2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 705 706 708 709 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 261166 puta)
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Pu bre kao smo slabi u kosarci!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Pu bre kao smo slabi u kosarci!!! Smile

???  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 B92 - Poligraf : Savo Milosevic  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Savo je legenda,ali on u Partizan dolazi po politickoj liniji i zato ja nisam za njega.DSS hoce u upravu a Partizan je uvek bio klub navijaca a ne politicara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson k750i
Savo je legenda,ali on u Partizan dolazi po politickoj liniji i zato ja nisam za njega.DSS hoce u upravu a Partizan je uvek bio klub navijaca a ne politicara.
Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
NI MUVA DA PROLETI

1650 redara, uz policiju i žandarmeriju, obezbeđivaće derbi
Sudeći prema onome što može da se čuje, ali i vidi na
stadionu u Humskoj, današnji Derbi trebalo bi,

u organizacionom smislu, besprekorno da protekne.

- Kako je ovo meč visokog rizika, održan je sastanak na kojem su prisustvovali komesari za bezbednost FSS i dva kluba sa ostalim relevantnim strukturama, a to su policija, DB, EDB, Hitna pomoć, Vatrogasna služba... Sve je utanačeno i sve bi trebalo da prođe bez problema – kaže Aleksandar Stepanović, direktor Partizanovog stadiona.

Kada se otvaraju kapije i koliko redara će obezbeđivati Derbi?

- Kapije se otvaraju u 16.30 časova. Trebalo je u 17, dakle dva sata pre utakmice, ali je, na zahtev policije, to promenjeno, jer će pregled na kapijama biti detaljan. Što se redara tiče, naših će biti 500 i još 150 od strane jedne firme koja se time profesionalno bavi. Dakle, 650 redara, plus dovoljan broj pripadnika policije i žandarmerije.

Stadion u Humskoj juče je pregledan i u 18 časova zaključan.

- Upravo tako, od petka u 18 časova, pa do otvaranja kapija, danas u 16.30, stadion će biti pod nadzorom obezbeđenja.

Režim saobraćaja?

- Izvesno je da će prsten oko stadiona biti zatvoren za saobraćaj, a tu mislim na Humsku i Ulicu Milutina Ivkovića do Dinarske.

U prodaju nije pušten pun kapacitet stadiona?

- Ne, pušteno je 26.000 ulaznica, dakle, 15 odsto manje od punog kapaciteta, iz bezbedonosnih razloga – zaključio je Stepanović.

OTVARANjE KAPIJA 16.30

POČETAK MEČA 19.00

BROJ ULAZNICA 26.000

BROJ REDARA 650

POJAČAN PREVOZ 9, 10, 14, 18, 33, 40, 41, 59

BIĆE ZASTAVA

PLASTIČNI BARJACI

UZ – LIČNE KARTE

Navijači će danas biti u prilici da unesu i zastave na barjacima, ali isključivo plastičnim. I to pod posebnim uslovima.

Naime, grobari i delije moći će da unesu po deset takvih zastava, s tim što će dvadesetorica navijača koji ih budu nosili morati komesarima za bezbednost dva kluba da dostave brojeve ličnih karata, a ti spiskovi odmah će biti dostavljeni policiji. Dakle, ako bude neželjenih događaja uz učešće barjaka, identifikacija eventualnih počinilaca neće biti problem.

Спорт
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 22:50:47 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
MOREIRA: VOLEO BIH DA BUDE 3:1 LUKAŠ: DANAS NEMA FAVORITA

MOREIRA-LUKASGOSTI SPORTA
Zemljaci Almami Da Silva Moreira (Partizan) i Žoao Nunjo Lukaš
(Crvena zvezda) ukrštaju koplja u srpskom večitom derbiju

Imamo dobru ekipu, nadam se pobedi, mada u Derbijima, po pravilu, nema favorita. Ne igram kladionicu, ali bih voleo da Partizan pobedi sa 3:1

Slažem se, nema favorita, u fudbalu sve preko noći može da se promeni. Mislio sam i da ćemo Teleoptik ubedljivo da pobedimo, a jedva smo prošli

O duelu dvojice Senegalaca (možda čak i direktnom), Ibrahima Gaja i Lamina Diare, već je bilo reči na stranicama našeg lista (Sport ih je i upoznao), ali oni nisu i jedini zemljaci koji će se danas, na travi stadiona u Humskoj, naći jedan naspram drugog. Veliku, rekli bismo i rovovsku borbu, na sredini terena vodiće i dvojica Portugalaca – Partizanov Almami da Silva Moreira (istina naturalizovan, jer prava domovina mu je Gvineja Bisao) i Zvezdin Žoao Nunjo Lukaš.

