2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Partizan ~ Vesti iz Humske  (Pročitano 400903 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
sle gresis i to puno ako mislis da je vecina zelela da Partizan prodje Smile

@footballfactory jebe se meni i za tog Rakocevica i za sve ostale igrace tau keramike .... jednostavno mi je krivo sto su nas sudije pokrale i sto sada neko moze da sere da nas je Rakocevic napunio i ako to nema veze sa mozgom Smile
to za sirinu anusa sam rekao posle vaseg vredjanja i pricanja gluposti tako da nemoj da izvlacis reci iz konteksta Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
jednostavno mi je krivo sto su nas sudije pokrale i sto sada neko moze da sere da nas je Rakocevic napunio i ako to nema veze sa mozgom Smile

a nije ti krivo kad neko napise "sestra ti je kurva Igore" ? E vidis,meni je krivo kad to neko napise i ja cu tada uvek da napisem da mi je drago da vas Igor puni  Smile  Kao sto rekoh,nisam dosao sinoc da provociram i da pisem kako vas je Igor punio...

to za sirinu anusa sam rekao posle vaseg vredjanja i pricanja gluposti tako da nemoj da izvlacis reci iz konteksta Smile

Kog naseg vredjanja? Ponovo te pitam da nadjes jedan post u kome sam ja nekog vredjao?
Uopste nista ne izvlacim iz konteksta,jednostavno to si napisao... Ili nisi? Sama tastatura otkucala?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
Zastava Mladenovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
mob
Samsung X 680
Koja su govna ovi iz Evrolige to je neverovatno... prvo nam nisu dozvolili da idemo dalje a sad ovo:

Ovo je izjava Duleta posle meca, objavljena na zvanicnom sajtu KK Partizan. Gledao sam sinoc Press konf. i upravo to je i rekao (pricao na srpskom):

Citat
"Prvo, čestitam Taukeramici na ulasku među četiri najbolja tima, plasmanu na fajnal-for. Večeras su odlično igrali sa velikim intenzitetom, na granici i pod faulom koji im je bio dozvoljen načinom suđenja. Veoma dobru partiju je pružila cela ekipa, pogotovo Spliter u prvom i Mikel u drugom poluvremenu. Nije mi jasno da je ovako dobroj ekipi potrebna ovolika pomoć sudija. Mislim da to nije dobro za košarku i da o tome ne treba ćutati, bez obzira što je ova pomoć organizovana i ne odnosi se samo na ovu trojicu sudija. Sigurno će ove izjave imati određene reperkusije, međutim ne možemo iz straha da ćutimo o elementarnim stvarima. Kako je utakmica završena, normalno je da smo pod utiskom tog meča, ali mi smo napravili fantastičan uspeh u ovom takmičenju. Ponosan sam na igrače i kako su funkcionisali i koliko su se borili, što je bio slučaj i večeras. Još jednom želim Taukeramici sve najbolje u takmičenju koje im predstoji." , rekao je posle meča Duško Vujošević.

A ovo je ono sto stoji na zvanicnom sajtu Evrolige, mislim da cete primetiti koji dao nedostaje:

Citat
"First of all, I want to congratulate Tau Ceramica making it to the Final Four and I wish them great success in Madrid. They played with great intensity tonight, they found a great Pete Mickeal in the second half and Tiago Splitter was unstoppable before the break. Their teammates were great as well, whole Neven Spahija deserves a lot of credit because of the job he did tonight. I feel proud of what I got from my players tonight. We are a bit down right now, but if we look backwards we know we made a huge job in the Euroleague this season."

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
a gde sam ja to rekao da podrzavam sto je to neko rekao ?

Citat
Igor vam je svrsio na facu...u sve tri utakmice je dao oko 15 poena...a na kraju je ipak vas bolela guza
Nema potrebe da bilo sta "kvalifikujem",kao sto rekoh - dovoljno mi je sto vas redovno puni.
.......

@dzoni pa sta si ocekivao od njih Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
Zastava Beograd,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 7610
Igor vam je svrsio na facu...u sve tri utakmice je dao oko 15 poena...a na kraju je ipak vas bolela guza

I sam znas da ovo nisam ja napisao... Za punjenje sam vec objasnio...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13

I sam znas da ovo nisam ja napisao... Za punjenje sam vec objasnio...  Smile

znam da nisi i zato sam rekao "vase vredjanje" ne tvoje  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
Citat
@dzoni pa sta si ocekivao od njih

Ma ne'am pojma... valjda bar malo realnosti... lepo kaze Dule... nije taj Picilkas kriv... ni onaj drugi Grk... ni Turcin...

"bez obzira što je ova pomoć organizovana i ne odnosi se samo na ovu trojicu sudija."

