Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Patike od 16.000 dinara kao statusni simbol  (Pročitano 44760 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
dobre cipele traze i dobru torbu  Smile
Тачно, само не мораш да имаш торбице у 19 различитих боја. Моја девојка рецимо има 3, и са те 3 је покрила све боје одеће које носи. Ја контам да је то рационално.
Али зато мора да има 99 пари гаћа да би покрила све твоје жеље.  Smile

Брате моје жеље искључују ношење гаћа Smile Smile

Citat
Тачно, само не мораш да имаш торбице у 19 различитих боја
Moram  Smile
Е јебига онда, твој минус и непотребан проблем (бар ја тако то видим) Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2009, 15:02:13 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Znaci, ovako...

Pretpostavka 1:
Zene imaju jako puno cipela?
Ne, to uopste nije tacno. Zene mozda imaju cipele za svaku priliku, ali one traju dugo. Zene svoje cipele i patike odrzavaju, ciste, mazu pastama za cipele, a posto je poslednjih godina uvedena praksa da se nosi prakticno sve, one mogu da potraju godinama. Takodje, kupuju kvalitetne stvari i rotiraju obucu, tako da se one dodatno cuvaju. A i tu je stari, dobri obucar koji popravi koji djon i potpeticu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ja sam mislila da vi najvise volite kad mi nemamo gace 

Па није баш хигијенски да не носите гаће. Smiley

А што се тиче тих цена и скупог плаћања парчета гардеробе мислим да је то све индивидуално и да свако на то гледа другачије. Знам многе који уопште не хају на то шта ће да носе, не занима их ни марка ни модел одеће/обуће али ће зато за једно вече у кафани да потроше најскупље делтине патике. То ће неко да критикује неко да разуме, неко ће рећи боље да си купио патике за те паре неко ће рећи ово неко оно.

Znaci, ovako...

Pretpostavka 1:
Ne, to uopste nije tacno. Zene mozda imaju cipele za svaku priliku, ali one traju dugo. Zene svoje cipele i patike odrzavaju, ciste, mazu pastama za cipele, a posto je poslednjih godina uvedena praksa da se nosi prakticno sve, one mogu da potraju godinama. Takodje, kupuju kvalitetne stvari i rotiraju obucu, tako da se one dodatno cuvaju. A i tu je stari, dobri obucar koji popravi koji djon i potpeticu.

Чини ми се да ти кад ти одговара причаш у своје име, а опет кад ти одговара генерализујеш. Ја знам доста жена које имају вишка обуће и које исту не носе јер је демоде, а још увек је читава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ne govorim samo u svoje ime Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
Па није баш хигијенски да не носите гаће. Smiley

Moras da mi objasnis kako ti uspeva sve to odraditi sa gacama   Smile

Citat
Ne, to uopste nije tacno.

Ako se poredi sa brojem muskih cipela u cipelarniku onda imamo 5 puta vise ,a ako se gleda objektivno onda nemamo nijedne za taj i taj dan i priliku  Smile Smile

Citat
Zene svoje cipele i patike odrzavaju, ciste, mazu pastama za cipele, a posto je poslednjih godina uvedena praksa da se nosi prakticno sve, one mogu da potraju godinama. Takodje, kupuju kvalitetne stvari i rotiraju obucu, tako da se one dodatno cuvaju. A i tu je stari, dobri obucar koji popravi koji djon i potpeticu.

Bas tako .
Kada bi ja u svojim cipelicama sutala sve moguce konzerve na putu ,igrala fudbal jer me mrzi da obucem stare patike i boravila svaki dan u njima po najmanje 8h i meni bi trajale jedno leto .Muskarci kad nose jedne patike - nose ih ali svaki dan .A i obuca mora da se malo odmori i izluftira,mislilim bilo bi pozeljno  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Moras da mi objasnis kako ti uspeva sve to odraditi sa gacama 

Које то?  Smile

Ne govorim samo u svoje ime Smiley

Када би све жене биле рационалне како ти тврдиш онда би све продавнице скупих ципела/крпица одвано биле затворене јер не би имале муштерије. А и сам мишковић не би продавао женске моделе ермакса.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2009, 15:26:51 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
ako se gleda objektivno onda nemamo nijedne za taj i taj dan i priliku  Smile Smile

Мени ово никад неће бити јасно. Како ципеле могу бити за једнну прилику а за другу не. Разумем да имаш 2 пара због боја и не знам чега, али да за сваку прилику иду неке посебне не могу да схватим никако.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Citat
Када би све жене биле рационалне како ти тврдиш онда би све продавнице скупих ципела/крпица одвано биле затворене јер не би имале муштерије. А и сам мишковић не би продавао женске моделе ермакса.

Pa, imas dve vrste zena:
a) jedna koje kupuju kvalitetne i skuplje komade,
b) one koje ce da kupe 20 kom kineza... Smiley

Ja, npr. odbijam da kupim cipelu koja nije kozna, a tu praksu sam prebacila i na patike...
Ne mogu i necu da nosim plastikanere i platnene gluposti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
Које то?

Ja sam rekla da sam mislila da vi nas najvise volite videti bez gacica(podrazumeva se kada,nisam mislila bez gaca na ulici),  a ti kazes biti bez gaca nije higijenski .Gacice moras nekada i skinuti jebiga Smile

Citat
Мени ово никад неће бити јасно. Како ципеле могу бити за једнну прилику а за другу не.

Nije ni nama bas sasvim jasno ali znamo da volimo imati sto vise odevnih kombinacija .  Nekad se jednostavno lepse osecas u stiklama, a nekad te stikle smaraju pa zelis obuti baletanke .Vi ste jednostavni i oblacite se tako,bitno vam je da je cisto ,komotno i da vas garderoba ne sputava,a zene ce da nose nesto neudobno i trpe samo da bi bile lepe i atraktivne .Mislim ja nisam u tom fazonu jer ne zelim da trpim nista ali mnoge zene jesu .

« Poslednja izmena: 22. Okt 2009, 15:42:30 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
ako se gleda objektivno onda nemamo nijedne za taj i taj dan i priliku  Smile Smile

Мени ово никад неће бити јасно. Како ципеле могу бити за једнну прилику а за другу не. Разумем да имаш 2 пара због боја и не знам чега, али да за сваку прилику иду неке посебне не могу да схватим никако.

Шта ти је ту нејасно? Па неће исти пар обуће носити уз фармерице и елегантну хаљину?

Citat
Ja sam rekla da sam mislila da vi nas najvise volite videti bez gacica   (podrazumeva se kada ,nisam mislila bez gaca na ulici ),  a ti kazes biti bez gaca nije higijenski .Gacice moras nekada i skinuti jeb

Нисмо се разумели.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2009, 15:49:15 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.