2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 261181 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Savo je legenda,ali on u Partizan dolazi po politickoj liniji i zato ja nisam za njega.DSS hoce u upravu a Partizan je uvek bio klub navijaca a ne politicara.
Ti bas neznas nista o svom klubu???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Savo je legenda,ali on u Partizan dolazi po politickoj liniji i zato ja nisam za njega.DSS hoce u upravu a Partizan je uvek bio klub navijaca a ne politicara.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Jokanović uskoro u Partizanu

Predsednik Partizana Tomislav Karadžić nedavno je izjavio da bi voleo da u tim dovede i proslavljenog fudbalera i crno-belu legendu Slavišu Jokanovića. Navijači će sasvim podržati tu ideju, a šta na sve to kaže i Jokanović.

- Čuo sam se sa Tomislavom Karadžićem, novim predsednikom Fudbalskog kluba Partizan, obavili smo razgovor na kraju koga sam mu obećao da ću prisustvovati predstojećem večitom derbiju. Dan kasnije ćemo sesti za sto i otvoreno razgovarati o mogućnosti da preuzmem neku od klupskih funkcija. Po završetku igračke karijere odlučio sam da živim u Španiji, međutim trudio sam se da uvek budem u toku sa zbivanjima u crno-belom taboru. Činjenica je da se sa Karadžićem poznajem već duže vreme i da smo tokom mog reprezentativnog staža imali sjajnu saradnju. Dobio sam signal da bi za mene bilo mesta u novoj rukovodećoj garnituri Partizana. - kaže Slaviša Jokanović.

www.partizan.net
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 02:55:24 od hoole »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 28. septembar 2007. | Izvor: B92 | Vladimir Novaković

Partizan ubedljiv protiv Igokee

Košarkaši Partizana pobedili su u prijateljskoj utakmici u Aleksandrovcu ekipu Igokee rezultatom 93:73. Meč između dve višestruko povezane ekipe odlučen je u trećoj četvrtini, koju je Partizan dobio rezultatom 32:8 i stekao gotovo 30 poena prednosti.

”Za nas ova utakmica ima višeslojno značenje. Prvo, posle povratka iz Italije i serije intenzivnih treninga nama je bila potrebna kontrolna utakmica pred početak zvaničnih takmičenja. Uz to priključio nam se i novi igrač Strahinja Milošević, veliko pojačanje, kome će naravno biti potrebno vreme da se uklopi u sistem. Bez obzira na umor sa dobrim odnosom odigrana je utakmica koja ukazuje na određene stvari koje treba usavršavati. Igrali smo protiv ekipe koji nije imao plejmejkera Šubaru i prvog centra Mijajlovića. Žao mi je što nisu bili u punom sastavu, jer bi meč bio još jači. Sa druge strane svi su upoznati sa saradnjom Partizana i Igokee. Mi ne želimo da ta saradnja bude jednosmerna ulica, veoma je lepo od ljudi iz Republike Srpske da prepoznaju koliko je košarka važan sport, oni su nama više od sponzora. Isto tako, NLB iz Banjaluke pomaže još jedan srpski klub. Ta saradnja Srba iz Republike Srpske i Srbije obavezuje nas da dođemo ovde i pomognemo da košarkaške ekipe iz ovog regiona postignu što viši kvalitetniji nivo. Ovom prilikom pokazalo se da Partizan ima veliki broj navijača i u Republici Srpskoj i mi smo se borbenošću i umećem trudili da njihov trud i napor da dođu na meč ne bude uzaludan”, rekao je posle utakmice u Aleksandrovcu Duško Vujošević.

Igokea Partizan – Partizan Igokea 73:93 (23:23, 18:23, 8:32, 24:15)

Igokea Partizan: Tošić 26, Đogo 15, Mirković 6, Bošnjak 3, Tanacković 1, Đurica 6, Ćuk 10, Adamović 6, Zeljković, Milanović, Radić, Dojčinović.

Partizan Igokea: Palasio 4, Tepić 14, Kecman 8, Đurković 2, Balaban 7, Borovnjak 7, Božić 5, Veličković 25, Milošević 7, Peković 7, Vitkovac 7, Riznić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li se zna vas sastav koji ce poceti utakmicu?
pre svega ko ce vam igrati po levoj strani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Zurnal kazhe Lazevski... I Tosic narawno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC Diamond 2
jel ima prenosa???
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
jel ima prenosa???

