Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:13:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125376 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
neka, jedva cekam ponedeljak... ima da procesljam svih 400 strana ove teme i nadjem sve postove koji stavljaju LDP ispod cenzusa Smiley

ili ce me mozda mrzeti... ali ima ih puno Smiley

Pa LDP samostalno i ne mozhe da predje cenzus u kom ti svetu mashte zhivish??? Ajde zhivo me zanima kako cete podeliti procente medju vama koja stranka je koliko glasova donela koaliciji?! Shto niste izashli samostalno pa preshli cenzus?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro

Ovo je zadnji put da ti uopste odgovaram jer ocito nemam kome.
Tvoj je problem sto ti hoces da resis ko je ko i ko je sta.
Hoces da preskaces zakonodavstvo jer se vracas za vreme Turaka.
U rumunskom parlamentu, poslanik Madjar se obraca na madjarskom, a deklarise se po ustavu kao Rumun, jer mora, a ne svidja mu se.
Dao sam ti ovaj primer jer oni imaju isti problem, jos veci od nas.
Toliko, a o istoriji hajde da citamo svak svoje knjige.
Dakle ovo je zadnji post kao odgovor na tvoje postove.
Bice od tebe dobar komesar. Smile

ja hocu da preskacem zakonodavstvo?! 
kazem, ti stvarno citas tudje textove onako kako ti se svidja.
u rumunskom parlamentu madjarski poslanik kaze kako hoce da imaju jace veze sa maticom i da imaju kompletnu autonomiju a rumunski poslanik ustane i vinke mu "mars nazad u madjarsku, ovo je rumunija" 

najveci problem imamo mi, jer jedino kod nas se bune- ni u slovackoj, ni u rumuniji - jer jedino nasi idu u parlament evrope da kukaju i nas demonizuju. imaju oni manje prava u svim timm drzavama zajedno ali ne smeju da se bune- dakle problema nema.

moje istorijske knjige je izdavao zavod za udzbenike ove drzave. tvoje ocigledno nije.

i kao svaki pravai lala, cim izgubi argumente bezanija Smile ako

ako sam buduci Komesar, dobro, spremi tapiju za atar i reci Sosi da me saceka u ambaru Smile Smile
o, da, ti nemas ni jedno ni drugo Smile  pa..... smislicu nesto vec
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Ovo je zadnji put da ti uopste odgovaram jer ocito nemam kome.
Tvoj je problem sto ti hoces da resis ko je ko i ko je sta.
Hoces da preskaces zakonodavstvo jer se vracas za vreme Turaka.
U rumunskom parlamentu, poslanik Madjar se obraca na madjarskom, a deklarise se po ustavu kao Rumun, jer mora, a ne svidja mu se.
Dao sam ti ovaj primer jer oni imaju isti problem, jos veci od nas.
Toliko, a o istoriji hajde da citamo svak svoje knjige.
Dakle ovo je zadnji post kao odgovor na tvoje postove.
Bice od tebe dobar komesar. Smile

ja hocu da preskacem zakonodavstvo?!
kazem, ti stvarno citas tudje textove onako kako ti se svidja.
u rumunskom parlamentu madjarski poslanik kaze kako hoce da imaju jace veze sa maticom i da imaju kompletnu autonomiju a rumunski poslanik ustane i vinke mu "mars nazad u madjarsku, ovo je rumunija"

najveci problem imamo mi, jer jedino kod nas se bune- ni u slovackoj, ni u rumuniji - jer jedino nasi idu u parlament evrope da kukaju i nas demonizuju. imaju oni manje prava u svim timm drzavama zajedno ali ne smeju da se bune- dakle problema nema.

moje istorijske knjige je izdavao zavod za udzbenike ove drzave. tvoje ocigledno nije.

i kao svaki pravai lala, cim izgubi argumente bezanija Smile ako

ako sam buduci Komesar, dobro, spremi tapiju za atar i reci Sosi da me saceka u ambaru Smile Smile
o, da, ti nemas ni jedno ni drugo Smile pa..... smislicu nesto vec
Ne mogu a da ti ne odgovorim Smile Smile Smile
Ne mozes nista da izmislis, jer ja sam varosanin vec druga generacija, pa na selo sam isao samo zabave radi.
Inace po toploj preporuci mojih predaka paora, zabranjeno mi je mislim o zemlji i upucen sam u druge poslove.
Inace kada me baba slala u bastu da donesem svez zelen crno luk, nisam znao koji je pa sam donosio i crni i beli, vise beli. Smile Smile Smile
Licno sam svojim ocima video pasos madjara iz Rumunije, i to u Pesti gde mu pise: nationality: Romanian.
Inace to si u pravu. Mi se prema nasim Madjarima ponasamo bratski, za razliku od Rumuna koji nece da ih vide ocima.
Ja ti govorim o njihovom ustavu koji to regulise, i on ce zauvek biti Rumun, a ima ih koji ne znaju rumunski.
A tako regulisu svi u Evropi.

