Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:48:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123237 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
Ljudi, gledao sam veceras emisiju ubedi pobedi na fox tv.
Gostovali unakazena faca Todorovic i neki Siptar 'od Medvedju'.
Ja ne mogu da verujem da covek moze tako nesto da kaze: Moramo se vratiti socijalizmu, da ne bi upali u duznicko ropstvo.
Posto je tema bila nastava i nastavni programi, poceo prvo da dize srpske zastave kontra siptarske i ne znam koje jos.
Onda je bio upozoren da je ovde rec o skoli, skolama i nastavnim programima.
Onda dodje jedna gospodja, mislim da se zvala Tinde Kovac Cerovic, i uvrne mu usi sa pitanjima kako radikali vide ovo i ono.
Ovaj ti Todorovic od monstruozne face, napravi neku haj da kazem hijeroglifsku facu, pa kaze: to cemo tek kada dodjemo na vlast.
Onda kaze da ce kao fol manjine biti tretirane onako kako one pokazuju lojalnost prema drzavi Srbiji.
Onda, kao Siptar kaze, da se Siptari boje da studiraju u Beogradu a Todorovic ce na to: dajte ih nama, mi cemo ih radikali stititi Smile
Na kraju je toliko glup ispao da kaze da ce radikali ponesto prihvatiti od Bolonjske konvencije, ali samo ako Evropa ne prizna nezavisnost Kosova.
Pazi: stepeni strucnosti ce biti dobri ako je Evropa dobra, a ako nije dobra, onda jebes struku jebes nauku, Evropa je najobicnoji kurton.

Pa ja se pitam jel ima uopste imbecila da glasaju za ovu gamad. Smile
Pa sta je mnogo, mnogo je iako je od radikala.
Pre mesec dana njihova Jorgovanka, ce iz budzeta da ozivi velike siteme da se svi zaposle, ovaj kaze, odjebi privatne skole, nastava ce biti besplatna i to iz budzeta, ako dodas leba za tri dinara evo ti med i mleko.

Treba im samo jos jedan glas na njihovih 50%. Smile Smile Smile
Leleeeeeeeeeeee Srbi sta dozivesmo Smile

Koga bre ti vredjas, je li?Evo ja kao razocarani DSS-ovac, glasacu za radikale.I uopste se ne osecam kao imbecil.Zadnji put te opominjem da ne vredjas, idiote koji imas samo jednu zelju u zivotu-da dostignes nivo kretena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Не требаш ти мени да помажеш!А погледај само резултате предходних избора.Радикали нису могли да оснују сами владу али су били најбижи томе, а сваки пут по завршетку избора склапали су коалиције само да би основали владу па чак и са СПС-ом.

Citat
Tako da mali, nije to zbog dominacije vec zbog toga sto nisam opsednut, a ovo gledam kao neko navijanje za politicke tajkune.
Ekonomski tajkuni su bar zaposlili ljude. Ovi drugi godinama ne silaze sa grbace, a dali na milione otkaza!!!

Значи ДОС је пљачкао своју Србију неби ли дошао на власт.И сам признајеш.Сад кажеш ниси ни у једној странци(јер кад су дошли на власт само су прави лопови остали) али подржавас ДС или ЛДП који је такође био у ДОС тада?Као и Дикнкић.
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230

Koga bre ti vredjas, je li?Evo ja kao razocarani DSS-ovac, glasacu za radikale.I uopste se ne osecam kao imbecil.Zadnji put te opominjem da ne vredjas, idiote koji imas samo jednu zelju u zivotu-da dostignes nivo kretena...
Ko sada vredja? Jel ja? To vec lici na uvredjenog radikala!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia E72
upravo tako, misli sta hoces ali pazi sta pricas(pises)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Не требаш ти мени да помажеш!А погледај само резултате предходних избора.Радикали нису могли да оснују сами владу али су били најбижи томе, а сваки пут по завршетку избора склапали су коалиције само да би основали владу па чак и са СПС-ом.

Citat
Tako da mali, nije to zbog dominacije vec zbog toga sto nisam opsednut, a ovo gledam kao neko navijanje za politicke tajkune.
Ekonomski tajkuni su bar zaposlili ljude. Ovi drugi godinama ne silaze sa grbace, a dali na milione otkaza!!!

