Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patike od 16.000 dinara kao statusni simbol  (Pročitano 44751 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Nije ni nama bas sasvim jasno ali znamo da volimo imati sto vise odevnih kombinacija .  Nekad se jednostavno lepse osecas u stiklama, a nekad te stikle smaraju pa zelis obuti baletanke .Vi ste jednostavni i oblacite se tako,bitno vam je da je cisto ,komotno i da vas garderoba ne sputava,a zene ce da nose nesto neudobno i trpe samo da bi bile lepe i atraktivne .Mislim ja nisam u tom fazonu jer ne zelim da trpim nista ali mnoge zene jesu .
Значи разлика је у компликованости. Видиш мени је то безвезе, пошто се лагано могу наћи ципеле које одговарају на више ствари. А пошто ми живимо у држави где људи економски јако лоше стоје, несхватљиво ми је то гомилање обуће и одеће. Рецимо да је моја мајка тако размишљала живели би у беди највећеој. Ал снађу се људи у несташици, а највећа фора је што то није сада никаква наука, већ су жене више робови навика и стереотипова. То је опште позната ствар код жена, и јесте (бар за мене) чудно, ал онда сконтам на пар примера да то све може далеко лакше и јефтиније да се обави, па ми је сад још више чудно Smile

Па неће исти пар обуће носити уз фармерице и елегантну хаљину?
Добро то је ОК, ал не требати 8 пари ципела за то, треба ти 2 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

Morate da shvatite da mi ne kupujemo samo ono sto nam je potrebno vec sve sto nam se svidi . Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Pa ne govori ona o gomili obuce, vec o gomili kombinacija... istu suknju mozes da nosis i uz baletanke i uz stikle, samo zavisi od doba dana ili ukusa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
несхватљиво ми је то гомилање обуће и одеће.

Ти си само један у низу од безброј мушкараца који не разуме жене.  Smile

Morate da shvatite da mi ne kupujemo samo ono sto nam je potrebno vec sve sto nam se svidi . Smile

А ево ти и потврда тога.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Kuda ide ova tema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Kuda ide ova tema Smile

Вероватно у делта сити у шопинг.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
. pumu npr nikad ne bih obuo zato sto su ruzne mnogo

Шта фали пуми ? Smile Ја у задње време носим пумине патике Smile
pa nekako su mi sve na isti fazon nemaju razlicitih modela  Smile mislim da je to jedina marka od poznatih koju nikad nsiam obuo Smiley

E i meni se čini da su sve pumine patike na istu foru  Smile

sto se tice tog budjavog "devedesete" trenda, jbg klincurija 1990+ pogledala "Rane", cula neke pricice od starijih likova iz kraja od tom vremenu, ceo dan bleje na ju tubu i drkaju na klipove Kristijana Golubovica, na fejsu pisu da im je omiljeni film "Vidimo se u citulji" i omiljena knjiga "Kriminal koji je izmenio Srbiju". lako im je sada da placu mami i tati da im kupe er maks bez straha da ce neko na putu do skole da ih izuje.

a nemaju pojma kako su im taj isti tata i ta ista mama ziveli tih, njima toliko obozavanih, devedesetih. da su i mama i tata tada plakali i cupali kosu s glave razmisljajuci kako da izbore golu egzistenciju i kako da nahrane svoje dvo godisnje dete koje je danas strastveni obozavalac tih "devedesetih" i ponosni vlasnik er maks patika.

Smile

Ja sam u osnovnoj školi dao najviše para za neke addidas... čini mi se da su ovakve bile (zx serija) i to je najviše para koliko sam dao za patike ikad... oko 6.500 - 7000 su bile.

I pocepao sam ih kao mače  Smile ... dok si reko keks, obućar tu nije imao šta da traži. Doduše, tad mi je naglo raslo stopalo pa je i razumljivo donekle...

A sad za leto sam dao 6000 (snižene sa 10000) na Merrell Robotic... I to mi je ćale dodao 2000 na mojih 4 pa sam i uspeo nekako da se skrpim za dobre tike.
ovakve, samo neutralnije boje:

I prezadovoljan sam. Radije bih kupio 1 par ovih nego 2 para Air Max-a, pa makar mi ručak spremale  Smile
Faktički ne moraju da se čiste, vrlo su udobne (možda i najudobnije koje sam ikad nosio) tako da mi Air max ni ne pada na pamet...
i da dodam činjenicu da Bear Grylls nosi slične  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2009, 16:10:12 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
E i meni se čini da su sve pumine patike na istu foru

Moram da se slozim sa vama Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ne znam cemu raspravljanje svako kupuje koliko ima i moze  Smile imam druga koji ce da radi 20 dana ko konj da bi mogao da kupi neke full stvari i posle kocka da bi imao da zivi Smile

ima svakakvih ljudi Smiley
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Pa dobro,ali poenta je u visini cena,kao sto je rekao tvajs,kod nas je sve skuplje,aj sto svi kupuju,to je stvar ukusa,nego sto se neko ne pozabavi cenama ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.