2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400749 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
dzux smiri se da te nebanujem,pogotovo sahmatom u tri poteza

Ćeraćemo se još  Smile

Smile Smile

Smile

Ajd' sad neku Gurovićevu izjavu pa da potpališ masu opet  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
dzux smiri se da te nebanujem,pogotovo sahmatom u tri poteza

Ćeraćemo se još  Smile

Smile Smile

Smile

Ajd' sad neku Gurovićevu izjavu pa da potpališ masu opet  Smile  Smile
salim se ja,naravno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Jokanović: Pobeda - korak ka tituli

Trener Partizana Slaviša Jokanović i odbrambeni fudbaler te ekipe Milan Vještica izrazili su uverenje da će uspeti da sutra pobede Vojvodinu u 25. kolu Meridijan Superlige, ali i nadu da protivnik iz Novog Sada neće igrati zatvoreno. "Sve je manje utakmica do kraja prvenstva. Interesuje nas samo pobeda u Novom Sadu, pošto bi nam ona otvorila vrata ka ostvarenju cilja, odnosno osvajanju titule šampiona u maju", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

Jokanović je ocenio da će Vojvodina pokušati da se nadigrava, a ne samo da brani svoj gol.

"Vojvodina je treća na tabeli, do pre dve nedelje je bila kandidat za titulu. Utakmica u Novom Sadu nam je, takodje, prva posle duela sa Crvenom zvezdom u prvenstvu, ali i poslednja pre novog 'večitog derbija' u Kupu... Nema, ipak, većeg motiva og onoga za šta se borimo", kazao je Janković.

Trener Partizana u Novom Sadu neće moći da računa na povredjenog Nemanju Rnića, dok bi senegalski napadač Lamin Dijara, uprkos temperaturi koju je imao, trebalo da bude u kombinaciji za sastav.

Jokanović je, inače, od 1988. do 1990. godine bio član šampionske generacije Vojvodine iz koje je prešao u Partizan.

"Vraćam se u svoj grad i igram protiv bivšeg kluba za koji me veču lepe emocije. U današnjem fudbalu, ipak, nema mesta emocijama", rekao je Jokanović.

Karijeru je u Vojvodini počeo i Milan Vještica.

"Igraću u gradu u kome sam ponikao, ali ću sa saigračima učiniti sve da dodjemo do tri boda. Verujem da Vojvodina neće igrati 'bunker', da ćemo moći da igramo protiv njih", kazao je Vještica.

Partizan je u dosadašnjem toku sezone osvojio 55 bodova, pet više od drugoplasirane Crvene zvezde. Vojvodina je sakupila 43 boda.

Duel Vojvodine i Partizana igraće se od 15.30.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
to samo znaci da si mali jadni Srbin koji je procitao jednu knjigu u svom zivotu. Ali ne do kraja.  Smile Smile Smile

O tome pricam... vecina vas ne ume da napise nista konstruktivno,nista normalno,samo vredjanja...

Sta znaci "o tome pricam"?! Pa vredjam te - poceo si da se bavis filozofijom, a nisi 2 knjige procitao u svom zivotu. Mislis da to nije za vredjanje?  Smile Smile Smile

Jel ti volis kad Zvezda pobedi nekog u Evropi? Da li volis ili ne volis to je tvoja stvar,ja tebe zbog toga necu vredjati...
Ja volim da partizan izgubi u Evropi,kao i ogromna vecina navijaca Zvezde...ponavljam-navijaca! I to otvoreno kazem. Sto ti imas problem s tim? To je moje pravo. Sto je to razlog da ti licno mene vredjas?

U pravu si. Da li se radujem ili ne - to je moja stvar. Tako i ti te svoje stvari zadrzi za sebe - zajedno sa svojom (i vecine tvojih "drugara) debilnom filozofijom. I budi navijac, niko ti to ne brani.

Sto upadas u pricu kad neznas dje ti je guzica a dje glava.? I kad neznas o cemu je bila prica...

Debilu. Smile Smile Smile

Pa znam o cemu je bila prica - moz' misliti koliko sam zivaca pogubio citajuci (sve) tvoje mentolske postove. A to sto si me nazvao debilom - od takvog coveka (coveka - cudno zvuci kad tebi uputim  Smile ) mi dodje kao kompliment.   Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Rasprava se zavrsila, dulisha ne zapocinji je ponovo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Pa znam o cemu je bila prica - moz' misliti koliko sam zivaca pogubio citajuci (sve) tvoje mentolske postove. A to sto si me nazvao debilom - od takvog coveka (coveka - cudno zvuci kad tebi uputim   ) mi dodje kao kompliment.   

