo narod ? Kakvi su to dvostruki arsini ? Kada je nesto legitimno pravo politicke borbe , a kada je nesto primitivizam i udar na slobodu govora i medija ? Jel je to tako samo kad se obija o vasu glavu , a kad se obija o tudju , onda nije ?

Ово им стално треба натурати на нос.

Има мало да се живцирају, да ти говоре: "али како можеш то и то, да поредиш", али на крају ће и сами схватити  у коликој су заблуди.

Наравно говотим само о онима, којима се мозак мање испран, јер нису били толико ревносни на састанцима партије.

Добар део њих су тешки умни болесници, којима никакви докази, никаква аргументација, никаква логика не може помоћи.

За њих има другог лека. Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2007, 19:15:18 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Batina dragi moji ima dva kraja a to siledžije nikako da nauče.Ja sam pre svega maximalno tolerantan-razdvojio sam više tuča u životu-jednu čak kad su njih pet napali jednog na kališu (za vreme bir festa) jer ne volim nasilje ali brate na sve strane pretnje a kažem-umem i ja da nalupam ako me neko dira.Neki ljudi kao da samo jezik nasilja i razumeju pa ako ćemo da odemo svi u qrac-idemo!
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 05:36:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.