2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 260216 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iz ovoga indirektno znamo da nece biti bombasticnih pojacanja na zimu.
vidim gleda se malo u tudji tanjir.
ne bojte se cigancici,i ove godine je titula nasa.a pojacanja ce biti,i to zvucnih.

Kad smo vec kod gledanja u tudj tanjir, ti imas vise poruka pod nas nego mnogo Zvezdasa... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 18
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
SonyEricsson k700i
Nisam siguran da se Partizan mnogo pita u slucaju Vukcevica!
Poznato je da na njega sva prava polaze g.Bozovic,tako da.....Partizan i kad ne bi hteo da ga proda - morao bi ako ovaj ne zeli vise da igra za doticni klub!
U ovom slucaju i Vukcevic i uprava i navijaci se slazu u jednom - Partizan bez Vukcevica u narednom periodu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
Iz ovoga indirektno znamo da nece biti bombasticnih pojacanja na zimu.
vidim gleda se malo u tudji tanjir.
ne bojte se cigancici,i ove godine je titula nasa.a pojacanja ce biti,i to zvucnih.

Kad smo vec kod gledanja u tudj tanjir, ti imas vise poruka pod nas nego mnogo Zvezdasa... Smiley
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
umesto sto se proseravate ,bolje dodjite sutra u halu pionir na tekmu sa ulkerom...
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson p900
bio sam sinoc i bilo je velicanstveno.posle ove tekme ruku dajem da idemo dalje.najvaznije je da se el grande miloje vratio.loncar konacno krenuo,jedino mi tripkovic ide na k....c.mislim da je mali poleteo vise nego sto treba.gledam sinoc na sos-u kako pljuju brauna.covek je likcina,zna kosarku bre.istina je da nam treba jos jedan plej,ali dule ce ga vec iskopati negde.
jos samo da razvalimo cigansture,pa kako nam bude.
samo napred partizane !!!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tesko da idemo dalje,al daj boze da tako bude... navijanje nesto slabije nego na ranijim tekmama,ali sasvim OK.Hala poluprazna,samo je kop bio skroz pun kao i uvek  Smile.Neznam sta je sa publikom,cim je Partizanu lose krenulo,oni svi kuci ostali  Smile
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
I oni svi igraju za FK? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

Na basket Nadj redovno dolazi,a za ostale pojma nemam
IP sačuvana
social share
on je ponos grada mog...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Milan Smiljanić junak nove Partizanove pobede u Podgorici

Samo tri prvenstvene utakmice u dresu Partizana bile su dovoljne mladom vezisti Milanu Smiljaniću da skrene pažnju domaće fudbalske javnosti na sebe. Golom u Podgorici doneo je tri boda crno-belima, ali i potvrdio da tim iz Humske ima najbolju fudbalsku školu u zemlji. Tek što je generacija predvođena Simonom Vukčevićem i Nemanjom Rnićem krenula da se zahuktava, nove Partizanove bebe počele su da preuzimaju stvar u svoje ruke.

- Fenomenalan je osećaj kada ste strelac pobedonosnog gola. Očekivao sam trijumf, ali nisam mislio da ću ja biti strelac. Posle utakmice rekao sam Simonu Vukčeviću u šali da sam ga ovim golom ispratio u Saturn, a on mi je odgovorio da mi je za oproštaj asistirao - kaže Milan Smiljanić, koji je još na meču protiv Rada pre dve nedelje odigrao zrelo kao da ima bar nekoliko sezona u prvom timu iza sebe.

- U Partizanu sam deset godina i znam kako se igra. Još od prvih koraka u crno-belom dresu stvara se pobednički mentalitet. Pored toga, tu su i moji saigrači iz mlađih kategorija uz koje je mnogo lakše. Naravno, imamo i veliku podršku od starijih saigrača koji nam savetima i iskustvom pomažu da se što lakše uklopimo.

Najveću pomoć u timu Smiljanić ima od Alberta Nađa sa kojim igra na poziciji zadnjeg veznog.

- Nađ mi je protiv Budućnosti savetovao da idem više napred. Tu su još Bajić i Saveljić koji igraju iza mene i ulivaju dodatnu sigurnost. Bajić je igrao na mojoj poziciji i dao mi je nekoliko saveta, a Saveljić je iskusan fudbaler i fenomenalan čovek, uvek spreman da pomogne.

Debi kod trenera Jirgena Rebera na kup utakmici protiv Timoka nije bio najsjajniji.

- Trener Reber je pre utakmice sa Timokom razgovarao sa mnom. Rekao mi je da nema nikog za poziciju desnog beka i pitao me je da li ja mogu da odigram na tom mestu. Rekao sam da ću se potruditi i videli ste kako je ispalo. Posle meča Reber mi je rekao da nisam bio loš, ali da je moje mesto ipak u veznom redu i da će mi dati šansu. I pored toga što sam očekivao da zaigram u startnoj postavi, nisam verovao da će sve da se desi tako brzo.

Veliki uticaj na mladog fudbalera crno-belih imao je i otac Branko Smiljanić, koji se bavi trenerskim poslom, a koji je takođe nosio dres Partizana.

- Moj otac je imao veliki uticaj da počnem da se bavim fudbalom. Mnogo mi pomažu njegovi saveti, naročito oko života van terena, noćnih izlazaka... - kaže Smiljanić.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K800i
www.blic.co.yu
Askoli traži Alberta Nađa

Odlazak Simona Vukčevića u moskovski Saturn otvorio je prelazni rok u Partizanu, a uskoro bi njegovim putem mogao da krene i kolega iz veznog reda Albert Nađ. Kapiten Partizana bi ove zime crno-beli dres Partizana mogao da zameni crno-belim dresom Askolija, člana italijanske serije A. Iskusni prvotimac šampiona SCG, koji je dobrim partijama ponovo stigao do reprezentativnog dresa, bi se tako ove zime preselio na Apenine. Kako nezvanično saznajemo, zadnji vezni Partizana bi primao oko 400.000 evra po sezoni, u timu u kojem je pre više od deset godina igrao Bora Cvetković, sadašnji pomoćni trener Crvene zvezde. Trener Jirgen Reber je već naveo da će neki iskusniji prvotimci napustiti Humsku i da je zato počeo da pruža priliku mlađim fudbalerima kao što su Milan Lola Smiljanić, braća Marinković i Miralem Sulejmani, a tu je i Stefan Babović koji iza sebe već ima prvoligašku sezonu. Bilo je nekih najava da bi i Babović mogao ove zime da promeni sredinu zbog lične afirmacije i veće minutaže i preseli se na Staru Karaburmu u redove OFK Beograda.

- Ne znam ništa o mom prelasku u OFK Beograd. Očekujem da već sutra u Bijelom Polju budem u startnoj postavi i nadam se da ću u prolećnom delu imati više prilike da se dokažem treneru Reberu. Ne kažem da je nemoguće da odem ove zime, ali u Partizanu sam deset godina i moja je želja da i u narednom periodu ostanem u Humskoj - kaže Babović.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 776
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.