Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:52:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pasoši Srbije od 2009. godine  (Pročitano 58544 puta)
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung D780
Ima jedna ineresantna stvar, ako imate biometrijsku ličnu kartu imaćete problem da dokažete adresu stanovanja. Naime kako na njoj nema adrese stanovanja , ako vam neko traži adresu morate izvaditi potvrdu o prebivalištu u MUP-u . Normalno to se plaća.

To samo tamo gde ne postoje citaci licnih karata. Vece banke i firme su do sada verovatno vec nabavili citace.

Nisam siguran, jer sam preko čitač gledao sadržaj lične karte, ali mislim da taj podatak, adresa stanovanja, ne postoji na čipu. Uostalom proveriću sutra.Ovaj slučaj o kome sam pričao desio se u Rodi( Merkatoru), prilikom zahteva za dobijanje platne kartice, gde podatke moraš poslati poštom. Ranije, jednostavno kopiraš ličnu kartu na kojoj piše adresa stanovanja, a sada šta da kopiraš, tu čitač ne pomaže, nećeš im valjda poštom poslati ličnu kartu.

Meni su prilikom vadjenja lk tako rekli. Cak je gospodja na salteru mup-a stavila lk u citac i propitala me za te podatke i da li su pravilno upisani verovatno da bi mogla da ih izmeni na licu mesta. Da nema tih podataka na cipu on bi bio potpuno beskoristan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG Google Nexus 5
koja je procedura zamene pasosa, sta je sve potrebno za vadjenje novog i koliko to se ukupno traje?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Potpredsednik Evropske komisije Žak Baro najavio je danas mogućnost da Srbija, Crna Gora i Makedonija do kraja ove godine mogu dobiti zeleno svetlo Evropske unije za ukidanje "šengen" viza . "Imamo utisak da su Makedonija, Srbija i Crna Gora učinile velike napretke. Postoji mogućnost da za ove tri zemlje do kraja ove godine predložimo ukidanje viza... Mogu da kažem da se ovo može desiti, naravno, ako se sa tim slažu zemlje članice" EU, kazao je Baro na sastanku ministara unutrašnjih poslova EU u Luksemburgu kojima je podneo izveštaj Komisije o napretku zemalja Zapadnog Balkana u ispunjavanju uslova za ukidanje viznog režima. Ministri su, prema rečima potpredsednika EK i komesara za parvosuđe i unutrašnje poslove Baroa, priznali napredak koje su učinile ove tri zemlje Zapadnog Balkana u procesu liberalizacije viznog režima, prenosi radio Slobodna Evropa. U slučaju da EU donese takvu odluku u toku ove godine, onda će građani Makedonije, Crne Gore i Srbije već od 1. januara 2010. biti u mogućnosti da putuju u države Šengena bez viza.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Skoro sam predala sve što je potrebno za novu ličnu kartu i teba uskoro da je podignem. Takodje sam zakazala termin da predam dokumenta za novi pasoš pa me interesuje da li se isto moram slikati tamo u policiji i dati otisak prsta ponovo obzirom da sam to već jednom uradila (za novu l. kartu)??

Smorili su me skroz sa tim slikanjem i davanjem otiska, te gledaj mirno 5 minuta u aparat dok mi neko svetlo blješti sa svih strana (nešto slično kao u solarijumu  Smile ) te ovaj otisak ne valja hajde probajte još jednom ali lagano nemoj da mrdate mnogo prst ovaj aparat je jako osetljiv...(10 puta nije valjalo)  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2009, 12:53:36 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
ponovo ces morati u komoru. iako ti oni traze da doneses sliku, oni u pasos stavljaju novu koju oni naprave crnobelim aparatom
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Crno belim?? Zašto crno bele fotografije?? O nee, opet  Smile

Hvala za odgovor Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson K510i
pa sta znam to im je neka fora. ja sam prosle godine vadio novi pasos i trazili su mi jednu sliku velicine kao za pasos, medjutim, oni te slikaju i ta slika ide u pasos. Evo upravo sam pogledao u pasos i posle godinu dana, prvi put vidim, da je slika ispresecana sa nekoliko linija, a na slici je i nekoliko strofa himne Srbije.
Zato pazi kako ces ispasti na slici, to ti je za sledecih 10 godina.
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Kako sam se sad smorio oko vadjenja tog j***nog pasosa... 3 dana ne mogu da zakazem predavanje zahteva!
Iz Nisa sam, i do pre 10ak dana ljudi su cekali ispred SUP-a u redovima da bi dosli do broja (spiska) za predaju dokumenata za pasos, dnevno se prima 60 zahteva, i znaci cekalo se u redovima da bi valjda u 6 ujutru poceli sa davanjem tih brojeva i zakazivanjem.....
E onda, od pre par dana bukvalno, dali su panduru koji tu dezura nocu da on deli te brojeve kako ko dodje u toku noci, valjda da ljudi ne bi cekali tu po nekoliko sati........ da bi to doslo do toga da oni pocinju sa deljenjem tih brojeva u 22 h.... i ja sam uspeo da se ispalim po 3.put  Smile  juce dosao ujutru u 5.30, jutros u 4.30, sada otisao u 00.30, i opet zakasnio, jer nisam imao pojma kad su sta menjali, i brojevi opet podeljeni....... a jbg, ocigledno je bilo dovoljno ljudi koji su na vreme dobili informaciju, ne znam kako ali eto...
Ko zna sta ce od sutra da im padne na pamet, znaci treba da razapnem sator ispred SUP-a ocigledno...
Sve u svemu, raspad sistema!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

• Hate it or Love It! •

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC Touch HD
Moze jedno pitanjce...?!

Imam BLK (sa cipom), sada hocu da vadim i biometrijski pasos. Da li cu moratitamo  ponovo da se slikam, ili je ta slika pohranjena na cipu sa poledjine licne, pa ce ista samo biti upotrebljena za izradu pasosa?

Ko je upucen neka odgovori, hvala unapred!  Smile

P.S. Ima li pobornika "teorije zavere" biometrijske autentifikacije?  Smile Ma svi cemo pre ili kasnije postati obicni brojevi...
IP sačuvana
social share
Hate it or love it the underdogs on top
And I'm gonna shine homie until my heart stops
Go'head envy me
I'm rap's MVP
And I ain't going no where
So you can get to know me!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Dovoljna ti je samo biometrijska licna karta i dva haraca. Jedan od 2000 dindzi i drugi od 226 dindzi.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 18:52:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.