Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:11:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koga cete glasati?
G17+
DS
DSS-NS
LDP-GSS-SDU-LSV
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Necu glasati
Idi dole
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Parlamentarni izbori - 21. januar 2007.  (Pročitano 123282 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Na turbo folk, a ne na smisao koji je autor hteo reci.
Ako nije znao da se bolje izrazi, bolje da to nije ni pustio.
Za radikale me i ne cudi. Njihovo muzicko obrazovanje se ogranicava na dve turske note i jednu zicu. Smile Smile

Za Cigane iliti Rome i radikalsku kupovinu glasova, se javno zalio Rajko Djuric na tv, tako da ne bih imao inspiraciju da vam to pisem.  Smile

Па могу и ја одем на неку тв станицу и да кажем да кокошка има 3 ноге па ће ми глупи поверовати...(Банализујем ствар)
А то за музику...Одакле ти знаш ко шта слуша у СРС?Гледаш у пасуљ или предпостављаш?Одакле ти право да причаш о нечијем образовању у опште?Тиме што понижаваш друе и говориш свакакве глупости представљаш своју љубомору и љубомору странке коју подржаваш.Али наравно какви би ми то Срби били када неби пљували једни по другима!
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 17:46:29 od JFront »
IP sačuvana
social share
Од Солуна града до Уралских гора,
Од Уралских гора до Тихога мора,
Тканина је једна светиње и славља,
Непрекидни појас светог Православља
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Radikale privlači primitivizam svake vrste pa i turbo-folk.

Citat
mađarima kuku lele

evo i ovde dokaz pomešanosti primitivizma i radikalskog fašizma.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
O, Boze.... Smile Smile

Elem, gledam na B92 ovaj stranacki spomenar, danas pljuju po Karicu, onako zesce.

Jedva cekam o DS i Cedi, kakve li ce to Ode i pesme da budu o "najvecim sinovima"?!!!? Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Radikale privlači primitivizam svake vrste pa i turbo-folk.

Citat
mađarima kuku lele

evo i ovde dokaz pomešanosti primitivizma i radikalskog fašizma.

Oх опрости молим те...теби је национални патриотизам примитиван?
Јел ти уопште знаш шта значи фашизам(то си чуо на ТВ па ајде сад и да кажеш форуму)?Ајде наведи ми један пример тог радикалског фашизма како ти то називаш?
Можда би ваљало да пресисташ странице и да видиш да сам још одкад нагласио да нисам члан ни једне странке.
А што се тиче твоје твоје политичке кампање у потпису...можда да ти још једном поставим слику да видиш за шта се залаже тај твој зависничар и коалициони партнери.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Radikalski fašizam nije teško naći. Dovoljno je pogledati tvoj potpis. A može se poledati i to šta su pričali i radili ljudi iz vrha SRSa.

Tvoja montaža je stvarno lepa jer sajt LSVa nema nikakvu Čedinu sliku.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Хахахха монтажа.....Јесте ако ћемо гледати да ли је такав сајт тј да ли ћемо гледати дизајн сајта,хтео сам ти приказати програм једне од коалиционих странака... у коалицију се улази ако се патрнери слажу у свему и ако су им циљеви слични...а ја сам само покушао да илуструјем само у шта се упуштају људи као ти, и шта их следи само ако ти сепатаристи, шиптарски и ватикански лобисти победе.Мој потпис нема никакве везе са фашизмом то је само стих из одређених песама!А ако песма ''Христе Боже'' симболизује фашизам...онда ти свака част.
А ти си очигледно немаш појма дефиницију Фашизма, а људима са таквим ставом као ти тешко је то објаснити а ја се и нећу трудити.

Citat
Radikalski fašizam nije teško naći. Dovoljno je pogledati tvoj potpis. A može se poledati i to šta su pričali i radili ljudi iz vrha SRSa.
Тражио сам пример!Али тешто је навести нешто, а да не знаш основу значења те речи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Na turbo folk, a ne na smisao koji je autor hteo reci.
Ako nije znao da se bolje izrazi, bolje da to nije ni pustio.
Za radikale me i ne cudi. Njihovo muzicko obrazovanje se ogranicava na dve turske note i jednu zicu. Smile Smile

Za Cigane iliti Rome i radikalsku kupovinu glasova, se javno zalio Rajko Djuric na tv, tako da ne bih imao inspiraciju da vam to pisem.  Smile