Fudbalski putevi ukrstili su im se u srpskom glavnom gradu, a susret kakav su imali u našoj redakciji u uvertiri 131. večite priče – krajnje srdačan – svakako neće imati i tokom večerašnjih 90 minuta. Veseli, nasmejani, odmah su razmenili i brojeve telefona, ali se danas baš i neće družiti. O tome šta ih očekuje, odnosno šta se od njih očekuje, upoznati su poprilično...

- Čuli smo od ljudi iz kluba mnogo priča o beogradskom Derbiju. Nismo imali prilike da gledamo nijedan meč, ali znamo šta ovi dueli znače i za klub i za navijače – skoro u glas su kazali Moreira i Lukaš.

Kako internacionalci večitih rivala gledaju na podatak da će papirnati favorit u Derbiju biti Partizan?

- Ovo je fudbal, tu nema mnogo logike. Prvi smo, ali to ne mora ništa da znači. Imamo dobru ekipu, nadam se pobedi, mada u Derbijima, po pravilu, nema favorita – kaže Moreira.

Sa ovakvim mišljenjem slaže se i Lukaš:

- Tako je, nema favorita. Partizan igra fantastično i biće nam teško s obzirom na činjenicu da ne igramo na našem stadionu.

Shodno tome, ima li preporuke kladioničarima?

- Ne igram kladionicu, ali bih voleo da Partizan pobedi sa 3:1! Znam da će biti teško da se dođe do tog rezultata, ali... – nasmejao se vezista crno-belih.

Lukaš nije želeo da prognozira:

- Ne kladim se, a u fudbalu sve preko noći može da se promeni. Mislio sam i da ćemo Teleoptik ubedljivo da pobedimo, a na kraju smo jedva prošli u narednu rundu takmičenja.

Derbiji, čak i gradski, nisu nepoznanica dvojici fudbalera.

- Pamtim mečeve mog nekadašnjeg kluba Standarda i Anderlehta. Dve nedelje unapred samo se o tome pričalo i nikoga nije zanimalo šta će biti posle, bilo je važno samo da se taj meč dobije – priča Moreira.

Lukaš pamti gradske okršaje.

- Kakvi su to mečevi Boaviste i Porta! Uvek je posebna atmosfera pred te okršaje, tenzija je velika, a vidim da je tako i u Srbiji. Radujem se Derbijima, volim takve utakmice – kaže Zvezdin Portugalac.

Obzirom na pozicije u veznom redu, hoće li danas praštati kada se Moreira i Lukaš nađu oči u oči?

- Neće biti nesportskog, sve će biti korektno. Tu smo da odradimo posao, ali nećemo popuštati jedan drugom zato što se poznajemo – odgovorili su, takoreći, zajedno.

Ostalo će, kako su obećali, kazati na terenu. Još su obećali da će, iako su stranci, izginuti za crno, odnosno crveno-bele boje!

DRUGI PUT RIVALI

MOREIRA VODI 1:0

Lukaš i Moreira će se prvi put suprotstaviti jedan drugom u našem večitom derbiju, ali su već igrali jedan protiv drugog, u meču portugalskog šampionata Aveš – Boavista, prošlog proleća.

- Moreira je bio uspešniji, njegov Aveš je slavio 1:0, pa se nadam da ću izjednačiti danas – kazao je Lukaš, našta se Moreira samo slatko nasmejao.

RITUALI

SAMO MOLITVE

Fudbaleri, obično, imaju ritual uoči utakmica, ali Moreira i Lukaš ne spadaju u takve. Veruju isključivo u Boga.

- Nemam nikakvu specijalnu vrstu mentalne pripreme, jedino se pred svaku utakmicu molim – kaže Moreira.

Isto važi i za Lukaša:

- Nisam sujeveran, molitva je obavezna pred svaki meč. To mi pomaže da se najbolje koncentrišem.

SRPSKI JEZIK

PILETINA I SILIKONI

Neizbežno pitanje za obojicu: kako ide učenje srpskog jezika?

