2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 260206 puta)
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
HTC WildFire
Ok, u pravu si,  ali meni se opet ne svidja sto on odlazi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Ne znam.
Ako Reber misli da nije potreban neka je otisao, bolje da se odgovornost da Reberu nego da Vukcevic bude glavni igrac u ekipi.
Sta hocu da kazem.

Vukcevic je lider te ekipe a Reberu se ne svidja njegova igra. Bolje je prodati Vukcevica i dati Reberu odresene ruke oko sastavljanja tima nego se muciti ovako i ostati be odlicnog trenera pa dovodite neke Vermezovice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
HTC WildFire
Sa tim se potpuno slazem, dakle za Partizan ovaj odlazak moze biti koristan ako se dobijeni novac ili njegov dobar deo stavi na raspolaganje Reberu a on  nabavi ono sto mu treba. Mislim da Reber moze da napravi sjajnu ekipu, trenutno nezadovoljstvo navijaca primorava rukovodstvo kluba da se ne mesa u sastavljanje ekipe i to je ono zbog cega Reber vec nije pobegao u Bundesligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
HTC WildFire
Meni se ne svidja sto Vukcevic odlazi ne iz ugla Partizana vec zbog njega jer mislim da je Rusija isuvise "hladna" za mlade strance kao sto ce on biti. Oni ulazu mnogo para ali nemaju tradiciju i organizaciju a traze velike rezultate.
To ne ide.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Trener Partizana Reber o odlasku Vukčevića
Napraviću novog Simona

Seriju pobeda Partizana u poslednje četiri utakmice u zapećak je bacila vest da će Simon Vukčević napustiti Humsku i preseliti se u moskovski Saturn. Trener šampiona SCG Jirgen Reber tvrdi da su u stručnom štabu bili spremni na ovakav razvoj situacije.

- Odlazak Simona Vukčevića iz Partizana mi je uvek bio u podsvesti. Znao sam da je još letos bilo ponuda za njega, tako da kada sam čuo da je njegov odlazak izvesan, nisam bio iznenađen - kaže Reber, ističući da je, kada je dolazio u Beograd, znao politiku kluba.

- Ovaj transfer je veoma značajan za Partizan. Klub živi od prodaje mladih igrača, i to sam znao. Crno-beli su napravili odličan sportski centar u Zemunu, tako da su stvoreni uslovi za odličan rad i napredak mladih igrača.

Kada je napuštao Partizan, Lotar Mateus je kao najbitniji razlog za odlazak naveo prodaju igrača.

- Nemam nameru da odem zato što se prodaju igrači. Dok je Mateus bio trener, to je bila sasvim drugačija ekipa. Kao što sam rekao, moj posao je da od mladih igrača napravim nove zvezde od čijih će transfera klub moći da živi - tvrdi Reber.

Ostaje pitanje da li u Humskoj postoje adekvatne zamene za najperspektivnijeg fudbalera SCG.

- Treba još da razgovaram sa direktorom Nenadom Bjekovićem, ali Partizan ima dovoljno mladih igrača koji mogu da igraju na mestu na kom je i Simon Vukčević. Na meni kao treneru je da ih što bolje spremim kako bi brže sazreli i pružili svoj maksimum. U poslednja dva meča videlo se da mladi Ivan Smiljanić može da pruži jako dobre partije. Takođe, tu su i iskusniji fudbaleri, kao Saveljić, Đorđević, Bajić... Od njih očekujem da kroz razgovore, svojim savetima, utiču na mlade da što brže napreduju.

Što se tiče pojačanja iz inostranstva, Reber misli da su malo verovatna.

