2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400825 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Iskreno puca mi tuki za Partizan,gledam vase utakmice samo kad sam sa drustvom,jer ima Grobara medju njima.. Smile

Nisam ni mislo na tebe, kao ni na sarmu, već na one koji doalze na forum samo kad Zvzeda pobedi ili Partizan izgubi, a pritom ima stav da nema veze što ste vi prsotine u basketu, važno je punjenje Grobara  Smile

Ja vam uvijek cestitam.
Malo vas bocnem,ali to je vise sala...
Ma to su indijanci,... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
pogledaj alenov potpis  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
jel ono ove godine 7 uzastopna titula ?? mislim da vam je anus toliko sirok da ga i ne osecate vishe Smile

Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
Nisam ni mislo na tebe, kao ni na sarmu, već na one koji doalze na forum samo kad Zvzeda pobedi ili Partizan izgubi, a pritom ima stav da nema veze što ste vi prsotine u basketu, važno je punjenje Grobara  Smile

Predpostavljam da si mislio na mene? To sto smo mi prsotine u basketu je moj (nas) problem,o kome cu da diskutujem s kim ja zelim,a to sto volim kad vas nasi bivsi igraci "pune" je moje pravo... Koje nema veze sa kompleksom... rekao sam generalno,u bilo kom sportu... Eto,voleo sam i kako vas je Deki svojevrmeno punio u fudbalu kad god je naisao na vas,skoro u svakom derbiju,a posle i sa Laciom...steta sto jos vise nije imao prilike... Sad ces jos reci da je to zato sto i u fudbalu imam kompleks?  Smile

Inace ne dolazim posle meceva da provociram,ako si primetio,obicno reagujem kad neko od vas ispolji komlekse... Nisam sinoc kad ste izgubili dosao na temu da provociram i da pricam o Rakocevicu. Ali ako danas neko moze da napise "sestra ti je kurva Igore",zasto ja ne mogu da napisem da volim da vas puni?

Mogao je Rakočević da nam da i 30 koševa po utakmici, to ništa ne menja da je on pičketina kao i Gurović koji nam je isto davao po 30 i više poena... i šta je imao od toga?

Opet se vracamo na pocetak... Ja imam pravo da volim da vas neki igrac puni... Dal je on ili ja imao nesto od toga,ili da li ce recimo Zvezda jos 50 godina ostati bez titule u basketu nema ama bas nikakve veze sa tim sto sam ja napisao... Uvek cu da volim takve igrace...

I zašto vas toliko iritira kad kažemo da je on pička?
Mene zaista ne iritira,vase je pravo da nazivate kako koga hocete... Kao sto je moje pravo da volim kad vas Igor puni godinama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
15 poena je tebi punjenje?  Smile Smile Smile

i on nije dao tih 15 poena Grobarima nego Partizanu Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
15 po 15 po 15 ... a,koliko sam cuo,sinoc je dao neke presudne?

i on nije dao tih 15 poena Grobarima nego Partizanu Smile

To i kazem,vama  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
sudije su dale presudne odluke da je bilo posteno sudjenje taj isti Igor bi mogao samo da prdi posto nista drugo ne zna Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
Bas mi je krivo kad vidim  koliko su nekima spanski Katolici drazi od Srba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Kakvi ste ja ne verujem . . ko decurlija. . . idite saljite poruke na SOS. . .

Citat
Tako je! Ko zna zna... Cestitke Igoru za punjene partizana... uvek je to znao... i kad smo bili gori od vas,i kad smo bili bolji,i kad smo bili sampioni,i kad smo ispadali iz lige... uvek vas je punio... neke stvari se,srecom,nikada nece promeniti  Smile
Haha ljudi srećni zbog Rakočevića... Ne mogu da verujem... Ali dobro... Kompleksi...  Smile Smile Smile  Kad smo bili bolji od vas...  Smile Smile Smile Davno to beše... Ovi mladji se i ne sećaju... Ti si malo stariji pa pamtiš...

Ljudi pa vi ste krenuli da prskate po Rakocu . . . I to ne kulturno vec "sestra ti je qrva" . . . Pa se onda da lako zakljuciti da su to teeeski komleksi . . . Sto niste kenjali za sisu splitera ili pridjionija . . nego za Rakoca??? E pa i treba da vas trpa . . .

Ja se juce poserem po sudjenju i onda doleti Tribiani i odma u usta uzme sudjenje u nasem fudbalu  Smile . . . Kompleksi . . .

Partizan stigao do ovde i umesto da se radujete vi se glupirate ovde sa Rakocem i poredjenjem sa fudbalom . . . Iako pretpostavljam da je vecina Zvezdasa zelela da Partizan prodje u f4. . . . Doduse govorim u svoje ime. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
sudije su dale presudne odluke da je bilo posteno sudjenje taj isti Igor bi mogao samo da prdi posto nista drugo ne zna Smile
Zaista nisam pratio mec... Ali onda mora da su sudije uticale na rezultat u sva tri meca,jer koliko sam primetio on vam je u svakom dao 15-ak poena?

Zaboravio sam ovo da primetim  Smile

Pa klasicna ciganska pi**kica - bitno da se umochi, a posle moze i u sopstvenu guzu...  Smile Smile Smile
mislim da vam je anus toliko sirok da ga i ne osecate vishe Smile
Igor bi mogao samo da prdi posto nista drugo ne zna Smile

To su vasi argumenti...tj. kompleksi... Nadji mi jednu moju poruku gde sam ja nekog vredjao? Ako vas vredja to "punjenje" od strane Igora,mislio sam figurativno,na punjenje vaseg kosa,nisam mogao da nadjem bolji izraz...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.