2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 261172 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
ĐUKIĆ: NEĆU BOD

Тrener Partizana želi samo pobedu u večitom derbiju.
Utakmica sa Radom u Kupu bila je idealna prilika i da crno-beli izbore
plasman u narednu rundu, ali i da trener Miroslav Đukić odmori glavne
adute za sutrašnji 131.večiti derbi

Istina, očekivalo se jedino da će Jovetić ipak biti na terenu nešto manje, dok je Žuka ušao silom prilika, ali je i zamenjen, predostrožnosti radi.

-Dosta igrača nema takmičarski ritam, ali sam prezadovoljan jer se videlo da Partizan nema 11, već da ima 24 fudbalera spremna da u svakom trenutku odgovore obavezama – kaže trener Đukić.

Pa ipak, evidentno je da će sastav za sutrašnji meč biti znatno drugačiji, baš kao što je evidentno, na osnovu i tabele i trenutne forme, da Partizan u sutrašnji meč ulazi kao favorit.

-Ne opterećujemo se takvim stvarima, pripremamo se kao pred svaki drugi meč. Favorita u utakmicama Partizana i Crvene zvezde nema! Prošlost nas tome uči, pa očekujem da će i u subotu to biti jedna teška i izjednačena utakmica. Partizan je, međutim, spreman da se bori i izbori za pobedu.

Koliko se može primetiti, atmosfera je sjajna?

-Nezavisno od rezultata, ovo je skup odličnih mladih ljudi željnih uspeha. Ambiciozni su, što je najvažnije.

Imate li još nekog aduta u rukavu za subotu, obzirom da ste nedavno predstavili Lazevskog i Stjepanovića?

-Kada ekipa funkcioniše kako treba, individualni kvalitet dolazi do izražaja. Ko god da je na terenu tačno zna šta treba da radi,a što se konkretnog pitanja tiče, nema tu nikakvih skrivenih aduta, karte su odavno otvorene.

Da li biste bili zadovoljni bodom?

-Ne, ne bih uzeo bod ni kada bi mi ga neko ponudio. Kao trener, još uvek nemam nijedan remi. Ili mi na kraju utakmice čestitaju ili sam ja taj koji čestita rivalu.

U razmaku od sedam meseci, peti put ćete voditi Partizan u derbijima sa Zvezdom. Dobro ili loše?

-Da, biće mi ovo već peti derbi, peto veliko iskustvo. Smatram da je bolje kada između mečeva Partizana i Zvezde ima razmaka, jer postoji opasnost da se ljudi ipak malo zasite. Nadam se, jedino, da ću u subotu popraviti saldo – kaže trener Partizana Miroslav Đukić koji je svoj debitantski derbi dobio (4:2 na Marakani), a zatim izgubio tri zaredom, dva u prvenstvu i jedan u polufinalu Kupa.

Спорт
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 20:31:32 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Jebote, Djukic nema ni jedan remi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
IZ KANCELARIJE SE VIDI BOLjE?

Nenad Bjeković opet pred dilemom uoči svetkovine.
Partizan je za mene svetinja, porodica i Partizan. Da li ću sad
otići u ložu, ili ostati u nekoj od prostorija na stadionu, videćemo

Samo nebo zna koliko on voli Partizan. I voleće ga uvek, dok hoda, dok misli... Godinama je nosio crno-beli dres, bio je i trener sastava iz Humske, godinama je i direktorovao na stadionu pored Vojne gimnazije. Ceo život posvetio je Nenad Bjekobvić onome što nema cenu, a zove se – Partizan.

- Valjda to niko ne može da mi zameri – kaže Bjeković.

Emocije naviru, Nenad se i ne trudi da ih obuzda...

- Partizan je za mene svetinja. Porodica i Partizan. U istu ravan, pa ipak, zašto bih to nekome dokazivao, stavljao do znanja? Živim svoj život, živeću ga i dalje, ponosno, pre svega, s Partizanom u srcu. I radovaću se svakom uspehu Partizana, navijati iz sve snage...

Derbi je na pragu, onaj prethodni u Humskoj niste hteli da gledate, plašeći se da srce ne iskoči?

- Da li ću sad otići u ložu, ili ostati u nekoj od prostorija na stadionu? Možda je pametnije da se zatvorim u kancelariji? Bežim od radio-prenosa. Ranije se znalo: niko nije smeo da me pozove u vreme Derbija na Marakani – poznato je da tamo nisam odlazio – pa kada se oglasi telefon znam da se nešto lepo dogodilo, da je Partizan zatresao mrežu. Pokušao sam istu praksu da uspostavim i na našem stadionu, koliko će me i da li će me uopšte više držati...

Rezultati i igra Partizana mogli bi da vas vrate i na Derbi, ekipa obećava?

- Čast je i privilegija učestvovati u Derbiju, od toga bi trebalo da se pođe, da svakom igraču bude jasno. A što se favorita tiče, da, poznat je, ali na desetine puta se dosad dogodilo da plasman i forma ne znače mnogo u ovakvim utakmicama, opuštanje se kažnjava... Zato, pamet u glavu!

Šta još savetujete?

- Kratko i jasno: da pobedimo! - nasmejao se Bjeković.

Možete li?

