2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 260134 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To i ja kazem. Rusi dobro placaju, zasto ne iskoristiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kaži A !!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3245
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
HTC WildFire
Ja mislim da je to blef, tj. objava da je Simon na prodaju i da imaju ponudu a sada se ceka neka bolje resenje.
Ne znam zasto ide jer mislim da bi najbolje napredovao uz Rebera ali ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5110
Vest da je Simon Vukčević, jedan od najperspektivnijih fudbalera Partizana, potpisao ugovor sa ruskim Saturnom odjeknula je juče kao grom. Mladi reprezentativac SCG bi navodno, po dogovoru koji je napravljen u sredu u Parizu, trebalo da odigra mečeve do kraja jeseni u crno-belom dresu, a zatim bi se pridružio novim klupskim drugovima jer rusko prvenstvo počinje u martu. Sam Vukčević juče nije imao mnogo toga da kaže na ovu temu.

- Iskreno, vi ste dvadeset peti koji me je pitao o transferu u Rusiju, a ja nemam pojma o čemu se radi. Čuo sam za planetu Saturn! Šalim se, naravno, znam i za pomenuti klub, ali zaista ne znam ništa o odlasku tamo.

Da li biste kao mladi reprezentativac SCG i povremeni član A selekcije otišli u Rusiju i jedanaestoplasiranu ekipu nedavno završenog prvenstva?

- Ma otišao bih, zašto da ne!? Rekao sam svoje uslove pod kojima bih napustio Partizan, sve sam prepustio ljudima iz kluba i ako bi se postigao dogovor na zadovoljstvo svih strana, otišao bih - završio je Vukčević.

S druge strane, stav rukovodstva Partizana u kratkim crtama izneo je portparol Marko Vjetrović.

- Partizan ima četiri konkretne ponude za Vukčevića, ali u ovom trenutku ne bih otkrivao o kojim klubovima se radi. Stav rukovodstva je da u slučaju ponude koja zadovoljava obe strane, klub ne pravi nikakve smetnje bilo kom igraču da napusti Humsku.

Saznaje se da je jedna od cetiri pomenute ponude Saturnova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
E blago njemu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
VUKČEVIĆ PRELAZI U RUSKI SATURN!

Delegacija Partizana se u sredu u Parizu dogovorila sa Rusima, vezni igrač crno-belih potpisaće već na zimu petogodišnji ugovor
Mladi prvotimac Partizana Simon Vukčević karijeru će nastaviti u ruskom prvoligašu Saturnu iz grada Ramenskoj (moskovska oblast), i to već u zimskom prelaznom roku. Kako Kurir saznaje iz veoma pouzdanih izvora, dogovor je postignut u sredu, a crno-beli će od ovog transfera zaraditi popriličnu svotu.

- Simon je praktično već 99,9 odsto igrač Saturna. On je trebalo da u četvrtak otputuje u Moskvu kako bi potpisao ugovor, ali se to nije desilo. Koliko znam, Partizan će za njega uzeti velike pare, ali nije poznato koja je suma u pitanju - navodi izvor Kurira.

Delegacija aktuelnog prvaka SCG boravila je u sredu u Parizu, gde su predstavnici dva kluba obavili završne razgovore. Vezni igrač crno-belih trebalo bi da potpiše petogodišnji ugovor sa Rusima, ali će do kraja jesenjeg dela prvenstva igrati za Partizan. Vukčević bi trebalo da se priključi novom klubu posle Nove godine, pošto prvenstvo u Rusiji počinje sredinom marta.

Međutim, sam fudbaler je novinarima beogradskih medija demantovao da zna bilo šta o ovome:
- Ne znam ništa o tome. Pitajte ljude iz uprave, oni možda znaju nešto više, ali ja ništa nisam potpisao. O Saturnu ne znam ništa, ali ako je ponuda dobra otišao bih u Rusiju, zašto da ne.

Na pokušaj Kurira da od mladog reprezentativca dobije potpuniju informaciju, dobili smo sledeći odgovor:
- Ne znam ništa, imam drugu liniju...

Direktor crno-belih Nenad Bjeković takođe nije želeo da potvrdi informaciju koju su u petak preneli i neki elektronski mediji:
- Ne mogu to da potvrdim. Simon još nije potpisao ni za koga i ne znam odakle se pojavila ta informacija. Vodimo pregovore sa Saturnom, ali postoje još dva, tri kluba koja su zainteresovana za njega. Ukoliko i mi i Simon budemo zadovoljni ponuđenim uslovima, sklopićemo ugovor.

Kurir
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
www.novosti.co.yu

Partizanu 3.500.000
Simonu 500.000 evra!

V. T., 26. novembar 2005

POTVRDE stižu sa svih strana, izuzev iz Partizana. Simon Vukčević će od marta sledeće godine, kada počinje šampionat Rusije, biti igrač Saturna iz Moskovske regije. Tačne detalje ugovora znaju samo tri strane, ali nezvanično tri i po miliona evra je cifra koju će Rusi isplatiti Partizanu kao obeštećenje, dok će Vukčević po sezoni dobijati 500.000 evra. Ugovor je na tri plus dve godine.
- Ako su se klubovi dogovorili, ja nemam ništa protiv da pređem u Saturn - rekao je Vukčević čim se pojavila vest i tako samo potvrdio da je počeo da pakuje kofere za Rusiju.
Informacija o prelasku našeg mladog reprezentativca pojavila se juče i na zvaničnom internet sajtu Saturna: "Vezista Partizana Simon Vukčević (19) blizu je potpisivanja ugovora sa primoskovskim klubom "
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Je*ote,pa vi niste normalni,majke mi! Pa opet ce one tri lopine da uzmu pare,a Partizan ce da dobije ku*ac,kao i svaki put kad dobijemo neke vece pare od transfera... Na stranu sto ima 19 godina... Oni se sa nama zajebavaju   Smile
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Pa što ih već jednom ne isterate! Nemate bre vi herca za to!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zato sto je njih na jako tesko isterati,velika je to mafija,imaju veze svugde,ali bas svugde,a ako navijaci ne daj boze krenu da koriste silu,sve ce novine NARAVNO da pisu sranja o navijacima tipa huligani,pijani,drogirani,isfrustrirani... Tako da sigurno to ne moze da se zavrsi tako lako,drzace oni pozicije dok god mogu
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemate bre vi herca za to!

A da cujem sta bi ti konkretno uradio da si na nasem mestu,posto mi nemamo herca?
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.