- Ne verujem da, na primer u Nemačkoj, postoje igrači koji bi u svemu odgovarali Partizanu. Treba da se oslonimo na našu školu i na ove prostore. U našem okruženju ima jako talentovanih igrača i tu najpre treba videti ko ima kvaliteta da dođe u Partizan - dodao je nemački stručnjak.

www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iz ovoga indirektno znamo da nece biti bombasticnih pojacanja na zimu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
Dovešće oni nekog iz naše lige.
S'druge strane podržavam trenera da kali mlade igrače. Ionako su '87 i '88 godišta najtalentovanije u istoriji Partizana, pa možda i bude nešto od njih.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Napraviti novog simona Smiley
Onakvog bika (to nije uvreda, to je opis, i vijeri je bik) trea bre i naraniti i odgojiti... nije to tako lako...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
vidim gleda se malo u tudji tanjir.
ne bojte se cigancici,i ove godine je titula nasa.a pojacanja ce biti,i to zvucnih.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
U Partizanu nisu iznenađeni Zvezdinim kiksom koji im je uvećao šanse u borbi za titulu prvaka

ĐORĐEVIĆ: Komšije, hvala vam

Koliko je pogodak Kizita obradovao navijače Vojvodine, toliko je radosti doneo igračima Partizana. Pobeda "lala" prepolovila je njihov zaostatak za komšijama na podnošljiva tri boda, pa sada u klubu iz Humske sa još više vere u konačan uspeh nastavljaju započetu misiju odbrane šampionske titule.

- S obzirom na evidentan pad u Zvezdinoj igri, računali smo da bi komšije u Novom Sadu mogle da ostanu bez dva boda, ali ispalo je još bolje. Iskreno im se zahvaljujemo na pomoći. Ni kada je razlika u bodovima bila veća, nas tresla rezultatska, igračka i psihološka kriza, a svi redom otpisivali, nismo odustajali od odbrane titule. Sada, pošto nas je rival vratio u "život", sa još više optimizma gledamo u nastavak trke za najvažniji domaći trofej. Forma nam je u usponu, imamo kvalitetniji tim od Zvezde, sledeći derbi se igra na našem stadionu ... potrudićemo se da maksimalno iskoristimo njene kikseve, a sigurni smo da će ih još biti - iskreno će defanzivac crno-belih Nenad Đorđević.

Kolo sreće se okreće, na suprotnoj strani Topčiderskog brda računaju da biste se mogli "okliznuti" na nekom od tri predstojeća gostovanja klubovima koji se bore za superligaški opstanak?

- Bogami, neće nam biti lako. Pre svega u Podgorici, a onda i u Bijelom Polju i Smederevu, jer se sva tri naša rivala nalaze u katastrofalnoj situaciji. Preko su im potrebni bodovi za beg iz opasne zone, pa će sigurno dati sve od sebe da u duelu sa nama iskoriste prednost domaćeg terena i višak adrenalina uobičajen za mečeve sa favoritima, kao što smo mi. Partizan je, međutim, Partizan, sumnjam da smo u stanju vratiti se korak unazad.

Neki pomaci u igri su već vidljivi, ali trener Reber se ne zadovoljava postignutim. I dalje misli da ima više razloga za kritike nego za pohvale?

- Uvek treba znati istinu, ma kako ona bolela. Bolje da nam u lice kaže šta ne valja i šta nam zamera nego da ide unaokolo i ogovara. Trebalo nam je vremena da se naviknemo na njegovu zapadnjačku otvorenost, ali svakim danom smo sve svesniji njegovih stručnih i ljudskih kvaliteta. Ne želim da zvučim ulizivački, ali Reberovo dovođenje je bilo pravi izbor. Nemac ima neophodno znanje, iskustvo, autoritet, neverovatno je radan, sposoban da drži disciplinu u ekipi, čega nam je nedostajalo na kraju Vermezovićevog mandata, ne mari za prethodne zasluge, dobar je psiholog i pedagog. Neke stvari smo već popravili, ali trebaju nam jedne pune, zajedničke pripreme da bismo dostigli evropski nivo fizičke, taktičke i tehničke spremnosti. Prolećni deo sezone će sigurno doneti jedan novi, bolji Partizan.

Nemac često eksperimentiše sa mestima u timu. Vi ste, recimo, stalno na relaciji štoper-desni bek?

- Ostajem pri tvrdnji da sam najbolji i najkorisniji na poziciji štopera, ali profesionalac sam i dužnost mi je da igram gde god trener zamisli. U napad, u napad... Najbitnije je da igram u kontinuitetu. Reber mi je vraćanjem u tim vratio samopouzdanje, poljuljano gubitkom mesta startera - kaže Đorđević.

Izovr: Danas
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.