Taj Press je snimljen... ljudi su culi sta je rekao... al' ipak... nisu smeli da napisu celu izjavu govna evropska...
« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 19:55:37 od dzonidzoni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Predpostavljam da si mislio na mene? To sto smo mi prsotine u basketu je moj (nas) problem,o kome cu da diskutujem s kim ja zelim,a to sto volim kad vas nasi bivsi igraci "pune" je moje pravo...

Da. Mislio sam na tebe u tom trenutku, ali nisi jedini, znaju oni ko su...čitaju oni sve teme

Čudno da dođeš uvek da diskutuješ samo kad Partizan izgubi. Da li bi rekao da je važno punjenje Grobara od strane Rakočevića da smo kojim slučajem pobedili juče?

Dugo sam već na ovom forumu, otkad sam mod čak čitam i vaše teme. Vidim da se razumeš u sport, ali nikad se nisi setio da dođeš na ovu (ili zvezdiu temu nebitno) kada izgubite npr. u basketu. Zar te teme služe samo za prozivanje? OK, ako te poraz toliko boli onda se izvinjavam.

Ja na vašim temama ne pišem, ali uvek sam vam (na ovoj temi) čestitao pobede u fudbalu čak i kad nisam zadovljan kako ste došli do njih...
Neki od vas svrate pred derbi i napišu kako ćete nas po običaju otkinuti u fudbalu...Utakmica se završi nerešeno, a onda isti taj dođe i kaže ''e Grobari kad ćete više da nas pobedite''  Smile

Ne kažem da takvih nema i kod nas, ali eto kad smo se već dotakli toga da ti odgovorim  Smile

« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 19:56:52 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 8422
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung X 680
Mozda sam trebao da otvorim temu u vicevima, al' moze i ovde (valjda nije bilo):

Dule Vujosevic

Тренер кошаркашког клуба Партизан Игокеа, и црногорске репрезентације.
Познат по својој суптилности, самоконтроли, и педагошком утицају на своје играче. Поставља нове тренерске стандарде. Уведена је цензура на његово снимање, и приказивање током утакмица, из непознатих разлога. Вешто барата енглеским језиком. Увек суздржан, и умерен, без примедби и коментара на суђење, и судије. Антиафективна особа. Краљ једном речју.

-МА КО ЈЕ ТЕБИ РЕКАО ДА ШУТИРАШ ПРЕКО ДВОЈИЦЕ ЈЕ*ЕМ ТИ МАМУ У ПИ*КУ БЕЗОБРАЗНУ, И ОНОМ КО ТЕ ДОВЕО У ПАРТИЗАН, СЕЉАЧИНО МАЛА. КУ*АЦ ЋЕШ ТИ ДА ИГРАШ. ДОЛАЗИ ОВАМО ПИ*КЕТИНО ЈЕДНА, ШТА СЕ ВУЧЕШ КО ЖЕНА, ПИЗДА ТИ МАТЕРНИА! АЈМО, ЦЕЛА ПЕТОРКА НАПОЉЕ, ЈЕ*ЕМ ЛИ ВАМ ДЕТЕ.

