Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:02:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123398 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
sto mi je drago sto vise nemam toliko vremena da se piskaram sa vama na forumu Smiley

radi se puno, kampanja se tek sad stvarno zahuktala, evo me iz Sombora, jutros bilo snimanje nove reklame, onda sam imao neka posla u call centru... sve u svemu aktivizam se povecava, broj sigurnih glasova svakim danom se drasticno povecava, sale su prepune, sve je pozitivno Smiley

jedva cekam nasu novu reklamu Wink

predivno i prepuno pozoriste u Somboru

seljaci, kakav je izvestaj iz Madlenijanuma veceras. Sta su rekli Voja i Selja? Bas sam hteo da odem da sam bio u Zemunu, da vidim to cudo, te kretene, i pacenike koji ce stvarno glasati za njih.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Bravo ljudi za izvor informacija ako vam je press izvor informacija ona se nesluzite modernim tehnologijama osvrnite se oko sebe Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skola mu je bila sumorna dolina Zemun Fontana...

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 295
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N73
koja je nova parola-bolje betmen nego supermen  :teevee:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Ako mislis da I OD TEBE ZAVISI orati paznju na recik svi su ljudi nasi glasaci ma kako se oni zvali i gde ziveli
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
koja je nova parola-bolje betmen nego supermen  :teevee:

za finis bice malo ozbiljnija Wink

pojavljuju se svi funkcioneri: Proka, Lecic, Vesna P., Natasa M., Nenad C., Zarko K., Nikola Samardzic, Nenad Milic... i naravno Dzej, ovaj, Ceda Smiley i par stotina ljudi oko njih Wink

putovalo se
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 02:02:06 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6630
Vanji i ostaloj ldp boraniji promenite zastavu iz lokacije, stavite im ovu
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi, gledao sam veceras emisiju ubedi pobedi na fox tv.
Gostovali unakazena faca Todorovic i neki Siptar 'od Medvedju'.
Ja ne mogu da verujem da covek moze tako nesto da kaze: Moramo se vratiti socijalizmu, da ne bi upali u duznicko ropstvo.
Posto je tema bila nastava i nastavni programi, poceo prvo da dize srpske zastave kontra siptarske i ne znam koje jos.
Onda je bio upozoren da je ovde rec o skoli, skolama i nastavnim programima.
Onda dodje jedna gospodja, mislim da se zvala Tinde Kovac Cerovic, i uvrne mu usi sa pitanjima kako radikali vide ovo i ono.
Ovaj ti Todorovic od monstruozne face, napravi neku haj da kazem hijeroglifsku facu, pa kaze: to cemo tek kada dodjemo na vlast.
Onda kaze da ce kao fol manjine biti tretirane onako kako one pokazuju lojalnost prema drzavi Srbiji.
Onda, kao Siptar kaze, da se Siptari boje da studiraju u Beogradu a Todorovic ce na to: dajte ih nama, mi cemo ih radikali stititi Smile
Na kraju je toliko glup ispao da kaze da ce radikali ponesto prihvatiti od Bolonjske konvencije, ali samo ako Evropa ne prizna nezavisnost Kosova.
Pazi: stepeni strucnosti ce biti dobri ako je Evropa dobra, a ako nije dobra, onda jebes struku jebes nauku, Evropa je najobicnoji kurton.

Pa ja se pitam jel ima uopste imbecila da glasaju za ovu gamad. Smile
Pa sta je mnogo, mnogo je iako je od radikala.
Pre mesec dana njihova Jorgovanka, ce iz budzeta da ozivi velike siteme da se svi zaposle, ovaj kaze, odjebi privatne skole, nastava ce biti besplatna i to iz budzeta, ako dodas leba za tri dinara evo ti med i mleko.

Treba im samo jos jedan glas na njihovih 50%. Smile Smile Smile
Leleeeeeeeeeeee Srbi sta dozivesmo Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Vanji i ostaloj ldp boraniji promenite zastavu iz lokacije, stavite im ovu

pa vi bi voleli da nas nema u Srbiji, ali jbga, videcemo 21og koliko nas je  Smile stavicu sam tu zastavu, nemam uopste problem sa tim. Ako ce tebi biti lepse da zivis u iluziji da sam ja iz Albanije ili sa Kosova, onda nema problema.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 354
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
tako je Cheda je novi reformator u Srbiji, a od svih nas zavisi:D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
tako je Cheda je novi reformator u Srbiji, a od svih nas zavisi:D

Pa i nije bas toliko nov, reformisao je on dosta toga vec Wink ali da, tek ce da reformise.

sa snimanja poslednje reklame koalicije

"DSS neće menjati politiku"

Beograd -- Vojislav Koštunica kaže da je DSS bio dosledan u proteklih 15 godina i da ne mora da se izjašnjava o poželjnim koalicionim partnerima

Povodom poziva lidera DS Borisa Tadića da se DSS pre izbora izjasni ko je kao partner bliži DSS - demokrate ili radikali, Koštunica u intervjuu za Blic rekao da će se o sastavu vlade razgovarati posle izbora.

Na konstataciju da signali iz međunarodne zajednice idu u pravcu formiranja vlade demokratskog bloka, lider Demokratske stranke Srboje je rekao: "Sigurno je da i te kako vodimo računa da ostvarimo cilj naše politike da Srbija nastavi da ide ovim sigurnim putem oporavka i napretka".

Na pitanje kada bi nedostajalo desetak mandata, koga bi izabrao LDP ili G17 plus, Koštunica je rekao: "G17 je bio s nama u Vladi, a program i politika DSS i LDP potpuno su suprotni".

"Neka od istraživanja javnog mnjenja koja nas stavljaju na drugo mesto približnija su istini. Ali videćemo šta narod kaže. Kada saberete sve stranke iz Vlade, one imaju daleko više od 30 procenata, što je retko za vlade u tranziciji", kazao je Koštunica.

Govoreći o rešavanju statusa Kosovu, Koštunica je rekao da bi svaki Ahtisarijev predlog koji nije saglasan s Poveljom UN bio nelegalan, nelegitiman i ništavan: "Da bi se došlo do održivog rešenja za KiM, potrebno je da poštujemo okvire međunarodnog prava".

"Pokušaj da albanska nacionalna manjina na teritoriji Srbije pravi, pored postojeće, još jednu albansku državu, predstavlja danas najopasniju i najdestruktivniju zamisao u Evropi", rekao je srpski premijer.

Koštunica je rekao da je mnogo urađeno u saradnji s Haškim tribunalom: "Najvažnije je da konačno rešimo haški problem i uradićemo sve što je u našoj moći da to bude što pre. Jer, radi se pre svega o našem interesu".

Izvor: B92

najveci debilizam
Citat
"Neka od istraživanja javnog mnjenja koja nas stavljaju na drugo mesto približnija su istini. Ali videćemo šta narod kaže. Kada saberete sve stranke iz Vlade, one imaju daleko više od 30 procenata, što je retko za vlade u tranziciji", kazao je Koštunica.
cega se pametan stidi, time se budala ponosi...

pa ne moze tranziciona Vlada da ostane popularna, jer mora da sprovede jako nepopularne mere u drzavi. tako da iz ovoga vidimo da ova Vlada nije bila ni priblizno reformatorska koliko je morala da bude. Sramota.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 12:38:44 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 247 248 250 251 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:02:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.