Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:15:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 125422 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za DSS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
hhaahahah
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nego jedna insajder info.

Pre jedno 20 dana Cesid je vrsio veliko ispitivanje glasackog mnjenja slao je aktiviste (volontere) od vrata do vrata i na kraju nisu smeli da objave rezultate jer su uzasno porazavajuci za DS i DSS.

Po tome je ispalo da DSS nebi presao cenzus a DS nesto tik preko cenzusa.

Onda su samo dali saopstenje da sto vise glasaca izadje na glasanje jer su ovi izbori uzasno neizvesni.

« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 16:17:05 od vradovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Evo ga najlepsi plakat DSS-a

IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Carpe Diem

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1267
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 1100
Ako radikali budu upravljaali ovom drzavom palim ja preko bare
IP sačuvana
social share

Is Google God? The Church Of Google believes a convincing argument can be made stating that the search engine Google is the closest mankind has ever come to experiencing an actual Deity.

If i have to find jesus, does that mean he's hiding? - "Come out, come out, wherever you are... oh, you’re on the cross again. Damn it jesus, you suck at hide and seek."
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
stigao mi je tekst od drugara, pa procitajte Wink

Trinesta plata za trinesto prase

Zemunski građani i građanke naviknuti na javašluk aktuelne srpske „špricer-ćevap“ državne uprave verovatno nisu našli ništa posebno neobično u tome da su u velikom broju ostali uskraćeni za poziv povodom prestojećih izbora. Ipak, posle raspodele svihjskih polutki i trinestih plata čak i nadležna ministarsta (ako nije slava, preslava, petak posle 12, prvi maj ili osmi mart) često nađu vremena da zaista zarade i onih 12 plata pa uredno organizuju distribuciju minijaturnih poziva na kojima između ostalog stoje podaci o tačnoj adresi i broju biračkog mesta. Kao povodom izglasavanja legalnog ali nelegitimnog ustava naprimer. Ali bojim se da će u opštoj predizbornoj galami i potonjoj tišini ostati neprimećene krucijalne indikacije da su mladi za vladajuću koaliciju i njene prodemokratske satelite obično trinesto prase koje samo smeta zato što može DSS-DS predizborni medeni mesec (Ispod palme) dovesti do februarske brakorazvodne parnice. O čemu je reč? Bejbi bum osamdesetih doveo je do toga da na (pustom) ostrvu na evropskoj mapi stasava 250 000 novopečenih birača što čini najmanje 5 % glasača, i koji bi u teoriji mogli imati i svoj poslanički klub. Ozbiljne indikacije da se iza duuboooko zabrinutih i samouvernih guša u kravatama koje u opštinskim skupštinama teše omladince kriju znojave i drhtave ruke sa kojima se ni Makijaveli ne bi rukovao. I u Sokratovoj Grčkoj, pa i u Srbiji danas, mladi su naravno skloni stanovištu da je politika atraktivna koliko i matematika. Još ako moraju da se cimaju i da traže biračko mesto, ako ih država nije podsetila na izbore, ispoštovala i ukazala im čast makar sa kakvim-takvim mikro pozivom za glasanje, definitivno su stotine hiljada mladih za sva vremena ubeđeni da na njih misle samo vojni odsek i režija SMS četova po našim televizijama. Opet, imajmo u vidu da su i u Sokratovoj Grčkoj i u Srbiji danas, kao i u celom svetu, mladi skloni da više veruju onima koji su i dalje mladi, pa je jasno zbog koga se lisice najviše znoje.

Kada je Makijaveli rekao da cilj opravdava sredstvo ipak je mislio na cilj, a ova vlast nema više ni cilj, već samo želi da u Srbiji širi konfuziju i opštu entropiju, želi da Srbija i njeni mladi ljudi tumaraju u mraku, u lavirintima svojih teških života i u lavirintima ulica tražeći biračko mesto. U postizanju tog anti-cilja, znojeći im se dlanovi u strahu da li je stvoreno dovoljno konfuzije, galame i predizbornog medijskog zagađenja u kojima bi i ovaj projekat prošao neprimećen, naše lisice se ne stide da pokažu sledeće:

1. da savršeno poznaju mlade, njihovu psihologiju i navike;
2. da su skloni da u panici spiskaju budućnost društvenog angažmana, odgovornosti i političke svesnosti u Srbiji radi još jednog mandata;
3. da svoje dijabolične projekte sprovode sa savršenim tajmingom i koordinacijom na svim nivoima- od poštara do urednika medija i ministara;
4. da će beg od svoje savesti uvek potražiti ispred kamera među mladim ljudima
5. da prema mladima mogu da gaje isključivo tutorski odnos prema dezorijentisanim i infantilnim pojedincima, usamljenima u gomili ispred šarenih izloga i ružičastih ekrana, i da su spremni na sve da zadrže vlast odnosno odgaje čitava pokoljenja takve mladeži i to za samo par procenata razlike u izbornim rezultatima
6. i ne stide se da kad su ulozi veliki, kao januara 2007-e, ne sakriju jezive indicije da se sa istom logikom, od strane istih osoba formira strategija i obrazovanja ( usmereno obrazovaje Stipe Šuvara, master diplome itd.. ) i medija i sporta, i stambene politike, i zapošljavanja i zdravstvene zaštite.