Odlozeni prenos od 20h.. Ali.. svi na stadion!
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
PARTIZAN GUBI DERBI

Saša Ćurčić: Mnogo smo bolji od Zvezde, ali oduvek smo imali kompleks od njih, pa verujem da ćemo ih i sutra vratiti u život

Bivši fudbaler Partizana i pobednik serijala "VIP Veliki Brat" Saša Ćurčić ne veruje da će njegov nekadašnji klub trijumfovati u predstojećem "večitom derbiju"! Đani tvrdi da će crno-beli u predstojećem derbiju vratiti večitog rivala u život, koji pred subotnji okršaj na stadionu Partizana zaostaje za liderom ogromnih devet bodova.

- Joj, brate, nešto ne verujem u pobedu Partizana. Mnogo smo bolji ove sezone, ali kad dođe derbi, to ne igra veliku ulogu. Partizan ima večiti kompleks od Crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sad. Mislim da ćemo vratiti Zvezdu u život, kao što se mnogo puta u prošlosti dogodilo - kaže Đani.

Ćurčić se u ekskluzivnom razgovoru za Kurir prisetio svojih okršaja sa Crvenom zvezdom. On kaže da je uvek bio najgori na terenu u "večitim derbijima", a razlog tome je njegovo često zaljubljivanje, ali i bančenje do ranih jutarnjih časova po beogradskim diskotekama.

- Ja se nedelju dana pred derbi zaljubim i ne znam gde se nalazim. Slabo treniram i samo mislim na tu devojku. Ne zanima me ni fudbal ni Zvezda. Niko! Sećam se da pred svaki okršaj sa Zvezdom dođe Bata Mirković i počne da nas loži kako moramo da pobedimo. Ja stojim sa strane i sramota me sebe samog, jer sam veče pred utakmicu bio u diskoteci do ujutru. Onda dođe utakmica, a meni se odseku noge. Bio sam najgori igrač Partizana u istoriji derbija - priča Ćurčić.

Najbolji "večiti derbi" u karijeri Ćurčić je odigrao 6. maja 1995. godine na Marakani, ali je nakon njegovog izlaska s terena Partizan prokockao prednost od jednog gola. Kasnije, uprava Partizana je optužila Đanija da je namestio utakmicu.

- Jedini koji sam odigrao kako valja bio je onaj stoti. Leteo sam po terenu i bio onaj pravi. Međutim, pri rezultatu 1:0 za Partizan, zatražio sam izmenu, a crno-beli su na kraju poraženi. Tada me je me uprava Partizana optužila da sam namestio tu utakmicu, što je apsolutna budalaština. Ali, nema veze - kaže bivši reprezentativac Jugoslavije.

VRH, BRATE, U DEČANIMA

Nakon pobede u "Velikom Bratu" Saša Ćurčić je postao izuzetno popularna ličnost. O njegovoj popularnosti najbolje govori anegdota iz manastira Visoki Dečani.
- Nosio sam humanitarnu pomoć u Visoke Dečane. Kad sam se pojavio na vratima manastira, otac Zvonko je istog trenutka uzviknuo "Vrh, brate". Bio sam zaprepašćen i nisam mogao da verujem šta se događa. Onda su i ostali sveštenici, kad god bi me videli, ponavljali isti slogan. Ma, ludilo... - objašnjava Đani.

PIKSI ČUVAO LEĐA

Tokom karijere u reprezentaciji Jugoslavije, Ćurčić je u nekoliko navrata delio sobu sa sadašnjim predsednikom Crvene zvezde Draganom Stojkovićem. On kaže da je s Piksijem bio veliki prijatelj i da ga je tadašnji kapiten reprezentacije često pokrivao u "noćnim akcijama".
- Kad smo bili na turniru u Hongkongu, ja onako u trenerci zapalim iz sobe i odem u diskoteku. Vratim se sutra ujutru, u vreme u doručka. Piksi sedi sam na doručku i ja mu priđem, kao da se ništa nije dogodilo. A on mi kaže: "Idi u sobu i presvuci se, vidi na šta ličiš". Ja pogledam, a meni trenerka mokra na kolenima od klečanja - priča Ćurčić.

(Kurir)

.......................................................................................................................................

Kakav debil...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...Duffman never dies...oh, yeah...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Motorola 
jel ima prenosa???

Odlozeni prenos od 20h.. Ali.. svi na stadion!
. . .postoje indicje da ce u poslednjem trenutku pustiti da se utakmica direktno prenosi. . .ono, kao kad vide da su prodali stadion. . .ali to zavisi od interesovanja navijaca. . .
IP sačuvana
social share
Mozda sam i ja nekad zzzlostav... zapos... zzzz... al ne znam sad...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.