*Dule Vujosevic ima vise titula nego kilograma
*Prvi trener koji je izvrsio podelu kosarkaskih sudija na dve grupe
1. ONE KOJIMA JE JEBAO MATER
2. ONI KOJIMA CE DA JEBE MATER
*Dule Vujosevic je procitao celu Wikipediju
*Dule Vujosevic je izgovorio sve postojeće psovke najmanje jednom.
*Tom Kruz ce u sledecem nastavku "Nemoguce Misije" glumiti trenera u Srbiji koji pokusava da preotme Duletu titulu. Naravno, takve stvari se desavaju samo na filmu.
*Dule Vujosevic je srusio prvaka Evrope bez tehnicke greske.
*Jednom tako izvesni spahija udarao pločice u turskom kupatilu. Dođe Dule Vujošević sa decom i, čim je video, zavrte glavom i reče: "Ne valja, RAZBIJAJ!" I deca, šta će...
*Dule Vujošević ne psuje. On vaspitno deluje na igrače.
*Himna Evrolige Divoshn (Devotion) je u stvari prepev pesme Di.Vujoshn
*Popular TV show "Slaviće se titula" (7th season)
Starring: Dule Vujosevic as Vujosevic Dule
*Pisci na konferencijama za štampu prvo naglase da se Duletu sviđa njihova knjiga.
*Unija evropskih kosarkaskih liga je i zvanicno reimenovana. Sada je DULEB.
*Najbolji evropski treneri ne mogu da obecaju medalju sa reprezentacijom Srbije.
Dule ce je osvojiti sa Crnom Gorom.
*Dule moze i bez naocara, ali nece. Spahija ne moze...
*Čak Noris do sada nije upoznao Duleta jer mu ne daju srpsku vizu. Vizu niije dobio jer u ambasadi nisu mogli da poveruju da ne poznaje Duleta.
*Ne postoji knjiga koju Dule nije pročitao.
*Dule Vujošević - širi se i dalje.
*Jedne godine je Partizan dobio generalnog sponzora,a Beograd i drzava su stali uz klub.
Te sezone je Dule Vujosevic osvojio NBA ligu.
*Dule moze da dobije sa nulom ali nece
*Dule moze da uzme 7 uzastopnih titula i sa Fk Partizan, ali prvo hoce da uzme 33 uzastopne titule sa KK-om.
*Kod Duleta bi i Porter Ellet naučio da šutira desnom rukom (malo bedak al' jbg  Smile )
*Dule Vujošević može i sa Zvezdom da uzme titulu, al' ga zabole.
*Muta Nikolic je morao da nauci da pravilno izgovori Dushko Vujosevic
*Goran Vesić će dobiti kavez u Duletovoj ulici u ZOO vrtu.  Smile
*Dule je stariji od svog brata blizanca 10 godina. Brat mu se zove Aleksandar Dzikic
*Jednom je Dule bio neraspolozen i nije osvojio kup. O tome je kasnije snimljen film.  Smile
*Dule Vujošević može da dobije unapred izgubljenu utakmicu, sa 3. timom.
*Haski Tribunal je trazio izrucenje Duleta Vujosevica zbog genocida prema Romima
*Dule Vujošević je prvi put pobijedio crvenu zvezdu, 2 mjeseca prije nego što se rodio.
*Dule Vujosevic moze da dobije tehnicku bez ulaska u halu  Smile
*Kada sretne Duleta Vujosevica, Marko Juras sam uđe u gepek i ode da se provoza par krugova  Smile Smile
*Kad ne moze da nadje podatak u enciklopediji, Milka Canic zove Duleta Vujosevica.
*Jedino Dule Vujošević ima više titula prvaka države od Uroša Tripkovića.  Smile
*Jedino je Dule Vujošević u stanju da od Vraneša napravi igrača.
*Dule Vujošević je naučio Palasija da recituje Gorski vijenac na ijekavici. Napamet.  Smile
*Dule Vujosevic je pojeo tri praseta  Smile Smile Smile
*Kada Dule Vujošević uđe u halu, sudije odmah sviraju kraj, a delegat registruje meč službenim rezultatom 20:0 za Partizan.
*Kada Dule Vujošević kupuje majice uvek uzima one kraće.
*Dule Vujošević je osvojio titulu sa Kostom Perovićem u timu.
*Kod Duleta Vujoševića je i Boris Bakić pogađao trojke.  Smile
*Zona koju postavi Dule Vujosevic je lepsa od Zone Zamfirove i jaca od Zone Sumraka.
*Konferencija za štampu Duleta Vujoševića je gledanija od Žikine šarenice.  Smile
*Da je živ Ogist roden bi sklupturu ''Mislilac'' napravio prema Duletovoj pozi.
*Kod Duleta bi i plavuše naučile da igraju zonu.  Smile Smile Smile
*Kad bude upoznao Duleta i Čak Noris će početi da navija za Partizan. Onda će Gurović samog sebe da ''gepekuje''.
*Dule je uspeo da nekoliko Amera nauči da igraju evropsku košarku.
*Majkl Džordan je izjavio da bi bio duplo bolji igrač da mu je Dule bio trener. (bravo majki  Smile)
*U ULEB pravilniku pise da Dule Vujosevic SME da se seta PO terenu.  Smile Smile Smile
*Dule Vujoshevic je doshao taxijem na Bamberg.
*Na pitanje hoce biti silovanja vecheras, Dule Vujoshevic je odgovorio "Biće!"  Smile
*Dule Vujosevic je nabio secer Goranu Vesicu.
*Dule Vujosevic je smenio kompletnu upravu petokrake i pokazao da se projekat "evropska zvezda" u stvari svodi na jedan osvojen domaci Kup prema kome je snimljen film "srcem do trofeja"
*Dule Vujosevic je naterao Ziku Pauka da se drzi parkinga...
*Dule Vujošević se uvjek slika sa Grobarima na ulici.
*Cak Noris navija za zvezdu, jer mu je Dule Vujošević zabranio da navija za Partizan.
*Dule je bio čitalac godine u "Stubovima Kulture"
*Dule Vujosevic ne trazi tajm aut kad drugi misle da treba.
*Dule Vujosevic u lice govori sudijama, ono sto im Grobari psuju ispred televizora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
postavio sam ja na temi o Chuck Norrisu  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 933
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.