- Težak jezik, drugačiji od portugalskog, a sličan ruskom. Uz svakodnevno učenje ponešto može da se savlada – kaže Moreira, koji je, pored fudbalskih termina, dobro naučio i značanje reči – silikon!

Zvezdin Portugalac je po dolasku najavio da će ići na kurs, ali se opredelio za učenje jezika od saigrača.

- Učim svaki dan, najviše na treninzima od saigrača. Najbolji učitelj mi je – Ibrahim Gaj! Znam ono desno, levo, brzo, dodaj, a jasno mi je i šta je piletina...

O BEOGRADU

IDEALAN ZA IZLASKE

Stanovnici Beograda su već tri meseca, dovoljno da steknu određene impresije o našem glavnom gradu.

- Nisam imao nikakve informacije o Beogradu pre dolaska, pa nisam mogao da imam nikakve predrasude. Posle par meseci vidim da je to sjajan grad, ljudi su predusretljivi, opušteni. Prilaze mi na ulici, prepoznaju me, ali uglavnom muškarci, jer sam stalno sa devojkom – priča Lukaš.

Slično govori i Moreira.

- Nisam ništa znao ni o Beogradu ni o Srbiji, pa nisam mogao u startu ni da se oduševim ni da se razočaram. Beograd je lep grad, idealan za izlaske, a ljudi su dobri i gostoljubivi – dodaje Partizanov Portugalac.

HRANA

ITALIJANSKA KUHINjA

I SRPSKI ROŠTILj

Šta Moreira i Lukaš najviše vole da jedu u Beogradu?

- Obožavam sve vrste mesa, ovo što sam probao ovde je sjajno, jer je i portugalska kuhinja bazirana na mesu. Roštilj vam je sjajan – kaže Moreira.

Zvezdašu je milije nešto drugo...

- Ljubitelj sam italijanske hrane, a ovde se ona može pronaći u izobilju. Prezadovoljan sam – kaže Lukaš.

REPREZENTACIJA

BILA BI ČAST

IGRATI ZA SRBIJU

Da li bi Moreira i Lukaš zaigrali za reprezentaciju Srbije, ako bi im neko to ponudio? Uz uvažavanje Zvezdinog fudbalera, mišljenje je da našoj selekciji nedostaje jedan Moreira.

- Srećan sam, hvala vam ako zaista mislite da sam ja taj koji fali. Nikad ne treba reći nikad i zaista ne znam kako bih postupio u takvoj situaciji. Igrao sam za selekciju Portugalije, nadam se da bih ponovo mogao da budem pozvan, ali nije isključeno da bih i prihvatio ponudu da zaigram za Srbiju – kaže Moreira.

Na ovu temu, Lukaš kaže:

- Situacija za razmišljanje. Bio bih srećan da me pozovu, ali iz ove perspektive ne mogu da kažem kako bih reagovao.

NAVIJAČI

FANATIZAM

ZA RESPEKT

Pitanje o navijačima obojica su zatekli spremni i isključivo sa rečima hvale.

- Zaista su sjajni i mnogo nam znače. Velika je čast izaći pred takve navijače, koji te bodre tokom cele utakmice. Uz njihovu podršku sa terena i mi na terenu dobijamo dodatnu snagu – kaže Moreira.

Crvenoj zvezdi ove sezone ne cvetaju ruže, ali je Lukaš mogao da se uveri da to ne utiče na podršku sa severne tribine.

- Fantastični su, pevaju od prvog do poslednjeg minuta. Takav fanatizam i privrženost klubu su zaista za svaku pohvalu.

PORTUGALCI ZAUZETI

BEOGRAĐANKE, STOP!

Portugalci ne kriju da su Beograđanke izuzetno lepe i privlačne, ali trenutno nisu u situaciji da se pozabave jurenjem devojaka.

- Imam devojku, nije trenutno sa mnom, u Portugaliji je - priznaje Moreira.

Za razliku od njega, Lukaš je vezan u Beogradu.

- Došla mi je devojka iz Portugalije, mnogo mi je lakša aklimatizacija na Beograd u njenom društvu – jasan je vezista Crvene zvezde.

Спорт
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
NA POBEDU!