Значи ДОС је пљачкао своју Србију неби ли дошао на власт.И сам признајеш.Сад кажеш ниси ни у једној странци(јер кад су дошли на власт само су прави лопови остали) али подржавас ДС или ЛДП који је такође био у ДОС тада?Као и Дикнкић.

ja sam pisao uopste za politicke tajkune. To je vec pocelo sa Draskovicem i Seseljem, kao i naravno sa Milosevicem.
U DS-u kada su prvi put izgubili izbore, Micunovic je morao da ode a na njegovo mesto je dosao Djindjic.
Kada su bile afere Janjusevic Kolesar, Tadic je javno priznao greske DS-a. Ko je jos to radio?
Ne branim ih, ali gledam njihovu organizaciju. Veoma su sposobni. Gledaj, sada ozbiljno govorim, radikale. Sa takvim glasackim potencijalom ne mogu nista. A sa takvim potencijalom se osvaja vlast. Oni ce imati mozda 20%.

A sada izbaci iz igre Kostunicu, Dinkica, Nikolica, Draskovica, Covica i vidi ko ce za te stranke da glasa.
A svi su gubili izbore. Niko nije podnosio ostavku.
Izbaci Tadica iz igre, oni ce ostati isti. Zbog toga sto im je Djindjic napravio neverovatno dobro hijerarhiju.
Razmisli malo pa mi se javi. A pravi primer ce ti biti dr. Bogi. Videces bez njega koliko ce glasova imati.

Vodje vise nego slabe. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Citat
A sada izbaci iz igre Kostunicu, Dinkica, Nikolica, Draskovica, Covica i vidi ko ce za te stranke da glasa.
A svi su gubili izbore.

хахахахаха па ово је невиђено!!! Па ти причаш о странкама и људима са којима сте основали Владу(сем Николића)

Citat
To je vec pocelo sa Draskovicem i Seseljem, kao i naravno sa Milosevicem.
Почело је са  Милошевићем~ок али где су ту Драшковић и Шешељ?Јел ти можеш да схватиш да радикали нису никада до сад владали Србијом?Теби се то не може доказати!
Изборни програм ДС је како људи требају да гледају у будућност!А они сами само гледају у прошлост!Шешељ оно радикали ово само да би убедили гласаче како су они сви за рат.А сви ви добро знате да је Вук Драшковић имао своју паравојну јединицу која је харала у рату и који је први дизао 3 прста о викао велика Србија,сам коштиница је био на ратиштима како у босни тако и на Косову и Метохији.ДОС како и сам кажеш харао је по Србији али у миру!

Citat
Tadic je javno priznao greske DS-a. Ko je jos to radio?
Ne branim ih, ali gledam njihovu organizaciju. Veoma su sposobni. Gledaj, sada ozbiljno govorim, radikale. Sa takvim glasackim potencijalom ne mogu nista. A sa takvim potencijalom se osvaja vlast. Oni ce imati mozda 20%.
Где си био претходне 2 године...чини ми се да су радикали имали нешто малчице више од 20%----можда 37%
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 22:57:29 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
upravo tako, misli sta hoces ali pazi sta pricas(pises)
Pa dao bih tebi da pises umesto mene, samo neces biti tako upecatljiv kao ja. :mrgreen:Vi kao mozete da vredjate svakoga, a mi moramo da cutimo.
Lici na vaseg batinasa iz Haga. :mrgreen:I na tvog bivseg ministra za mrak. Cenzura. Smile
Bice ti lakse posle izbora kada vidis gde ste. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

radimo sta ne volimo da kupimo sta nam ne treba

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 28121
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson AINO U10
prijatno sam se iznenadio da ldp koalicija vodi na ovoj listi  Smile
IP sačuvana
social share
potpis obrisan po preporuci par skorpija
______________________________ ___________________
Stvari imaju onoliku vaznost koliku im mi damo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
prijatno sam se iznenadio da ldp koalicija vodi na ovoj listi  Smile

Poslednji spot Koalicije

evo vratih se iz Uzica, bilo je bruka, Ceda me odusevljava. Danas je imao 3 govora, i svaki vise od sat vremena. 4 sata efektivne govorancije! Ali i efikasne. Stvarno, koliko ga do pre samo godinu dana nisam voleo, niti mislio da ce od LDPa stvarno nesto biti, i onda od marta od kada sam se prikljucio, pa sve do sada... Bas sam motivisan da zavrsimo kampanju fenomenalno.

Pazite se, nadiremo!

"poluprazno" pozoriste od 500 mesta u Uzicu

nigde nikog na konvenciji gradjanske koalicije

docek u Ivanjici (iza su bila jos dvoje kola)
« Poslednja izmena: 09. Jan 2007, 02:47:51 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zasto je bila bruka u Uzicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:48:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.347 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.