A za ostale gluposti i to si u pravu: ja stvarno nemam argumente.
Da ti sahranjujes masona u Vatikan gde je to izricito zabranjeno to, hajde da te ne uvredim, preporucujem ti da malo jos citas.
A Djugashvili, ti je imao 73 godine i pio votku iz bokala, pa nije imalo sansi da dobije mozdani udar 1953-e Smile Smile Smile
Morali su ga ubiti, a ko ga je ubio, ne zna se jer nisu od straha smeli da mu se priblize, verujuci da ce oziveti. Smile Smile Smile
Za Hitlera su vestacili i Englezi i Ameri i Rusi, a knjige koje si ti citao, citao sam i ja. Ta sund literatura, je komercijalna  beletristika, pa se na njoj naivni i hvataju.
Dok ne porastu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dr.Vojislav Kostunica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko tebe kamenom, ti njega cime stignes :)))

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k750i
dr.Vojislav Kostunica

Pa je*ote smorio si ko zmaj... Placaju li tebe da to radis... Da nisi u svojstvu PR-a DSS-a....

OK i ja sam demokratski opredeljen... Nisam jos siguran za koga cu glasati, opcije su DS, DSS ili G17, ali ti ga pretera.
Ako hoces ucestvuj u diskusiji, nemoj smarati sa ovakvim postovima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 sa b92.net
Citat

Uviđaj u Birčaninovoj (Fonet)

U saopštenju se navodi da je Jovanovićevo obezbeđenje obavestilo MUP kako sumnja da se ispod njihovog džipa nalazi eksplozivna naprava. Iz MUP-a navode da su njihovi operativci obavili uviđaj i konstatovali da se ne radi o bombi ili predmetu koji je mogao da eksplodira.

"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

Liberalno-demokratska partija saopštila je da je ogorčena zbog saopštenja MUP-a Srbije.

U saopštenju se navodi da će bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiti prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto- dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju LDP poseduje, a koja je napravljena na licu mesta.

razocarali se sto im niko nije postavio paklenu masinu...
a da nisu ljuti sto znaju da su postavili exploziv, a policija kaze da ga nema?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@cancer

sto jes jes :-)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Evo moje prepravljene procene dan pred izbore.

SRS - 29%
DSS-NS - 13%
DS - 15%
G17+ - 11%
LDP-GSS-SDU-LSV - 9%
SPS - 5%
SPO - 5%
PSS - 2%
SDU - 2%
Nacionalne Manjune - 9%
Sta mislite ko ce da formira Vladu?

Ja mislim da ce je formirati
SRS - DSS-NS - DS - G17+ - SPS - SPO - Nacionalne Manjine - 9%

Sa obrazlozenjem otimaju nam KOSOVO i nazvace koncezusna vlada ..i tako sledece 3-4 god.
zasto ovo radis???zasto stalno dokazujes da si kreten???ti si najgluplji na forumu, da li toznas???cak  i slicni tebi misle da si glup...da li si svestan kako glup ispadas stalno???zasto LDP ne bi pravio vladu sa SRS??? to je jednako verovatno kao i DS sa SRS... nemam zivaca da ti opet sve objasnjavam, samo ukljuci mozak i probaj da shvatis nesto sam...i, da...ne budi toliko glup..
poz!
Sta mislite da je Dr. Zoran Djindjic ziv za koga bi glasao ?

pa za stranku koju je osnovao, za razumnu stranku...da li znas da je djindjic slobi ponudio podrsku 90ih???aj javi se..pa sad reci za koga bi glasao...neupucen si..

Nego jedna insajder info.

Pre jedno 20 dana Cesid je vrsio veliko ispitivanje glasackog mnjenja slao je aktiviste (volontere) od vrata do vrata i na kraju nisu smeli da objave rezultate jer su uzasno porazavajuci za DS i DSS.

Po tome je ispalo da DSS nebi presao cenzus a DS nesto tik preko cenzusa.

Onda su samo dali saopstenje da sto vise glasaca izadje na glasanje jer su ovi izbori uzasno neizvesni.

ajde ako DS bude imao preko 20% ti vise ne dolazis na forum, moze
neka, jedva cekam ponedeljak... ima da procesljam svih 400 strana ove teme i nadjem sve postove koji stavljaju LDP ispod cenzusa Smiley

ili ce me mozda mrzeti... ali ima ih puno Smiley

Pa LDP samostalno i ne mozhe da predje cenzus u kom ti svetu mashte zhivish??? Ajde zhivo me zanima kako cete podeliti procente medju vama koja stranka je koliko glasova donela koaliciji?! Shto niste izashli samostalno pa preshli cenzus? Smile
kladili smo se na koaliciju! nemoj sada da izvrces reci!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
jos jedna insajder info: scan je vrsio pocetkom januara istrazivanje i DS je bio vise od 1% ispred SRS-a pa zato niisu objavili jer to i nije najrealnije da se desi...bili bi prvi sa takvom informacijom... Smile a ovo da ce DS imati 6%....vradovic, stvarno bih te prebio da te poznajem, ne jer mi smeta sto ti mislis da ce DS tako proci, nego zato sto toliko lazes...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
ej... vise... Kraljevicu... bez posta za postom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 12:13:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.