- Nego šta! Nemojte da me pitate za prognozu rezultata, ne važim baš za dobrog prognozera.

Derbi je rađao igrače i junake, a vi nikada niste nekoga posebno uzdizali, svi su vam uvek bili jednaki?

- Samo da su crno-beli, samo da su „grobari“ i svi su dobri. Umem da podviknem tokom meča, da ih iskritikujem zbog nekog lošeg poteza, a posle minut-dva da ih dignem u zvezde i konstatujem da su čudo, da nema boljih u Evropi, pa bi neko ko to čuje na tribinama mogao da zapita: „Da li je ovaj čovek normalan?“ Šta ću, takav sam, što je najvažnije: nikada zlonameran – zaključio je Nenad Bjeković.

GOLOVI

NE ZABORAVLjAM

SAŠU ILIĆA

Bjeković je u igračkim danima više tugovao nego što se radovao u susretima sa Crvenom zvezdom, ko bi još da pamti poraze...

- U najlepšem sećanju ostaće mi utakmica na Zvezdinom stadionu, okončana trijumfom Partizana – 2:1. Postigao sam dva gola, odlučujući u poslednjim sekundama... Izdvajam ih, kao i onaj Ilićev u finalu kupa – naglasio je Bjeković.

Спорт
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 20:31:59 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6710
Citat
Samo nebo zna koliko on voli Partizan. I voleće ga uvek, dok hoda, dok misli... Godinama je nosio crno-beli dres, bio je i trener sastava iz Humske, godinama je i direktorovao na stadionu pored Vojne gimnazije. Ceo život posvetio je Nenad Bjekobvić onome što nema cenu, a zove se – Partizan.

I nebo zna,i Bjeka zna koliko puta je pokrao Partizan.Molitva kao zar na glodarskim usnama... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Zar nema nista zanimljivo na vasoj temi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na neki nacin mi je zao ovo Bjekovica i mislim da nije posteno poistovecivati njegov i rad onog zecevica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Pa pazi, zasrao jeste, i to dosta, ali nam je kao trener i igrac bio odlican.

A i ruku dajem da je Grobarcina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

A i ruku dajem da je Grobarcina.

onda mi ga nije zao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung D900
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Н.У.С.К.Н.В.П.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava Борча Центар 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
HTC Tatoo
U Partizanu i FSS došli na ideju da iskusni Brazilac obuče dres „orlova“

Žuka za Srbiju!

Imam već 28 godina i sigurno bi mi prijalo da postanem reprezentativac, rekao je „crno-beli karioka“

„Samba“ na Terazijama! Direktno iz prostorija Fudbalskog saveza Srbije. Za sada je zvuk tih i melodičan, ali kako vreme bude odmicalo verovatno će se melodija sa Kopakabane čuti još jače. Poznate zvukove pevušiće, niko drugi nego „čelični čovek“ iz Humske - Antonelo Julijano Roberto Žuka(2. Po priči fudbalske čaršije, bombarder iz brazilske „varošice“ Fasa Fundo posle osam zvaničnih mečeva zapao je za oko čelnicima FS Srbije, koji su voljni da „karioki“ pomognu da dobije srpsko državljanstvo i da nekadašnji igrač Botafoga obuče crveni dres sa orlom na grudima.
Ideja da Žuka dođe među „orlove“ stigla je iz tabora „crno-belih“. Oduševljeni poslodavci „veznjaka“ Partizana u neformalnim razgovorima „stavili“ su Žuku na Klementoov spisak. Iz sjajne šale rodila se ideja, tako da ne treba čuditi ako večito nasmejani Brazilac „preko veze“ stigne do naše pasoške isprave.
Direktor reprezentativnih selekcija Zoran Bata Mirković nije želeo da potvrdi Glasovo saznanje, ali...
- Nisam čuo za takvu priču, ali to ne znači da Žuka nije interesantan igrač - rekao nam je ljubazni Mirković.
Brazilski internacionalac koji je oduševio sve u Partizanu profesionalnošću i ljudskim kvalitetima, stidljivo je saslušao predlog i u opuštenom razgovoru najavio da bi bio voljan da otpeva našu himnu.
- Imam već 28 godina i sigurno bi mi prijalo da postanem reprezentativac - rekao je uz osmeh Žuka u nezvaničnom razgovoru sa saigračima.
Dolazak Žuke nije usamljeni slučaj da naš savez „skenira“ internacionalce. U kratkotrajnim ružičastim danima „crno - bele“ karijere Pjera Boje, razmišljalo se da Kamerunac „postane Srbin“ ali posle promašenog penala protiv Artmedije i golgeterskog posta od godinu i po dana odustalo se od ideje.
Da dolazak stranaca u reprezentaciju „druge domovine“ nije bauk dokaz je Eduardo De Silva, koji je oslonac reprezentacije Hrvatske, fantastični Brazilac Deko koji brani boje Portugalije, „Poljak“ crne puti Olisadebe...
IP sačuvana
social share
ЗОРАН ВУЈОВИЋ-ВУЈКЕ 1988-2008

Не заборави никад, да цео живот ми смо провели с'тобом, и нашу верност према теби, доказивали из дана у дан! Знај да на овоме свету, не постоји нико ко ће да спречи, да са Југа се ори, Партизане волим те ја!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 703 704 706 707 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.