2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400826 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah hohohohohhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koe zlo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
Čudno da dođeš uvek da diskutuješ samo kad Partizan izgubi.

...nikad se nisi setio da dođeš na ovu (ili zvezdiu temu nebitno) kada izgubite npr. u basketu. Zar te teme služe samo za prozivanje? OK, ako te poraz toliko boli onda se izvinjavam.

Kao sto rekoh postujem na vasoj temi kad neko ispolji kompleks,tipa "sestra ti je kurva Igore" - ponovo kazem,nisam imao ni najmanju nameru da posle vaseg poraza bilo sta pisem na ovoj temi dok neko to nije napisao... postujem i kada je u pitanju neka diskusija,npr. u vezi derbija,da li je bio penal,da li je bio faul... Nema veze s tim da li ste vi ili mi pobedili ili izgubili... Nikad nisam napisao da cemo vas "otkinuti,razvaliti",nikad nikog nisam vredjao,ni vas,ni vase igrace... Ako kazem da je neko od vas iskompleksiran zbog pojedinih postova,onda to stvarno i mislim i obrazlozim zasto... nikad ne vredjam...

uvek sam vam (na ovoj temi) čestitao pobede u fudbalu čak i kad nisam zadovljan kako ste došli do njih...

Izvini,ali ovo od mene ne ocekuj... Prosto,ljudi se razlikuju... Meni nikad nece biti drago zbog vaseg uspeha u Evropi,i uvek ce mi biti drago da ispadnete... To je po meni potpuno normalno...Ne mogu da budem nastran i protivprirodno bludan da navijam i radujem se uspesima najveceg rivala,nikad i nigde... Ali to ne znaci da sam iskompleksiran i da sam sinoc pratio mec i zdusno bodrio Taukeramiku... Daleko od toga... Ali naravno da mi je drago da ste izgubili... Verujem da me pravi navijaci razumeju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
uvek ce mi biti drago da ispadnete...Ali naravno da mi je drago da ste izgubili

Super...sad si hepi... komsiji crkla krava...
malo pre na sosu citam poruku: "KKCZ u F4 kroz lik Igora Rakocevica"... sta reci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Evo da ti ja nesto kazem.
Boli me tuki za Partizn,nikad nisam navijao...(ni kada su mnogo zbog vaseg ucesca u Evro kupovima) za vas...
Niti vas gledam i pratim,sasvim mi je sve jedno gubite li ili dobijate.. Smile

Koliko neko treba da bude mentalan pa da ovo napise na temi o Partizanu...  Smile
Bart Simpson kompleks - "vidite meee!!!"  Smile Smile Smile

Ne zna se samo ko je gori od tebe i ovog jadnichka sto ne prestaje da spominje guzu...  Smile Smile Smile

uvek sam vam (na ovoj temi) čestitao pobede u fudbalu čak i kad nisam zadovljan kako ste došli do njih...

Izvini,ali ovo od mene ne ocekuj... Prosto,ljudi se razlikuju... Meni nikad nece biti drago zbog vaseg uspeha u Evropi,i uvek ce mi biti drago da ispadnete... To je po meni potpuno normalno...Ne mogu da budem nastran i protivprirodno bludan da navijam i radujem se uspesima najveceg rivala,nikad i nigde... Ali to ne znaci da sam iskompleksiran...

Ne, to samo znaci da si mali jadni Srbin koji je procitao jednu knjigu u svom zivotu. Ali ne do kraja.  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 23:18:01 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
to samo znaci da si mali jadni Srbin koji je procitao jednu knjigu u svom zivotu. Ali ne do kraja.  Smile Smile Smile

O tome pricam... vecina vas ne ume da napise nista konstruktivno,nista normalno,samo vredjanja...

Jel ti volis kad Zvezda pobedi nekog u Evropi? Da li volis ili ne volis to je tvoja stvar,ja tebe zbog toga necu vredjati...
Ja volim da partizan izgubi u Evropi,kao i ogromna vecina navijaca Zvezde...ponavljam-navijaca! I to otvoreno kazem. Sto ti imas problem s tim? To je moje pravo. Sto je to razlog da ti licno mene vredjas?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Koliko neko treba da bude mentalan pa da ovo napise na temi o Partizanu...  
Bart Simpson kompleks - "vidite meee!!!"    

Ne zna se samo ko je gori od tebe i ovog jadnichka sto ne prestaje da spominje guzu...  

Sto upadas u pricu kad neznas dje ti je guzica a dje glava.? I kad neznas o cemu je bila prica...

Debilu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Dobro nećemo više o Rakočeviću, jer je on toliko nebitan lik pogotovu za nas Grobare...

Za sve je kriv dzoni što je postovao onu njegovu izjavu na engleskom  Smile

Da nije dao onako debilnu izjavu u vezi sinoćne atmosfere verujem da niko ne bi pomenuo nj njega, a kamoli njegovu sestru...
Jbg mnogi su se iznervirali juče zbog poraza i to je to...uvek Ima pojedinaca koji će tako nešto napisati...

Vređali su i oni ženu Tomaševića...Šta je njegova žena kriva što je on prešao u Partizan? Tako možemo u krug...
Uvek će toga biti jer je neverovatna mržnja između nas i njih  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
dzux smiri se da te nebanujem,pogotovo sahmatom u tri poteza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Citat
Za sve je kriv dzoni što je postovao onu njegovu izjavu na engleskom

Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Ajde bre tisina vise smarate. . .  Smile

Gledajte Zonu Press  Smile  Smile

edit . . jbt zamislite kolko ce Pekovic da dominira kad bude bio u Pao . . . Sudjenje ce mu biti posteno ,imace zamenu . . Pa terorisace sve po evropi . . jos u tandemu sa batistom auuuuu  Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 23:50:55 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.