Па могу и ја одем на неку тв станицу и да кажем да кокошка има 3 ноге па ће ми глупи поверовати...(Банализујем ствар)
А то за музику...Одакле ти знаш ко шта слуша у СРС?Гледаш у пасуљ или предпостављаш?Одакле ти право да причаш о нечијем образовању у опште?Тиме што понижаваш друе и говориш свакакве глупости представљаш своју љубомору и љубомору странке коју подржаваш.Али наравно какви би ми то Срби били када неби пљували једни по другима!
Mali, ovo je forum gde ljudi iznoseci svoja misljenja se i zabavljaju.
Ako bi bilo ozbiljno, onda cu ti reci oko kokoske sa tri noge.
Da su hipoteticno radikali na vlast, a da im sef iz Haga javi da kokoska ima tri noge, oni bi doneli uredbu da je to tako. A ako bi samo pokusao da kazes da nije tako, usledili bi pendreci jer si protiv demokratski izabrane vlasti.
Sto se tice njihovog nivoa, to dokazujes i ti sada.
Njihov nivo, je nivo zlonamernih gluperda a da manipulisu sa javnoscu, ne mogu ti objasniti ono sto ne razumes.
Cim mala place, a on na Raci, zna se ko su radikali, a to im je bila 'sevdalinka' ili kako vi to radikali vec srpski kazete.
Nije niko naivan u Srbiji da ne zna ko ste. I koje su vam misli.Neradnici, sisaci Srpske krvi, dosli iz kojekakvih vukojebina na gradske asfalte a vasim folklorom na dve note biste i da vladate Srbijom Smile
A sta sa svim ovim navodima iz stampe koji se na forumu pojavljuju? Nista nije tacno?
Pa onda zasto si na forumu?
A sto se mene tice, evo posto sam bio simpatizer Dinkica, forum na koji citam ponesto me je stavio izmedju LDP-a i DS-a. Smile
Pljuvati po radikalima je nacionalna duznost svakog postenog Srbina. Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Jan 2007, 20:03:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 892
Zastava Царевина Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung U900
Mali, ovo je forum gde ljudi iznoseci svoja misljenja se i zabavljaju.
Ako bi bilo ozbiljno, onda cu ti reci oko kokoske sa tri noge.
Da su hipoteticno radikali na vlast, a da im sef iz Haga javi da kokoska ima tri noge, oni bi doneli uredbu da je to tako. A ako bi samo pokusao da kazes da nije tako, usledili bi pendreci jer si protiv demokratski izabrane vlasti.
Sto se tice njihovog nivoa, to dokazujes i ti sada.
Njihov nivo, je nivo zlonamernih gluperda a da manipulisu sa javnoscu, ne mogu ti objasniti ono sto ne razumes.
Cim mala place, a on na Raci, zna se ko su radikali, a to im je bila 'sevdalinka' ili kako vi to radikali vec srpski kazete.
Nije niko naivan u Srbiji da ne zna ko ste. I koje su vam misli.Neradnici, sisaci Srpske krvi, dosli iz kojekakvih vukojebina na gradske asfalte a vasim folklorom na dve note biste i da vladate Srbijom Smile
A sta sa svim ovim navodima iz stampe koji se na forumu pojavljuju? Nista nije tacno?
Pa onda zasto si na forumu?
A sto se mene tice, evo posto sam bio simpatizer Dinkica, forum na koji citam ponesto me je stavio izmedju LDP-a i DS-a. Smile
Pljuvati po radikalima je nacionalna duznost svakog postenog Srbina. Smile Smile
Citat

O па велики ја се извињавам.Видим називаш ме и малим то доказује твоју жељу да будеш неком надређен као што жели Динкић и Јовановић тј патиш за влашћу као и сви тамо у тим партијама.Комплексаш!!!!И читај мало постове јер да си читао приметио би да сам рекао да нисам члан СРС-а.
Друго:Плачи мала плачи~севдалинка?Доказ глупости аутора који је желео да понизи народну музику и свтста је међу турцизам.Наведена песма нема везе са севдалинком.~Ако већ желиш да понижаваш распитај се прво за значење речи.
Citat
Мора да си се распитивао по неким пророчанствима или си можда гледао ко и твој ''колега'' у пасуљ?

Citat
Nije niko naivan u Srbiji da ne zna ko ste. I koje su vam misli.Neradnici, sisaci Srpske krvi, dosli iz kojekakvih vukojebina na gradske asfalte a vasim folklorom na dve note biste i da vladate Srbijom
Видим и да понижаваш људе са села.Други пример краткоумности и затуцаности.СРС никада нису владали Србијом тако да...А изгледа да је по твом људи који гласају за СРС немају мозак,а њих је око 45% становништва.

Citat

Ма да...и онда је мрмот завио чоколаду у фолију.Ево већ седамнаест година радикали владају јавношћу.Трећа глупост у једном посту.А у владу су били ушли једне године из које су брзо изашли...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Dovoljno je pogledati tvoj potpis.
Потпис? Smile
Шта фали његовом потпису?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
JFront-adjijo ako nisi SRS mozes pisati sta hoces. Necu se ljutiti. :Sevdalinka je bila pod znacima navoda. Pomazem ti da razumes.
To sa 45% cemo videti posle glasanja.
Koliko patim za vlascu reci cu ti iz moje biografije: do 5-og oktobra 2000-e bio sam clan jedne maaaale stranke. DSS.
I to ugledan. Posle 5-og oktobra 200-e na prvom sastanku odbora doslo preko 200 ljudi. Nas je normalno bilo oko desetak svih predjasnjih godina.
Od tog momenta ja sam svojevoljno prestao da budem clan DSS. Nisam clan nijedne stranke od 7-og oktobra 2000-e.
Da sam ispravno postupio, dokazalo se kada se za jednog od clanova dokazalo da je obijao trafike. Uzmi da je to tako, jer nikada ne lazem.
Ima nas Srba i takvih.
Smile
Tako da mali, nije to zbog dominacije vec zbog toga sto nisam opsednut, a ovo gledam kao neko navijanje za politicke tajkune.
Ekonomski tajkuni su bar zaposlili ljude. Ovi drugi godinama ne silaze sa grbace, a dali na milione otkaza!!!
Haj zdravo, imam dobru kajsiju. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 261 262 264 265 ... 484
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:11:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.