Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:17:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patriotizam i patriJotizam  (Pročitano 40148 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da mi smo ekstremno tolerantni

Примери екстремне толеранције истакнутог члана ЛДП-а

Kada balkanska bezrepa stoka pocne da se ponasa civilizovano, kada prestane da se kolje i sahranjuje svakih 50 godina, kada prestane da slavi mediokritete, debile i zlocince kao vrhunske umove, kada pocnu da cene obrazovanje i uspeh, kada prestanu da kisele kupus po podrumima zgrada i setaju po prljavim ulazima i da idu na 15 sprat peske jer su pokvareni liftovi, kada prestanu da istresaju mrve kroz prozor, kupaju se nedeljom i peru zube samo pre izlaska u grad( ili ni tada) onda ce zasluziti da dobije neki drugi epitet. Eraserhead

Ovo vasljivo pleme kada dokaze da je civilizovano nece vise biti tako nazivano

A skinuli smo ga tek onda kada su Ameri dali debele pare da bude skinut, malo vas izbombardova

Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa.

Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. Eraserhead

Samo kreten moze da slavi novu godinu 13. januara. Eraserhead

И још многе глупости посланичког кандидата ЛДП-а, кликнути овде
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Нисте ви толерантни. Ви сте "толерантни"!

О томе се ради! Нисте ви за слободу медија ви сте за "истину" са Б92...

А притом сте изузетно екстремни и фашистички настројени према неистомишљеницима...

ukratko - ti ljjudi su pojava. toga je bilo i bice. nekako su, po pravilu, svi uvjereni da su faktor i da se bave "gorucim pitanjima"...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Kada balkanska bezrepa stoka pocne da se ponasa civilizovano, kada prestane da se kolje i sahranjuje svakih 50 godina, kada prestane da slavi mediokritete, debile i zlocince kao vrhunske umove, kada pocnu da cene obrazovanje i uspeh, kada prestanu da kisele kupus po podrumima zgrada i setaju po prljavim ulazima i da idu na 15 sprat peske jer su pokvareni liftovi, kada prestanu da istresaju mrve kroz prozor, kupaju se nedeljom i peru zube samo pre izlaska u grad( ili ni tada) onda ce zasluziti da dobije neki drugi epitet. Eraserhead

A skinuli smo ga tek onda kada su Ameri dali debele pare da bude skinut, malo vas izbombardova

Matori zlikovac se bar do sada drzao u senci sada otvoreno sedi pored ubica i mafijasa.

Ne moze patrijarhu koji nije patrijarh nego nacelnik generalstaba funkcija biti plast ispod kojeg ce skrivati svoje zle radnje. Eraserhead

ko je ovaj psihopata  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Neki forumdžija koji baca hejtove  Smile
Duh-kada neko zvanično nešto kaže-postavi pa da vidimo.Ovo je lik koji je na nekom forumu a to što si postavio je bezveze jer je to neko sa foruma..
Recycle bin je ovde pun g.....na...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Neki forumdžija koji baca hejtove Smile
 Duh-kada neko zvanično nešto kaže-postavi pa da vidimo.Ovo je lik koji je na nekom forumu a to što si postavio je bezveze jer je to neko sa foruma..
 Recycle bin je ovde pun g.....na...

Тај неко је био на посланичкој листи ЛДП-а. То је говорио Машан Станковић, један од лидера омладине те странке. Мада, већ је и Петар Луковић, такође кандидат за посланика познат спроћу своје "толеранције" Smiley 1

Што се аутентичности тиче, ослањам се на поверење
1. Добар број корисника форума ми верује јер се знамо
2. А неко ко мене не зна, зна врло добро њега у форумском издању.
Тај форум више не постоји, иначе мислим да сам овде раније давао и линкове.
НО, с обзиром да је наведени био форумски активан овде и раније, нека лепо дође и полиже оно што је пљунуо. Ја знам да је то рекао. Он зна да је то рекао. А знамо и да има неки квазиреволуционарни трип да никада на попушта, ваљда зато јер је пропустио 5. октобар Smile
Значи, нека каже да није рекао, а ја ћу ово чак повући са мог сајта. Имам ја доста "пацијената", ено и Видојковић је био онако кочијашки толерантан у последњем "Пешчанику" Smile

ko je ovaj psihopata Smile

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
koji si ti iskompleksirani paćenik.

dokle ćeš biti opterećen Mašanom?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Ja ne znam da li ja govorim srpski , a ti turski , ili obratno , pa se ne razumemo , ili se namerno pravis da ne razumes sta hocu da kazem , jer se to ne slaze ni sa tvojom " liberalnom " politikom ( koja uzgred budi receno sa pravim liberalizmom nema nista ) , niti se slaze sa laznim nacionalizmom i patriotizmom ?