Partizan u subotu (19.00) u 131. večiti derbi ulazi samouvereno
Miroslav Đukić: Ne želim da menjam filozofiju, momci će u meč
ući maksimalno motivisani sa jednim ciljem, da se meč dobije

Lider prvenstva protiv zvaničnog šampiona! Došlo je vreme da se svede prvi ovosezonski račun u Humskoj i to pred očima 26.000 navijača, ali i pred predstavnicima Arsenala, Liverpula, Valensije, obe Borusije, klubova iz Italije, Južne Amerike... I upravo je ovakav uvod jučerašnje pres-konferencije naterao trenera Miroslava Đukića da na početku kaže:

- Imamo veliki obavezu da predstavimo srpski fudbal Evropi i svetu u najlepšem svetlu. Kako mi na terenu, tako i publika na tribinama. Visoki gosti koji su najavljeni svakako će predstavljati motiv više – kazao je Đukić.

Partizan već šest godina nije pobedio Zvezdu na svom stadionu.

- Tradicije i postoje da bi se rušile. U dobrom smo ritmu, puni samopouzdanja, ali odmah da naglasim: Crvena zvezda je ozbiljan rival, komplikovan, a naša je želja da i takvog protivnika nadigramo i pobedimo.

Javnost je skoro jednoglasna – Partizan je veliki favorit. Kako zaštititi igrače od takvih spoljnih faktora?

- Ne, kod nas u ekipi nema euforije. Ima samo dobre atmosfere. I u ovaj Derbi ulazimo skromno, bez eksponiranja. Nastavićemo u tom stilu.

Kako pripremate strance?

- I oni žive ovaj naš Derbi preko okoline. Ne osećaju ga na koži, kao i domaći igrači, ali ih okolina zapitkuje, komentariše više nego obično. Pričam i ja sa njima, spuštam loptu na zemlju, jer tri boda protiv Zvezde vrede kao i tri boda protiv bilo kojeg drugog rivala.

Šta može da se očekuje od Partizana?

- Da igra na pobedu! Ne želim da menjam filozofiju. Znam i da je Zvezda dužna da brani imidž velikog kluba, ali jako dobro znam šta mi hoćemo.

Biće i veliki broj debitanata?

- To je, možda, dobro sa te strane što njih nikakve tradicije ne opterećuju, oni za njih nisu krivi. Svi momci će u meč ući maksimalno motivisani i angažovani, sa jednim ciljem, da se derbi dobije – zaključio je Đukić.

SPEC.

Partizan je juče produžio ugovor na 15 meseci, do kraja 2008, sa firmom Austroterm, koja se u sponzorskom pulu crno-belih nalazi već tri godine.

PENAL(I)

ŠUTIRAĆE JOVETIĆ

Svakako zanimljiv detalj: za Partizan u Derbiju nije dosuđen penal još od 1994. godine, odnosno, na 31 uzastopnoj utakmici sa večitim rivalom!

- Lepo je znati i takve detalje. Ali, ja verujem u sudije, ne bavim se njima, već ekipom – kaže Đukić.

Ako bude penal za Partizan, ko će šutirati?

- Šutiraće Jovetić.

BILTEN

BEZ OBRADOVIĆA

I STJEPANOVIĆA

Kada je kadrovska situacija u pitanju, trener Đukić danas neće moći da računa na mladog Ivana Obradovića, koji je već duže van stroja i Slavena Stjepanovića, koji se povredio na meču protiv Rada.

METEOROLOZI NISU NAJAVILI PADAVINE

ODLOŽEN PRENOS NA RTS

Na žalost velikog broja ljubitelja fudbala u Srbiji, koji ne može da prisustvuje 131. Derbiju u Humskoj, televizijskog prenosa večerašnjeg okršaja Partizana i Crvene zvezde – neće biti. Kamere RTS će se uključiti u 20 časova, dakle, kad počne drugo poluvreme, ali će na malim ekranima tada, zapravo, krenuti utakmica od početka. Popularno nazvano, nacionalni javni servis će emitovati odloženi prenos.

Što se tiče navijača koji su se opredelili za uživo praćenje Derbija, prognozirano vreme za Beograd je: suvo, s malom mogućnošću za padavine (5 odsto), uz maksimalnu temperaturu do 24 stepena Celzijusovih (naravno, u 19.00 živa će biti znatno niže).

Podsećamo da je ulaznica za večerašnji Derbi sve manje. Određeni kontigent će se, međutim, i danas naći u prodaji na blagajnama stadiona u Humskoj, od 10 časova. Podsetimo, jug i sever koštaju po 400, bočni delovi istoka i zapada po 800, centralni 1.200, a lože 2.500 dinara.

