Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:06:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125427 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
 Smile Smile Smile Dobre sale nikad dosta!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Evo moje prepravljene procene dan pred izbore.

SRS                      - 29%
DSS-NS                 - 13%
DS                        - 15%
G17+                    - 11%
LDP-GSS-SDU-LSV   -  9%
SPS                        - 5%
SPO                        - 5%
PSS                         - 2%
SDU                        - 2%
Nacionalne Manjune   - 9%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zivela Srbija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
E posalji nam razglednicu iz Utopije- u kojoj to dimenziji madjari kazu da su srbi?! pa nikad to nece raditi jer vecina prezire ovu drzavu a o albancima da ne govorim. u vreme najveceg bratstva i jedinstva  oni su se separatisali i jedni i drugi, treci cetvrti itd

ko te slagao da se Hitler ubio?!! vrlo diskutabilna stvar.  Staljin ubijen. Tito umro prirodnom smrcu i sahranjen u Vatikanu Smile

koji to strucni ljudi? ti? batic?

jeste "djaba" pises,  tesko nam je da uskladimo nivoe. pokusao sam al' ne ide. zasenila me tvoja intelektualna velicina. Smile Smile

Ta utopija je uveliko primenjana u svetu. I to svuda.
Samo moras malo izaci da to vidis.
Moje kolege, Madjari nisu mogli nigde da se upisu u rubriku nacionalnost kao Madjari, jer su bili iz Srbije.
U Libiji je jednog tri puta pitao Libijac, jel ste iz Madjarske? Nisam. E onda ne mozete biti Madjar. Mozete biti samo Srbin.
I ama bas svuda je tako.
Vi ste jos za vreme Tarasa Buljbe, pa vam je to tesko razumeti, isto kao i Kraljevicu Marku, kada se drugi put vratio medju srbima pa cuo da smo u prijateljskim odnosima sa Turcima.
Stvarno je zalosno, ali moram da shvatim.
Kada budemo u Evropi, moraces da prihvatis multikonfesionalno drustvo, multirasialno itd.
Izbacicete Hindusa iz Srbije jel hoce u svojoj kuci da spava ne ekserima i da hoda u svojoj basti po zeravici Smile Smile Smile
Ako ako, objasnicemo im mi: to su izdanci radikala, nekada bili zestoki ali su sada bezopasni Smile Smile Smile

A ovo sa Hitlerom, Staljinom i Titom mora da se informises iz gusala ili iz radikalske obavestajne sluzbe.
Citaj knjige, a jos vise misli svojom glavom pa ce ti biti lakse da razumes. Smile

e a ti kao da si sediran pa teze razmisljas posto vidim da uopste ne shvatas sta ti govorim- normalno je u svetu da se marokanac u francuskoj izjasni kao francuz kad dobije drzavljanstvo i tako je u svim drzavama, osim kod nas, e zato stranci to ne shvataju.
 ti meni pricas price da bi se madjari i hrvati izjasnjavali kao srbi?!!!
 ako u to verujes onda imas neki ozbiljan problem s realnoscu Smile

tu pricu prodaj nasim zemljacima u centralnoj i juznoj srbiji, meni ne mozes, ja zivim u Vojvodini i to u epicentru svih medjunacionalnih sukoba, tako da znam sta je stvarnost a sta ne.

Taras Buljba je ubio svoga sina kada je video da je izdajnik u poljskoj vojsci. i komparacija je samo tebi poznata. ako misis da cu poredjenje sa Kozacima shvatiti kao uvredu prevario si se. castan ratnicki narod koji slobodu vise voli od icega, i za razliku od svih, jedini koji su svaki put kad su Srbi bili napadnuti dolazili kao dobrovoljci na zvanicnom nivou, a ne pojedinacno.
Ja sam ih za razliku od tebe upoznao u Rusiji, mnogo me podsecaju na nase Licane  Smile

mi za razliku od Evrope vec zivimo u raju za nacinalne manjine- imajo sve ono sto srbi nemaju u njihovim drzavama.  U Madjarskoj srbi ne smeju da pisu svoja imena i prezimena na srpskom vec na madjarskom! i to je ok? a madjari ovde nece ni da ti se obrate na srpskom.