Ipak, sve u svemu, sve je to samo nemoć i nervoza, veliki kompliment za aktiviste LDP-a i sve druge koji su zadnjih 60 dana nesebično doprineli da se ova vlast unervozi i u svojoj nervozi razotkrije svoje pravo lice i neke mehanizme kojima se služi. Vlast i njeni medijski, politički i poslovni princepsi i principese svih ideoloških boja, svako sa svojom ulogom u srpskoj društveno-političkoj paralaži, histerično će baciti u blato naš znoj i rad a sve pod parolom fer višestranačke parlamentarne demokratije. BRAVO! SVAKA ČAST! Ali samo da znate – svi koji u tome svesno ili nesvesno učestvujete, lepo i udobno potrošite svoju trinestu platu, (dok hiljade mladih čekaju po 15 meseci na vantelesnu oplodnju ) jer sam za proteklih 60 dana upoznao mnoge koji su toliko radili da će svoje prve plate zaraditi objašnjavajući vašoj i drugoj deci razliku između makijavelizma, slobizma i koštuniCinizma. I kako se prodao rokenrol.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
E posalji nam razglednicu iz Utopije- u kojoj to dimenziji madjari kazu da su srbi?! pa nikad to nece raditi jer vecina prezire ovu drzavu a o albancima da ne govorim. u vreme najveceg bratstva i jedinstva  oni su se separatisali i jedni i drugi, treci cetvrti itd

ko te slagao da se Hitler ubio?!! vrlo diskutabilna stvar.  Staljin ubijen. Tito umro prirodnom smrcu i sahranjen u Vatikanu Smile

koji to strucni ljudi? ti? batic?

jeste "djaba" pises,  tesko nam je da uskladimo nivoe. pokusao sam al' ne ide. zasenila me tvoja intelektualna velicina. Smile Smile

Ta utopija je uveliko primenjana u svetu. I to svuda.
Samo moras malo izaci da to vidis.
Moje kolege, Madjari nisu mogli nigde da se upisu u rubriku nacionalnost kao Madjari, jer su bili iz Srbije.
U Libiji je jednog tri puta pitao Libijac, jel ste iz Madjarske? Nisam. E onda ne mozete biti Madjar. Mozete biti samo Srbin.
I ama bas svuda je tako.
Vi ste jos za vreme Tarasa Buljbe, pa vam je to tesko razumeti, isto kao i Kraljevicu Marku, kada se drugi put vratio medju srbima pa cuo da smo u prijateljskim odnosima sa Turcima.
Stvarno je zalosno, ali moram da shvatim.
Kada budemo u Evropi, moraces da prihvatis multikonfesionalno drustvo, multirasialno itd.
Izbacicete Hindusa iz Srbije jel hoce u svojoj kuci da spava ne ekserima i da hoda u svojoj basti po zeravici Smile Smile Smile
Ako ako, objasnicemo im mi: to su izdanci radikala, nekada bili zestoki ali su sada bezopasni Smile Smile Smile

A ovo sa Hitlerom, Staljinom i Titom mora da se informises iz gusala ili iz radikalske obavestajne sluzbe.
Citaj knjige, a jos vise misli svojom glavom pa ce ti biti lakse da razumes. Smile

e a ti kao da si sediran pa teze razmisljas posto vidim da uopste ne shvatas sta ti govorim- normalno je u svetu da se marokanac u francuskoj izjasni kao francuz kad dobije drzavljanstvo i tako je u svim drzavama, osim kod nas, e zato stranci to ne shvataju.
 ti meni pricas price da bi se madjari i hrvati izjasnjavali kao srbi?!!!
 ako u to verujes onda imas neki ozbiljan problem s realnoscu Smile

tu pricu prodaj nasim zemljacima u centralnoj i juznoj srbiji, meni ne mozes, ja zivim u Vojvodini i to u epicentru svih medjunacionalnih sukoba, tako da znam sta je stvarnost a sta ne.