Gde si u mom postu video da ja ne osudjujem zlocine ? I Ovcaru , i Srebrenicu , i zlocine na Kosovu ? To nema nikakve veze sa onim sto sam ja rekao . Ali tvoje navodjenje samo onih zlocina koje su pocinile nase snage ili nasi psi rata bez navodjenja zlocina koje je pocinila druga strana , bez osude i tih zlocina i trazenja pravde za pripadnike svog naroda i bez zalaganja za podjednako tretiranje vlastitog naroda sigurno nije primer patriotizma . Ako ce mo zarad nekakvog mundijalizma , liberalizma ili ne znam ko zna cega pljuvati po svom narodu i velicati druge koji su taj isti narod nemiice klali i ubijali na isti nacin kao sto su neki iz naseg naroda to cinili njima , onda mi takav mondijalizam , liberalizam , takva borba za prava coveka ne treba . A ne trebju mi ni takve " prave patriote " .

Rat je prljava stvar , on nema nikakve veze sa civilizacijom niti ga je ikad imao . Kad jednom rat krene , tu pravila i ljudskosti vise nema . Koliko se god covecanstvo trudilo da postavi neka pravila i da taj rat ucini koliko toliko humanijim , to im nije uspelo . Zato sam i rekao , jedini krivac je onaj koji povuce oroz prvi i ko taj rat pocne . Kad jednom uzas krene , tu pravila nema . Koliko se god svi trude da ne bude zlocina , uvek ce ih biti , uvek ce se naci neki umobolnik da ih pocini .

Nemoj da mi kazes da bombardovanje nemackih gradova u WWII nije ratni zlocin ? Ili bombardovanje Tokija zapaljivim bombama , a znalo se da je 80% zgrada od trske i papira ? I ko je osudio Britance i Amerikance za milione mrtvih u tim vazdusnim udarima ? Niko , oni su bili pobednici i sudili porazenima .

Slazemo se u vecini,ali mene nekako nasi zlocini najvise bole... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
da mi smo ekstremno tolerantni, a oni ekstremno netolerantni... tu smo izuzetno ekstremni... jebiga.

aktivisti za mir i toleranciju su ekstremni?

ne znam zašto su mir i tolerancija u Srbiji uvek bila ekstremna rešenja?

potpuno je suludo i krajnje opasno poistovećivati aktiviste i poštovaoce NVO koje se bave ljudskim pravima i nekih poluzabranjenih klerofašističnih organizacija. ni u prošlosti, to nikad nije donelo dobro Srbiji.

opet napadi patrijota na B92, opet povećan nacionalizam, opet su nepodobni oni koji se trude da govore istinu o gorućim pitanjima i iako ih je jako malo, svima smetaju i niko neće da ih pusti da vode takvu politiku i razmišljaju na taj način, jer se zna da će doći i vreme kada će se istina ceniti  Smile

izdaće vas vaši patrijote, razočaraćete se kao u Slobu što ste.

Je li momak , kad ces vec jednom da procitas post od prve do poslednje reci iprobas da shvatis sta je pisac hteo da kaze ? Ali , to je za tebe nemoguce , jer si ti utuvio u glavu da postoji samo jedna prava prica , samo jedna istina , samo jedan nacin zivota , da je vazno samo sta Ceda kaze . Isto , zamisli , misle radikali za Seselja . A isto su i mene drukali dok sam bio klinac : Druze Tito mi ti se kunemo , da sa toga puta ne skrenemo .

A o tolerantnosti nemoj da mi govoris , vi ste potpuno netolerantni prema svakom ko ne misli kao vi . Zato svaka tema na ovom forumu posle par postova predje u pljuvanje vas i radikala , ili vas i narodnjaka . Toliko ste i jedni i drugi tolerantni , da bi se poklali istog momenta da je ovo tribina , a ne internet .

E , vidis , to je samo jedna od stvari po kojoj ste vi i radikali isti . Sledeca stvar je sto ovde u raspravama nikad ne nudite resenja , nego raspravljate parolama naucenim na zadnjem partijskom sastanku , pa kad neko od vas ne zna sta ce da kaze , jer ga je neko polkopio argumentima , ispise parolu : Ceda je buducnost Srbije . A radikali slicno napisu : Sloboda Seselju , ili Srbija do tokija . I jedni i drugi isti , samo parole druge .

Zato , sledeci put malo procitaj sta su drugi zeleli da kazu , pogotovu ako ne pisu parole koje lako razumes , pa razmisli o tome , pa onda napisi smislen odgovor . Bar na moje postove , a sa ostalima se pljuj i svadjaj kao i do sada .

Soichiro , mene ti zlocini bole zato sto smo dopustili sebi da se izjednacimo sa svima ostalima , i pogazili ceo vek casne borbe za slobodu i opstanak na ovim prostorima . A bole me jednako i njihovi zlocini , i necu da im dopustim da prodju nekaznjeni , niti cu da im dopustim da sa mnom ili bilo kojim Srbinom razgovaraju sa visine i puni moralnih pridika , kad znam da su u najmanju ruku ista g.... , ako ne i tri puta gori . Boricu se protiv zlocinaca u nasim redovima , ali cu jednako da ganjam i njihove , necu da budem kao Natasa Kandic .

Izvini , nisam obratio paznju .
« Poslednja izmena: 11. Dec 2007, 15:27:52 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia N70
Nije Soshiro nego Soichiro... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Е како се буне кад се дају примери њихове толеранције Smile
IP sačuvana
social share
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:17:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.