indusi su nasi prijatelji Smile a ti vidim da si toliko obrazovan da pravis paralelu izmedju fakira i indijca hindu vere. nije isto- konsultovati enciklopediju Smile

ne, ja moje znanje dugujem godinama druzenja sa knjigama i praksi danas. a tesko ucim uz gusle, vise volim da slusam klasicnu.  a sta ti imas protiv gusala kad ih spominje u pezorativnom konetkstu?  
jok, nism ja lala da me obrazuju uz tamburicu ili citru kako da hvatam bezaniju kad neprijatelj dodje.

nisam znao da radikali imaju obavestajnu sluzbu Smile  
a sto se tice obrazovanja ti imaj malo obraza pa se uzdrzi od komentarisanja mog- tu mi nisi ni blizu.
pogledaj koliko ja imam godina a koliko ti Smile
a onda da utvrdimo final score...

p.s. sva trojica su mrtvi danas, ali ne redosledom koji si ti ucio iz istorije. nauci da informacije ne primas zdravo za gotovo, svet nije tako jednostavno mesto kao sto to i mislis.

dokaz je da su tvoji na vlasti u SAD.

Onim crkvenim poglavarima što siluju dečake pa ih onda sinod brani a država vrši pritisak na sud jer su u pitanju partijski popovi.

to pricas o katolickim svestenicima, sigurno. modus operandi se poklapa Smile

Citat
За мене је ЛДП по култури и стилу понашања једнак СРС, само галама и сем тога ништа конкретно.

Triling keceva: SPS, SRS, LDP...  Smile

Citat
Autonomija je upravo brana od nezavisnosti. Kosovo je postalo nezavisno kada su mu ukinuli autonomiju.

Posto mi je Ustavno pravo bilo jedan od omiljenijih predmeta, moga da kazem samo jedno: LOL
Vecu glupost odavno nisam cula...

vidis i sama, Pravo vristi od ovih silnih tumacenja strucnjaka koji nemaju zajedno vise od znanja jednog prosecnog srednjoskolca.  

kako separacija teritorije u nekom obliku moze da sluzi integraciji?  to se videlo i osetilo za vreme Pokrajinske Milicije, i SAP Vojvodine.  nista nije funkcionisalo jedinstveno.

pa Ustavno je svima bilo drago Smile, za razliku od Upravnog ili Obligacionog  Smile

ma autonomija kakvu on trazi je sranje zivo, to je samo jer ne moze lepo da se sprovede decentralizacija...
kakve koristi ce suboticani da imaju od autonomije???samo ce pare da idu u NS a ne u BG...

eto, konacno neko da kaze poentu svega- ja sam suboticanin i znam da je za vreme pokrajinske vlasti znacilo crpljenje para iz subotice, kikinde, zrenjanina i ostalih gradova i ulaganje u novi sad. ostali su samo propadali.  zasto da jednu centralu zamenimo drugom?
nista mi autonomasi iz pokrajinske nisu drazi od centralista iz beograda. bas naprotiv.

IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sta mislite ko ce da formira Vladu?

Ja mislim da ce je formirati
SRS  -  DSS-NS - DS  - G17+  -  SPS  - SPO - Nacionalne Manjine  - 9%

Sa obrazlozenjem otimaju nam KOSOVO i nazvace koncezusna vlada ..i tako sledece 3-4 god.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
ali LDP i G17+ 100% prelaze cenzus a DSS i DS ce dobiti jako malo ...cak ce biti iznenadjenje.

Mozda na jugu Srbije, u Raskoj (Sandzaku) i sl. Smile
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ziveo gospodin doktor Vojislav Kostunica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sta mislite da je Dr. Zoran Djindjic ziv za koga bi glasao ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC Touch Pro
Sta mislite da je Dr. Zoran Djindjic ziv za koga bi glasao ?

za sebe Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
pa dobro mislio sam da sad moze sa onoga sveta da glasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:06:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.696 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.