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ja rekoh da je rasprava zavrsena...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
MSL: Voši nude veći novčanik pred Partizan

Najteže gostovanje lidera Meridijan Superlige Srbije u prolećnom delu sezone očekuje u subotu. Fudbaleri Partizana igraće u Novom Sadu protiv Vojvodine za očuvanje pet bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, koja će pred tv kamerama ugostiti Bežaniju.

Treneru Partizana Slaviši Jokanoviću neće biti lako, jer je na (sadašnjem) stadionu "Karađorđe", doživeo lepe fudbalske trenutke. Potom je iz Vojvodine prešao u Partizan, a ostalo je istorija...Vojvodini je mnogo dao, a u subotu će pokušati od nje da uzme. Šta drugo, nego tri boda.

Interesantno je da će to biti sudar učitelja i učenika, jer je Ivica Brzić, sadašnji strateg Vojvodine, svojevremeno trenirao Jokanovića u Vojvodini. "Voleo bih da Brzić mene nadmudri, a da Partizan odnese tri boda. Treneri mogu da utiču na rezultat, ali samo malo, sve je na igračima", kaže Jokanović.

Od svojih igrača zahteva "samo" pobedu, a pitanje motivacije za Jokanovića se uopšte ne postavlja.

"Izuzetno sam motivisan na ovom polsu koji radim i tražim od svojih igrača da budu motivisani na svakom treningu i na svakoj utakmici. Nema biranja utakmica. Bilo bi neozbiljno kad bi pali na planu motivacije. Šta će veća motivacija od onoga šta nam je cilj u maju?", glasno razmišlja trener Partizana.

On uošte nema dilemu sa kojim rezultatom, odnosno kojim ishodom želi da se završi meč u Novom Sadu, bez obzira na to što ga uspomene vežu za Vojvodinu.

"Za mene će to biti lepo popodne. Vraćam se u svoj grad, igram protiv kluba za koji sam igrao. U fudbalu emocije ipak moraju da ostanu u drugom planu, a nas interesuje samo pobeda koja nam polako otvara vrata ka prolasku u cilj u maju. Pobeda nam donosi mirnoću posle večitog derbija, ali i mirnoću uoči novog duela sa crvenom zvezdom u kupu", kaže Jokanović.

Trener Partizana upozorava da Vojvodina, iako oslabljena u odnosu na jesenas, uopšte ne igra bitno drugačije. "Do pre dve nedelje, Vojvodina je bila jedan od kandidata za titulu. Igraju dosta kvalitetno, izgubili su veliki broj utakmica rezultatom 1:0".

Partizan neće biti kompletan u Novom Sadu. Osim povređenog Nemanje Rnića, parne kartone ima Ivan Obradović. Napadač Lamin Dijara je prethodnih dana imao temperaturu, ali ga treba očekivati na terenu.

Brzić priziva reprizu jeseni, kada su Partizan i Vojvodina na Topčiderskom odigrali verovatno najlepšu utakmicu u celoj ligi ove sezone. Tada je bilo 4:4  Smile Smile Smile, a blistao je Gojko Kačar, trostruki strelac za "lale". Srećom po Partizan, u Vojvodini sada nema ni Kačara, ni Nine Pekarića, ni Ranka Despotovića...

Uoči derbija krenule su i priče da je crvena zvezda spremna da novčano nagradi fudbalere Vojvodine za eventualni uspeh protiv Partizana. Brzić tvrdi da o tome ne zna ništa, niti da je bilo ko iz zvezde kontaktirao fudbalere Vojvodine. "Ako je zvezda u večitom derbiju pripustila priliku da borbu za titulom učini zanimljivijom, ostalo je da to uradi Vojvodina", šeretski će Brzić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Brzić priziva reprizu jeseni, kada su Partizan i Vojvodina na Topčiderskom odigrali verovatno najlepšu utakmicu u celoj ligi ove sezone. Tada je bilo 4:4  Smile Smile Smile, a blistao je Gojko Kačar, trostruki strelac za "lale". Srećom po Partizan, u Vojvodini sada nema ni Kačara, ni Nine Pekarića, ni Ranka Despotovića...

(MONDO)

Mondo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Где има дима, ту има и ватре. Ово личи на циганску кухињу. О овоме се причало и пре утакмица са Борцем и са Бежанијом.

Press између осталог доноси:

Citat
ZVEZDINE PREMIJE

Prema nezvaničnim  informacijama, Crvena zvezda je obezbedila premije za igrače Vojvodine ako Partizan  ne pobedi

« Poslednja izmena: 11. Apr 2008, 22:42:47 od Davidovac »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 433 434 436 437 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.