Taras Buljba je ubio svoga sina kada je video da je izdajnik u poljskoj vojsci. i komparacija je samo tebi poznata. ako misis da cu poredjenje sa Kozacima shvatiti kao uvredu prevario si se. castan ratnicki narod koji slobodu vise voli od icega, i za razliku od svih, jedini koji su svaki put kad su Srbi bili napadnuti dolazili kao dobrovoljci na zvanicnom nivou, a ne pojedinacno.
Ja sam ih za razliku od tebe upoznao u Rusiji, mnogo me podsecaju na nase Licane  Smile

mi za razliku od Evrope vec zivimo u raju za nacinalne manjine- imajo sve ono sto srbi nemaju u njihovim drzavama.  U Madjarskoj srbi ne smeju da pisu svoja imena i prezimena na srpskom vec na madjarskom! i to je ok? a madjari ovde nece ni da ti se obrate na srpskom.

indusi su nasi prijatelji Smile a ti vidim da si toliko obrazovan da pravis paralelu izmedju fakira i indijca hindu vere. nije isto- konsultovati enciklopediju Smile

ne, ja moje znanje dugujem godinama druzenja sa knjigama i praksi danas. a tesko ucim uz gusle, vise volim da slusam klasicnu.  a sta ti imas protiv gusala kad ih spominje u pezorativnom konetkstu?  
jok, nism ja lala da me obrazuju uz tamburicu ili citru kako da hvatam bezaniju kad neprijatelj dodje.

nisam znao da radikali imaju obavestajnu sluzbu Smile  
a sto se tice obrazovanja ti imaj malo obraza pa se uzdrzi od komentarisanja mog- tu mi nisi ni blizu.
pogledaj koliko ja imam godina a koliko ti Smile
a onda da utvrdimo final score...

p.s. sva trojica su mrtvi danas, ali ne redosledom koji si ti ucio iz istorije. nauci da informacije ne primas zdravo za gotovo, svet nije tako jednostavno mesto kao sto to i mislis.

dokaz je da su tvoji na vlasti u SAD.

Onim crkvenim poglavarima što siluju dečake pa ih onda sinod brani a država vrši pritisak na sud jer su u pitanju partijski popovi.

to pricas o katolickim svestenicima, sigurno. modus operandi se poklapa Smile

Citat
За мене је ЛДП по култури и стилу понашања једнак СРС, само галама и сем тога ништа конкретно.

Triling keceva: SPS, SRS, LDP...  Smile

Citat
Autonomija je upravo brana od nezavisnosti. Kosovo je postalo nezavisno kada su mu ukinuli autonomiju.

Posto mi je Ustavno pravo bilo jedan od omiljenijih predmeta, moga da kazem samo jedno: LOL
Vecu glupost odavno nisam cula...

vidis i sama, Pravo vristi od ovih silnih tumacenja strucnjaka koji nemaju zajedno vise od znanja jednog prosecnog srednjoskolca.  

kako separacija teritorije u nekom obliku moze da sluzi integraciji?  to se videlo i osetilo za vreme Pokrajinske Milicije, i SAP Vojvodine.  nista nije funkcionisalo jedinstveno.

pa Ustavno je svima bilo drago Smile, za razliku od Upravnog ili Obligacionog  Smile

ma autonomija kakvu on trazi je sranje zivo, to je samo jer ne moze lepo da se sprovede decentralizacija...
kakve koristi ce suboticani da imaju od autonomije???samo ce pare da idu u NS a ne u BG...

eto, konacno neko da kaze poentu svega- ja sam suboticanin i znam da je za vreme pokrajinske vlasti znacilo crpljenje para iz subotice, kikinde, zrenjanina i ostalih gradova i ulaganje u novi sad. ostali su samo propadali.  zasto da jednu centralu zamenimo drugom?
nista mi autonomasi iz pokrajinske nisu drazi od centralista iz beograda. bas naprotiv.

Ovo je zadnji put da ti uopste odgovaram jer ocito nemam kome.
Tvoj je problem sto ti hoces da resis ko je ko i ko je sta.
Hoces da preskaces zakonodavstvo jer se vracas za vreme Turaka.
U rumunskom parlamentu, poslanik Madjar se obraca na madjarskom, a deklarise se po ustavu kao Rumun, jer mora, a ne svidja mu se.
Dao sam ti ovaj primer jer oni imaju isti problem, jos veci od nas.
Toliko, a o istoriji hajde da citamo svak svoje knjige.
Dakle ovo je zadnji post kao odgovor na tvoje postove.
Bice od tebe dobar komesar. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Tako ste i za Zorana lupetali i optuživali ga pa je životom morao da dokazuje svoju nevinost.

Sram te bilo!

ti se meni obracas?! ja zorana optuzivao?! sajsi kudjo rufuse!
i odakle cedi blindirani dzip?! mnogo ste loshi i nadam se da necete preci cenzus, zelim vam to iz sve srca!

@vanja, ti si potpuno odlepio... kapiram ja da si ti pripadnik manjine, ali ceda nije neko ko ce ti omoguciti sva prava! on je obican boljsevik!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[shadow=red,left]DSS[/shadow]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
specijalna nedeljna ponuda:

glasajte za ldp i dajte glas srs-u
*opcija ponude vazi samo na dan glasanja
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 17:06:51 od Dzonka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 22:15:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.