Спорт
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 22:52:01 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Trenutak istine

PROTIV tradicije, protiv kompleksa, protiv prevelikih očekivanja navijača, protiv remija! Jedino za šta jeste Partizan, to je - pobeda. Bilo kakva, rezultat je najmanje važan. U Humskoj 1 u subotu (19.00, odloženi TV prenos od 20.00) na programu je 131. večiti derbi. Ove sezone nepobedivim crno-belima stiže u goste uzdrmana Crvena zvezda, koja će, po navici, kod komšija potražiti "talisman" za put ka izlazu iz krize.
Jedino što partizanovci, sa sedmoricom debitanata u timu, poručuju da ovog puta to neće proći, da je došlo neko novo derbi-vreme.
- Ne bih bio zadovoljan bodom - odbacuje rukovanje još pre partije trener crno-belih Miroslav Đukić. - Od prvog minuta idemo u napad, jer drugačije ne umemo, takva smo ekipa. Očekujem da će i Zvezda da baci sve karte na ofanzivu, da opravda renome velikog kluba.
Ako je suditi po javnom mnjenju, po dosadašnjim igrama, formi, rezultatima, poziciji na tabeli, sve govori da je Partizan apsolutni favorit. A crno-beli neće ni po koju cenu da to breme prihvate.
- Nema euforije u našem taboru. Crvena zvezda je tim koji zaslužuje apsolutno poštovanje! Iskreni smo kada govorimo da nema favorita i da ćemo potpuno ozbiljni i koncentrisani da uđemo u utakmicu. Stil nećemo promeniti, igraćemo isto kao i do sada, verujem u našu snagu i kvalitet.
Tradicija je apsolutno na strani Crvene zvezde, čak i u Humskoj Partizan nije pobedio punih šest godina, ali crno-beli tvrde da to neće "igrati" u današnjem duelu.
- Verujem da ćemo taj neugodni niz prekinuti, ali uopšte ne razmišljamo o tradiciji, o prošlim vremenima - tvrdi kapiten Antonio Rukavina. - Ovo je najveća utakmica u srpskom fudbalu, svaki igrač se šest meseci za nju posebno priprema, tako da sam siguran da ćemo pružiti maksimum, a tada će, nadam se, stići i rezultat.
Udarne crno-bele igle su u napadu. Crnogorac Stevan Jovetić, čarobno inspirisan ove sezone, i Senegalac Lamin Diara, ubojit kao crna mamba, postigli su ukupno 16 od 31 gola Partizana od avgusta.
- Ne bih obećavao gol, ali ga sanjam! Mnogo bi mi značilo kada bih zatresao Zvezdinu mrežu uz pobedu Partizana - sa uzbuđenjem čeka novi derbi Stevan Jovetić. - Dobra je odbrana komšija, malo golova je primila, snažna je i agresivna, ali imamo i mi naše adute. Pogotovo što se ne zna ko je opasniji, svi postižu golove - Diara, Moreira, Lazić, Tošić, ja...
A Partizanovom odbranom komandovaće povratnik iz inostranstva Milovan Sikimić. Biće mu danas prvi nastup na derbiju, ali zbog toga nema tremu. Ipak je on vojevao bitke sa Pauletom i ostalim asovima francuske lige.
- Tremu sam "potrošio" protiv Napretka! Bio mi je to debi u Superligi, svi su očekivali da se dobro pokažem i nije mi bilo svejedno. Sada nema straha, već samo iščekivanje do što pre počne - kaže štoper crno-belih Milovan Sikimić.

JOVETIĆ
PARTIZAN na penal protiv Crvene zvezde čeka duže od 12 godina, ili tačnije - 31 derbi! Poslednji put crno-beli su sa bele tačke šutirali 18. marta 1995. godine u 99. prvenstvenom okršaju sa komšijama i tada je pogodio Damir Čakar.
- Zanimljiv detalj, nisam ga znao. Verujem u dobre namere sudija, ne bavim se njihovim poslom, nemam vremena da trošim i na njih i na ekipu. Ukoliko bude jedanaesterca za nas, izvešće ga Jovetić - otkrio je Đukić.

Новости
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Smile Smile Smile

Savo je clan DS-a...   Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 705 706 708 709 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.